Relatii "interzise"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Ruxij ,adevar graiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Akuma

la economy nu dar la business da.

yo nu am mers cu businessul doar cu economy

iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by ruxij

quote:
Originally posted by mircea42

daca nenea cu pricina calca pe alaturi, asta se datoreaza si unei neveste care nu stie sa se faca suficient de atragatoare pentru ca el sa nu se uite peste gard...

mircea42

Bullshit, nu este adevarat! Dovada: unele dintre cele mai frumoase, atragatoare si aranjate femei din lume, actrite la Hollywood sunt sistematic inselate de parteneri.
Cred mai degraba ca au barbatii o problema cu monogamia si cand principiile morale nu au prea mare importanta pentru ei dau curs instinctelor.
Familia nucleara inca mai exista si este foarte bine pentru familiile care reusesc sa reziste o viata si mai ales pentru copiii care cresc in astfel de familii.

Da, pai nu-i suficient sa fii aranjata, frumoasa, atragatoare si sa ai bani
Las ca si ele inseala la fel asa ca, ce mi-e geam ce mi-e fereastra

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn
[
Las ca si ele inseala la fel asa ca, ce mi-e geam ce mi-e fereastra

Pai ce sa facem, daca ei nu au stiut sa se faca suficient de atragatori ca sa isi tina nevestele in patul conjugal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Pai eu zic ca nici nu mai are rost sa investim intr-o relatie, sa ne casatorim, sa iubim ca doar na, pana la urma toti inseala, nu?
De ce sa mai risti sa nu-i placa sotului ca ti-ai luat pantofi noi si sa divorteze? Mai bine eram asexuati

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Ideea e asa:

- Daca el insala, ea e de vina "ca n-a stiut sa il tina in patul ei"
- Daca e ea cea care inseala, e tot vina ei, ca e "o curva".

Mi se pare incorect. E vina aluia de inseala in ambele cazuri, si cu asta basta.

Mergi la inceput

Si inca ceva. In trecut menirea femeii era exclusiv sa il distreze pe barbata-su, adica "obiect sexual". Asa mai e si in ziua de azi la arabi. La noi nu mai merge treaba, mai avem si alte preocupari in afara de tinerea individului in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:

La noi nu mai merge treaba, mai avem si alte preocupari in afara de tinerea individului in pat.

tinerea la masa*

*masa= masä, dejun, cina, haleala, ospatz; nu mäsa!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

quote:

La noi nu mai merge treaba, mai avem si alte preocupari in afara de tinerea individului in pat.

tinerea la masa*

*masa= masä, dejun, cina, haleala, ospatz; nu mäsa!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Asa, asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Cred ca tu vrei sa fiti amici.
Dar el de ce si-ar pierde timpul?

Sau probabil crezi ca aprecierea lui pentru tine este "la nivel intelectual"?

Nu vreau sa fiu nici dura, nici sarcastica. Am trecut prin asta, la virsta ta. Eu eram singura, el nu. Nici eu nu m-am gindit sa il despart de familia lui - pentru simplul motiv ca vroiam sa fim egali, nu sa fiu eu victima care il asteapta acasa cu ciorba pe foc.

Am fost sigura ani de zile ca sintem si prieteni, nu numai amanti. S-a dovedit ca m-am inselat. In general, in relatiile astea esti o prada. Si s-ar putea sa nu fi singura prada. Daca ai putea sa ii afli portofoliul, s-ar putea sa fi surprinsa. De foarte putine ori este altfel.

Elise

Mergi la inceput