dragii mei taurasi (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Andreea

(trebuie sa stii tu pt ce).

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------pe bune daca stiu.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Pt mana de ajutor data unei mamici&unei fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dragelor multumim pt urari.

Din pacate nu stam prea roz. Analizele de sange sunt proaste; are o infectie destul de serioasa. A luat-o si usor in jos, spre plamani. I-au mai bagat un antibiotic. Duminica seara hotaram impreuna cu medicul ORL daca sa-i facem o mica interventie la ureche.
_

Gaby, bafta la noul job. Si, bineinteles, lui Stefan la noul "loc de munca".

Mergi la inceput

Ei Ruxandra imi pare rau ca nu am putut mai mult si s-a terminat tragic.asta e cel de sus hotaraste pentru fiecare in parte.sanatate puiutului tau.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ruxandra - tinem pumnii sa fie bine matei! pupici si insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

A venit frigul fetelor,ce ne facem? Gabi am o rugamine la tine te interesezi si tu despre IMUNOGLOBULIN(cred ca am retinut bine ca asa se numeste)la ce se foloseste ca eu nu am gasit mare lucru pe net despre el.

andreeat

Mergi la inceput

andreea - ce e asta? un vaccin???
ruxandra - multumim de incurajari...pana acum e bine. vom vedea mai departe cum va fi!
pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Da gabi e un vaccin care merge si ca antigripal dar vroiam sa stiu mai multe despre el de la cineva in domeniu.Inca de la un an pediatra noastra i-a dat vc.antigripal picaturi si in fiecare an acelasi lucru cu doze adaptate varstei.Niciodata nu am intrebat ce e ca am avut incredere in ea si am mers pe mana ei si i-a mers bine copilului.Acum cateva zile cand am mers iar pentru vaccin am intrebat si eu de curiozitate asistenta cum se numeste si mi-a zis denumirea asta.

andreeat

Mergi la inceput

o sa sun azi la cabinet sa intreb...daca aflu ceva iti dau de stire...
pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

cand eram mica, era la moda imunoglobulina, insa nu e mare branza, ca tot faceam rosu in gat&anexe de tot felul cam odata pe luna. Doar atat, ca tocmai mi s-a facut o injectie de imunoglobulina in mijlocul unei epidemii de varicela, si nu mi-au iesit decat 2-3 bubite, si dr-ul nu stia sa spuna daca am scapat de varicela sau nu. Deci mai bine nu facea.
Ruxandra, va tinem pumnii!!!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput