Miresele anului 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Anangel_lexi am o mare problema. Tu ti-ai rezolvat certificatul prenuptial? Eu sunt in pom. Ma poate ajuta cineva contra cost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am pus si eu poze de la nunta....imi cer scuze ca le-am pus asa aiurea si atat de multe....dar deocamdata nu am timp sa fac o selectie...
Si viitoare miresici sa stiti ca nu v-am abandonat. Doar ca acum am o groaza de treaba....trebuie sa plecam si in luna de miere..

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yrys78, eu am mare noroc la capitolul certificate. Vineri mergem la nasa mea de botez care e medic generalist si ni le face ea. Dar tu poti incerca la medicul tau de familie sau la cel al sotului tau. Trebuie sa rezolvi intr-un fel sau altul! Succes!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 17 zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Yrys,asa cum a zis si anangel, doctorul de familie iti poate da aceste certificate prenuptiale.
Asa este mai foste miresici....ne-ati cam abandonat, pai de ce ne-ati lasat singurele aici??? Mai incurajati-ne si pe noi acum pe ultima suta de metri.
Pupici

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Buna...
Nu va abandoneaza nimeni..:)
Numai ca eu...inca astept a mi se faca filmele si DVd-urile de la nunta...
Si ca sfat....toate nuntile or sa iasa bine...stati linistitite..
Mie mi s-au intamplat o gramada...cum spuneam intr-un mesaj anterior...dar...le-am tratat cu indiferenta si totul a iesit super pana la urma...toata lumea multumita...si noi la fel..
va pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor....

am pus poze de la cununie, nunta si din hanimun...
Sper sa va placa...

Revin cu povestea nuntii cat de curand! Pana atunci... va urmaresc!

Va pup dulce,

Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Deci, am avut dreptate!! Sic!
Intuitzia mea, manca-o-ar mama!!!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

hei....fetelor...gata...am fost mireasa..pe 01.10.2005.......din pacate...nu am putut pleca in honeymoon pt ca la birou nu are cine ma inlocui...si asa..am avut liber pt nunta fix o saptamana de miercuri inaintea nuntiii pana miercuri dupa nunta...si miercuri dimineata...au inceput sa sune telefoanele...si sa fiu intrebata..cand semnez condica..ca am fffff multa treaba...
despre nunta ....numai cuvinte frumoase...am eu ...dar si toti invitatii..sper ca toata lumea e sincera cand spune ca s-a simtit super...ca a fost o petrecere minunata...
cel putin eu.....am fost super incantata de cum a iesit tot...mai putin sotul meu..care a fost cam stresat...trebuia sa se ocupe cu coordonarea multor amanunte..si ..din pacate nu prea s-a simtit in totalitate mire...dar m-a lasat pe mine in schimb sa fiu printesa pt o seara..sa simt cu adevarat ca am avut o nunta ca in poveste...si asa m-am simtit...

asa ca un sfat pt viitoarele miresici...daca aveti baza intr-o persoana ,sa o puneti pe ea sa tina in friu toate micile detalii..sa puteti voi sa va simtiti relaxati si sa va distrati la nunta voastra..noi din pacate...am facut toata nunta de la inceput pana la sfarsit..cu puterile noastre..si nu am lasat pe nimeni altcineva sa se implice..pt ca am constatat ca mai mult ne incurcau decat ne ajutau..

poze de la nunta sunt in semnatura..sunt doar poze facute de colegii de servici cu digital..dar chiar si asa...mie mi-au placut ...
pup fetele..si multumesc pt toate urarile de bine ...

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Floare de colt, nu e buna adresa de poze.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

Floare de colt, nu e buna adresa de poze.

Albumul nostru
Mai am...

sa vedem acum....cred ca nu ma pricep io prea bine ....

nunta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tomaanamaria2005/album?.dir=/ed36&.src=ph

Mergi la inceput