Relatii "interzise"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Fetelor dragi, ce mai, la asa subiect, asa dezbatere, ca la Rovine! Ba ca este intelectual si fin( si ea, in ton cu el), ba ca nu este intelectual si fin(Iar: si ea, in ton cu el)!!!!Pana la urma tot ne-am ales cu cate ceva, anume ca fiecare dintre noi ne-am spus parerea,ne-am definit mai bine, am cam aflat care este pozitionarea noastra fata de principii(ale noastre sau enuntate de ceilalti)! Asta da, discutie constructiva! Chiar vorbesc serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

.... si inca nu v`ati pierdut interesul pentru subiectul asta?....

Eu zic ca fetei i`a trecut inca de la a treia pagina. Voi inca despicati firul in patru...

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io cred ca trebuia sa deschida 3 subiecte...
1. amanta virgina
2. sotu in cautare de virgine
3. sotia pagubita!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

vaiii ce pacat ca dau asa de rar pe la rubrica asta.
ati putea sa ma-nghiontiti si pe mine can' mai apare asa ceva p-aci sa (stati sa-mi aprind o tigara.........unde-o fi bricheta?... asaaaa) nu mai perd minunatie de sobect si dezbateri aprige despre printipii.

quote:
Originally posted by levantin

si cum cele 10 porunci nu fac parte din lectura mea obligatorie .....

m-o spart replica asta, am ras cu tremuraturi (se poate si altfel?)

da' daca tot l-am pomenit pe bietu dionisie.........scuze, levantin, o sa-mi permit sa-l intreb ceva.

deci domnu' levantin, ce ie aia casatorie nucleara? vad c-ati folosit termenu' de cel putin trei ori, asta inseamna c'ar putea fi ceva important. rogu-va spuneti-mi si mie sa nu mor proasta.
multumesc anticipat.

Fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Initial creeata de deea2909

!
Oare o relatie cu un barbat insurat iti poate da viata peste cap ?! Daca as incerca sa raman prietena cu el, oare ar merge !?

deea2909

suna cam ca : " Daca imi trag un glont in cap, oare ma va durea?" ... era pe aici cineva care pomenea de " putul gandirii" ...Misto subiectul , oricum....poate ar trebui instituit si un premiu aici pe forum pentru genul asta de subiecte...creatoare de disputesi nu numai...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by adusca
deci domnu' levantin, ce ie aia casatorie nucleara?

mah, tu n-ai fost pioniera? n-o mai stii pe-aia cu familia, nucleul societatii? :-)
la schimb, zi cine e bietul dionisie. sau poate aflu singura, ca-s abia la pag. 4 din acest subekt de subekt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

moaaaaamaaaaaaa
sinzi_ana are dreptate

iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns levantin spune:

adusca...familia nucleara e aia in care ai trait si tu si in care mai traiesc majoritatea rumanilor.si-a pierdut identitatea cam de prin anii '7o ...in tarile civilizate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

si ce vrei sa spui levantin, ca e rusine sa traiesti intr-o familie normala: sot, sotie, copii ?
Ia mai lasa-ma-n pace cu tampeniile astea... unii nu stiu ce sa mai zica ca sa ridice imoralul la rang de mare principiu de viata !!
Ai ramane surprins sa vezi in tarile civilizate ce mult pret pun barbatii pe familie, pe timpul de calitate petrecut cu copiii si nevasta !
Da' barbatu roman ca de obicei, cu ochii dupa fuste si tzatze si pretentii de emancipare occidentala !
De ce nu va emancipati si voi ca occidentalii facand toata treaba din casa fifty-fifty cu nevasta ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

Buna,

>deea2909[/i]
Am aflat de la o prietena despre acest forum si mi s-a parut f interesant! Fireste ca am si eu ceva pe suflet si as vrea sa vorbim despre asta !

OK!

> Oare o relatie cu un barbat insurat iti poate da viata peste cap ?!

Bineinteles! Si nu doar pe-a ta, ci si pe a lui, pe a sotiei lui s.a.m.d.

> Eu nu sunt casatorita si pt a-mi incepe viata sexuala am cautat un barbat cu experienta !

Uite, eu n-am prea fost atent... sunt multe postari la subiectul tau; asa ca te rog sa nu te superi daca deja ai raspuns la ceea ce te intreb eu acum:

Cati ani ai? Cati ani are barbatul cel insurat care ti-a fost profesor de sex?

>Soarta a vrut sa fie un barbat super interesant, cu pozitie stralucita, f destept (inevitabil m-am si indragostit de el), dar din pacate insurat!

> Pt el am fost insa doar o aventura..Acum totul s-a cam terminat pt ca eu am pus punct din cauza ca voiam mai mult, iar el nu-mi putea oferi !

Adica sa inteleg ca tu voiai sa-si lase sotia, si sa se casatoreasca cu tine? Sau am inteles eu gresit?

> Oare am gresit ca l-am ales pe el ?

Bineinteles ca ai gresit! Tu ai intercat "s-o iei pe scurtatura", sa sari peste niste etape ale vietii, in care tu si iubitul tau (apropiat ca varsta si ca experienta sexuala) sa cresteti impreuna! De ce n-ai ales calea aceasta naturala in care cei doi iubiti cresc impreuna, invata amandoi din experientele vietii? Ce ai cautat tu de fapt?

>Nu mi-am pus niciodata in gand sa-l despart de sotia lui...

Dar atunci ce intelegi tu prin "voiam mai mult, iar el nu-mi putea oferi !" ?! Ce voiai tu mai mult, si de ce nu putea el sa-ti ofere?

>Daca as incerca sa raman prietena cu el, oare ar merge !?

Ce intelegi tu prin "prietena cu el"? Adica... cam care sa fie relatia intre voi doi?

Giuliano

Mergi la inceput