Miresele anului 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Ooana, eu cred ca au glumit, desi o farama de adevar tot se mai poate strecura! uite, de exemplu, in grupul nostru de prieteni la anul vor fi 3 nunti si o a patra in Spania(ne-am gandit noi, mirii de la anul sa mergem la nunta din Spania sub forma de luna de miere!!! 2 in 1)Iar ceilalti prieteni ne-au urat numai de bine cand ne-au auzit cu trei nunti in 2 luni!!! Avem un priten care ne-a spus ca se duc dracu ratele lui la casa si la masina, or sa vina portareii dupa el si o sa le arate invitatiile de la nunti. Evident toti au glumit, dar judecand la rece nu-i tocmai usor sa ai 3 nunti la priteni foarte buni, si toate intr-un interval scurt!La fel si cumnata ta: gluma, gluma, dar daca tocmai ce a nascut cu o saptamana inainte de nunta ta...e cam complicat si cu prezenta la nunta si cu datul banilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia
Si m-a mancat in cur...

Scuzati... unde ?...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Noroc ca nu stau cu soacra-mea ca era de jale !

Eu stau... off... ... n-as mai sta !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

si eu sunt de acord cu dyadya in privinta soacrelor...eu cred ca da cei mai multi nervi mi i-am facut degeaba sau mai bine zis de frica a ceea ce se va putea intampla daca...
dar sa le lasam in pace deocamdata
rochite de mireasa pe unde ati mai cautat?? site-uri noi, ceva/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

Fetelor, potoliti-va cu soacrele, ca am impresia ca voi cautati pete in soare. Nu mereu sunt neaparat rau-intentionate.

Vezi, daca nu stii ofu' meu ? Ca la noi si soacra si cumnata, cand au aflat ca vrem sa facem doar cun. civila anul asta si nunta la anu', mi-au sarit in cap si s-a lasat cu amenintari de dat afara din casa, cu mancat separat, nevorbit zile intregi...
Cum sa-mi fie catele alea la suflet ? In vecii vecilor, nu !

Raza de soare

Mergi la inceput

Hai sa schimbam subiectul…
Fetelor, eu m-am gandit ca invitatiile sa le dau pe la sfarsitul lui martie, inceputul lui aprilie. De ce ? Pt ca imediat dupa Pasti, incep nuntile si nu vreau sa risc sa-mi spuna invitatii ca in aceeasi zi mai au o nunta, asadar nu pot veni. De ce sa le dau cu o luna inainte si nu cu 2-3, sa stie lumea din timp ? Bine, cei apropiati, nu se pune problema sa nu stie, dar pt restul, ma asigur.

Uite, de ex, invat din pataniile altora. Cumnata-mea a invitat pe cineva care are casa lipita de a noastra si pe altcineva care sta vis-a-vis, fete cu care, practic, a crescut. A avut surpriza sa i se spuna clar ca nu vin ! Asta in conditiile in care cea cu casa lipita, urmeaza sa faca nunta la anul si stiti cum e, se merge pe ideea “ vii la mine, vin la tine “. Na ca la asta nu s-a gandit, ca la randul ei va avea nevoie...
Iar eu, fata desteapta, le-am taiat de pe lista cu semnul intrebarii ( ca am 2 liste, cu pers care vin sigur si... cu ? ). Sa vadem la anu’, cand va avea fata nunta si va primi, nu 1, ci 4 refuzuri ( ca ar merge si socrii mei si niste prieteni de familie)...
E urat, sa copilaresti impreuna si sa-ti bage un motiv gen “ mi-a murit pisica “...
Noi nu avem multi prieteni, dar cei care sunt, nu fac asemenea surprize. Dimpotriva, aflu de la mama, ca s-au autoinvitat niste prieteni ai fratelui mamei, care nu m-au vazut de cand aveam vreo 5-6 anisori, dar care nu au copii si... daca n-am avea nasi, si-ar dori sa ne si cunune.
Vedeti ce noroc am ? Unele miresici se plang ca nu au nasi, iar noi avem, din prima, 6 familii doritoare de nasit.

Raza de soare

Mergi la inceput

Acum, avem alta problema: cum impartim formatia ? ( sa nu ma strangeti de gat, dar am uitat agenda cu nr. formatiei... )
Repet, avem acordeon, orga, vioara si voce. Normal, la mireasa tre’ sa-i cante “ vocea “, acompaniata de acordeon ( eu asa as vrea, ca mor dupa acordeon ). Dar tre’ sa mearga si la mire cineva, ca deh, asa vrea soacra-mea ( de parca ar plati ea, nu noi; bine, e normal sa-i zdrangane si puiului meu ceva pe acolo )... dar mirele tre’ sa mearga sa ia nasii, cu tot cu zdranganea, de la 60 km distanta.
Ok... ma gandesc ca orga e greu de carat... nenea cu vioara, mi-e mila de el sa-l trimit ba acolo, ba dincolo... sa zicem ca sta la mine... “vocea” tre’ sa-mi cante “ Ia-ti mireasa ziua buna “, plus ca... ne-am imprietenit... tre’ sa stam si noi ca fetele, de vorba, intre 2 cantece. Asa ca uite, in timp ce scriu, am gasit rezolvarea: acordeonul merge la puiu’ si cu el se duce sa ia nasii, iar restul formatiei sta la mine. Abia astept sa vad fata soacra-mii cand va afla !
Si cand vine tot alaiul sa ia mireasa si plecam la cununie, cineva se duce sa duca toata formatia la restaurant. Sau sa luam acordeonul la biserica ?
Voi cum ziceti sa fac ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor azi ma duc la doctorul de familie ca nu ma prea simt bine de ceva timp incoace...gripa bat-o vina....si banuiesc ca am sa intru in concediu medical, oricum sunt convinsa ca daca stau vreo 2-3 zile acasa o sa umpleti o gramada de pagini...asa ca de obicei harnicute foc!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Oana, multa sanatate, sa te faci bine !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si de la mine, sanatate multa si insanatosire grabnica, onutzel!!
Ai grija ca acum te prinde imediat gripa!

Fetiliiii, mai sunteti p'aciiii? Eu ma pregatesc de plecare

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput