Relatii "interzise"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Mey, lasati troalla în pace !!! Ca si ele are suflet !
Ce, nu mai are voie omu sa se dezvergineaza când vrea si cu cine vrea ?

asta mi se pare cel mai tare raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:

Pe el probabil l-a atras frumusetea si tineretea mea – el are 33 ani) ! Ce sa zic...

io cred ca si modestia.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by liris

quote:

Pe el probabil l-a atras frumusetea si tineretea mea – el are 33 ani) ! Ce sa zic...

io cred ca si modestia.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

si bineinteles faptul ca el la 33 de ani este mos si nu mai are de unde alege, desi piata romaneasca este plina de asemenea "oferte"!!!!

bine ca exista si trolli pe lumea asta...fara voi ar fi plictisitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

http://www.planetamoldova.net/origini.php

Draga Redactie...

Deea, te-ai incurcat cu un cretin. Spoiala lui de cultura si faptul ca e un tip "umblat" sunt, asa cum ai constatat si singura, doar aparente.
Nu cred ca esti o destramatoare de casnicii (desi specia asta exista, din cate vad), ci o victima, sa ma ierti, un pic fraiera, a unui "telectual" cu pantalonii prea largi.
Data viitoare, invata sa cauti esenta.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

vai rele sunteti de ce o pe fata? amandoi impart "vina". nu aveti de unde sti din ce fel de familie provine individul (poate era deja destramata cand a aparut ea in poza). si doi la mana, din cate spune ea, eu deduc ca si-a gasit o noua "bucatica" de aburit asa ca probabil ea e doar una dintr-un luuuuung sir de amante/aventuri
nu sunt pro-inselat, doamne-fereste, ca daca al meu ar face asa ceva .... . si nu cred ca nevasta poarta mare vina, sunt unii barbati carora asa le e felul, ma sucuzati de expresie c..vari, le sar ochii din orbite dupa fiecare fusta.
asa ca draga deea, gaseste-ti unul mai de treaba si preferabil single, pentru ca intr-adevar, gandeste-te si tu prin ce poate trece o nevasta careia ii "fura" alta sotul, fie ca el vrea sau nu(adica vrea mai putin, dar nu deloc :) ) sa fie furat. cine stie cata energie negativa arunca asupra ta :) bad ju-ju cum am auzit intr-un film

iar pentru danielac eu cred ca nasii tai nu ar fi "furati" o x sau de o y, daca ar fi fericiti in relatia lor de cuplu, sau macar cinstiti si cu un respect fata de sotia lor. la urma urmei cred ca e o chestiune de morala a fiecarei persoane (sau educatie, sau auto-educatie, whatever) Oricum esti prea dura. vina zace in minim 2 parti pentru orice problema de cuplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

Mai fetelor de ce va incapatanati?
Voi nu "precepeti" ca fara ajutorul nepretuit al Leanei n-o sa ajungeti in vecii vecilor la o solutie?!!!
De altfel, ar fi o jignire la adresa ei sa gasiti singure rezolvarea!

Asa ca faceti bine si puneti mana pe telefoane!
Trimiteti S.O.S-uri, sunati la autoritati/politie/spitale (la alea de boli venerice cred ca nu e cazu' sa sunati:))etc.
Intr-un cuvant: alarmati-va!!!
Ileana a disparut!
Si... pentru "binele" mers al forumului trebe "musai" s-o gasim cat mai repede!
Ca altfel se duce totul pe rapa, vedeti si voi de altfel...:)

fara -n pantecus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

M-am distrat cand ti-am citit postul de mai sus, dar acum chiar cred ca exagerezi! E adevarat ca Ileana este foarte categorica, dar in esenta are dreptate si daca ar avea multe principii solide cum are ea, poate nu s-ar mai intampla fel si fel de povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Subscriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Cine e Ileana?
Aduceti`o aici sa vedem si noi care e de fapt solutia acestei dileme!....

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Daca tot s-a ajuns pe aratura iaca vin si io cu tractoru'
....la arat ...evident

O vreti pe Ileana, va era dor de niste epitete "dulci"? cine sa va mai inteleaga, fetelor.
Nici eu nu neg ca principiile ei nu sunt sanatoase, dar cand le spune da cu paru'n'cap nu alta, ca aista de icea...

Loma

Mergi la inceput