Miresele anului 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Mersi frumos, tigrutz. sa ma interesez si eu, dar asta dupa ce gases restaurant, ca sa fie cat de cat aproape.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Luati-ma si pe mine in calcul!!!

Si eu, si eu!!!! Mi-am ales tot Gradina Icoanei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Bine ca nu facem toate nunta in aceeasi zi ca pana acum ne luam la bataie din cauza bisericii, sa prindem ora la care vrem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by laura - andreea
Buna miresici ale anului 2006!

Sunt si eu o viitoare miresica care se zbate sa-si gaseasca restaurant tocmai din Canada....

Buna laura si bine ai venit la miresici 2006!!! Sa-mi spui daca ti-ai ales vreo data, sa actualizam listutza
Frumos in Montreal?? Am si eu cumnateii acolo (fratele lu'i iubi si sotia ), vor veni de sarbatori acasa, abia astept sa-i cunosc
In Bucuresti vei face nunta???

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Multumesc de primire!!!

In Montréal este o zi destul de rece si asta este bine pentru ca au fost niste zile tare umede (va povestesc eu cum este vremea pe aici)...
Ma bucur ca am intrat si eu pe forumul vostru(va citesc de ceva timp), de pe care am aflat multe informatii utile, in special pentru mine, care sunt asa departe nu numai de tara ci si de tot ceea ce presupune organizarea unei nunti.

Krelia, ma poti trece si pe mine pe listuta pe data de 15 iulie - Locanta Jaristea, desi contractul se va semna peste o saptamana sau doua.

Totusi, mesajul care l-am lasat pt Rallu ramane valabil, pentru nu-i rau sa mai vad si la Mc'Monnis, macar pentru a compara.

Si noi suntem in cautare de biserica, am tot citit despre diverse biserici si am vazut ca cele mai cautate biserici au niste tarife destul de piperate si din pctul meu de vedere nu prea se justifica si pare ca s-a transformat intr-o mare afacere... Si parca nu asa a lasat Dumnezeu!!!

In legatura cu rochita....astept colectia 2006 si de aici si din Romania. Aici sunt site-uri pline cu modele si cum este obiceiul pe aici, ca tot timpul sa fie reduceri, poti gasi rochite cu doar 400-500 $ insa tb sa le comanzi pe net, ceea ce este destul de riscant.

Bucurati-va fetelor ca puteti gasi acolo si rochite mai ieftine si f frumoase, nu mai vb de accesorii, aici sunt ffff scumpe!!!!

Va doresc la toate o zi buna, desi la voi aproape este pe sfarsite si un wk pe masura!!!

Pupici atat pentru miresicile in devenire cat si pentru fostele miresici care ne impartasesc experienta lor!

P.S. Ati fost toate asa frumoase, m-am uitat la toate pozele pe care le-am gasit...si uite asa sunt eu mandra cu romancele mele, care sunt una mai frumoasa ca alta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

andita, am vazut ca iti cauti un restaurant pentru o nunta cam de 60 de persoane. Eu iti recomand Casa Ardeleneasca, am vazut ca ai luat deja restaurantul asta in considerare.
Pentru o nunta cu asemenea numar de invitati se preteaza foarte bine, restaurantul are clasa, iar mincarea e excelenta.
Inca nu am poze prea multe de la restaurant, dar in curind o sa poti vedea la semnatura mea cum arata restaurantul aranjat pentru nunta.
multa bafta la cautari

http://community.webshots.com/user/delia_pirnog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Yupiiii
inca cineva care lauda Casa Ardeleneasca, ce bine ca am ales restaurantul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

'Seara
Am facut ceva azi....shi tre neaparat sa va spun si voua ... O luat fata un fel de tull... tanti zicea ca-i tull...dar eu nu cred Oricum, seamana bine....ba chiar imi place mai mult, ca-i putin mai tare...si numa 25.000/m costa Si am luat pentru marturii....asha bine arata...Am facut 4 modele...acuma astept sa le vada si iubi, sa hotaram de care facem.... Stiu ca-i devreme, dar la ce program incarcat vom avea, am zis sa le facem din timp... In plus, unde mai gasim noi material asha "eftin"?

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Inca ceva....mi-am luat si eu Ideal Mariaj... Shi... nu prea m-a impresionat. Vorba voastra, mai multe aflu aici, de la voi...sau de pe net... Alt numar promit ca nu mai cumpar...poate eventual un numar din Mireasa

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

BlueEyes, bravo tie ca te-ai apucat deja de cumparaturile pt nunta. O sugestie insa: ai grija unde tii tull-ul sau marturiile daca va apucati sa le faceti acum ca intr-un an de zile daca se pune praf pe ele sunt tocmai bune de dat la gunoi. Si ai grija sa nu se ingalbeneasca( la marturiile pe care le-am primit la o nunta anul trecut s-a ingalbenit tull-ul stand in dulap). Deci, mare grija la pastrare ca sa nu dai banii de doua ori sau, si mai rau, sa nu muncesti de doua ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Dyadya, in ce faza mai esti cu restaurantul?

Ceva progrese?

Mergi la inceput