Contract neonorat - firma de mobila

Contract neonorat - firma de mobila | Autor: Ioana75

Link direct la acest mesaj

Buna,

Va cer ajutorul intr-o problema. Am incheiat un contract cu o firma de mobila pentru executarea unui corp de mobila de o anumita culoare, specificata in contract. Firma si-a dat seama dupa 4 saptamini ca nu mai are culoarea respectiva, si acum incearca sa ne forteze sa luam dulapul cu alta culoare (ceea ce nu ne intereseaza). Banii i-am achitat integral la semnarea contractului.

Intrebarile mele: am alta solutie de a-mi recupera banii de la ei decit sa-i dau in judecata? Cam cit dureaza un proces de genul asta? Daca fac plingere la OPC e posibil sa reactioneze firma respectiva si sa ne dea banii inapoi mai repede?

Va multumesc anticipat pentru orice ajutor,

Ioana & Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Buna,
Ambele variante trebuiesc incercate, pe rand. apeleacza la OPC si vezi cu ce te pot ajuta... apoi mergi mai departe, daca este cazul. Eu am patit asa si am ajuns sa contactez un avocat care ma ajutata enorm. nu prea stiu ce fel de harti a facut dar cert este ca etunci cand le-a primit au renuntatla ideile lor si-au onorat contractul. Ei au crezut ca nu merg mai departe...si ca ma pacalesc, sa nu piarda ei materialul si toate costurile pentru o mobila pe care nu am cerut-o.
Deci, nu am ajuns la proces... Poate se va rezolva cat mai repede. Ca sfat, nu mai achitati nimic integral daca nu vezi produsul in casa ta.
Bafta!

gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gaby, iti multumesc foarte mult. Daca este posibil, trimite-mi pe PM datele de contact ale avocatului respectiv, presimt ca o sa am si eu nevoie. Iti multumesc inca o data.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

In prima faza apeleaza la cei de la OPC, sansele sunt foarte mari sa iti recuperezi banii. Au inceput si producatorii nostri sa mai tina cont si de OPC.

Mandy, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc Mandy. A fost sotul la OPC, au zis ca avem dreptate (evident), si se duc pe capul lor. Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cu multa placere Ioana, sa ne tii la curent...

Mandy, 32+

Mergi la inceput