Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 29
BlueEyes spune:
Daca se gasesc trandafirasi cu 1000, atunci ne iese 5.000/ marturie....cu bombonele cu tot si cu 2 randuri de tull.... pt 300 de invitati ne costa 1.500.000 Eu nu cred ca-i cheltuiala mare.... Shi eu la inceput am ezitat, din cauza banilor, dar dupa ce am facut calculele....nici nu ma gandesc sa nu fac
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
pepenash spune:
Gata, m-am intors! M-am intors din tari cu adevarat calde, chiar daca aflate la mai putin de 2000 km distanta. Ce-i cu ploaia asta, fetelor?! Intrebare retorica, fireste...
In alta ordine de idei, cu restaurantul n-am rezolvat inca nimic, dar vom incepe sa ne agitam dupa ce trec ploile ca acum nu ne arde nici macar sa iesim sa luam paine.
In privinta marturiilor si eu sunt decisa sa fac altceva decat deja clasicele bomboniere, fie un clopotel elegant (stiti voi, wedding bells), fie carti de joc personalizate... fie ce idei imi mai vin pana anul viitor. Am vazut la cineva seminte de flori din cele predominante la nunta, frumos ambalate si cu o fundita personalizata. De asemenea, obiecte personalizate as mai vrea cateva: servetele, ambalaje pentru ciocolatelele servite langa cafele (apropos, cunoasteti vreo firma care face asa ceva?), eventual etichete pentru sticlele cu vin...
Acum ma apuc sa citesc ce ati scris zilele in care am lipsit si, daca am ceva de spus, revin cu comentarii.
Rallu spune:
Fetelor am si eu o intrebare la voi.
Cineva mi-a recomandat Formatia Impuls din Comarnic. Ati auzit de ei? Daca da...de bune sau de rele?
Multumesc
Catalin spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">Episodul 21.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!