Copilasi de Mai-Iunie 2004 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
monet spune:
dragele mele,
eu deja de vreo saptamina stiu de dana si scumpul stefa - printr-o fosta colega de-a mea de liceu care e cea mai buna prietena a danei si care, si ea, locuieste in vancouver. dar mi-a zis ca, deocamdata, dana n-a vrut sa spuna nimic nimanui asa ca mi-am tinut gura dar m-am rugat din tot sufletul in fiecare zi pentru viata iubitului ei copilas.... am plins mult si nu-mi venea sa cred ca asa ceva se poate intimpla....
eu am speranta oarba ca stefa se va face bine si ca toate zilele astea vor ramine ca o rana care se va vindeca in timp pentru bietii parinti. Doamne, ajuta-l pe stefanica-fara-frica sa se faca bine, de tot!
stiu ca de duminica au inceput chemoterapia, n-au fost siguri daca s-o-nceapa sau nu, dar pina la urma vad ca au decis 'pro'. sa fie bine, atita ma rog....
ma gindesc foarte serios sa-i rog pe astia care o sa ma ajute la nascutul copilului sa-mi prezerveze celulele de singe din cordonul umbilical. daca ne ajuta Dumnezeu si nu vom fi beneficiarii acestui 'singe miraculos', macar sa-l pot dona cuiva in nevoie.....
sint intoarsa complet pe dos de cind am aflat vestea asta, si sint zile intregi, of......
grate a procedat foarte bine sa se duca la child abuse services. aia de la politie, daca ar fi aflat primii de incident, i-ar fi pus automat pe parinti pe lista de suspecti. dar asa, child abuse va avea primul cuvint. si tot ei o vor indruma pe rodica la ce mai este de facut. doamne-ajuta!
ai mei dorm, eu tot insomniaca. ma duc sa maninc o inghetata de capsuni....................................................
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (33+)
www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
tnicoleta spune:
O veste trista in dimineata asta.
Irinel Multumesc ca ne-ai spus de micul Stefa. Doamnea ajuta sa se faca bine.
Vroiam sa mai spun ceva, da uite ca nu mai pot. Mi-au dat lacrimile.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare
Nepoteii mei
anacami spune:
Dana,cuvintele sunt de prisos!Ma rog sa se faca bine si sa uitati repede prin ce ati trecut!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
acris spune:
Dragele mele, nu pot sa mai citesc vesti d-astea...imi sfasie sufletul.
Irinel, transmite-i Danei ca suntem cu sufletul alaturi de ea si ne rugam. Daca am putea face mai mult am face-o...dar cum?? Numai bunul Dumnezeu poate si trebuie sa faca ceva bun in cazul asta.
Grate, Doamne ajuta sa fi intrat cecul de care ziceai. Trebuie sa se rezolve, nu se poate.
Patrick cum se simte?
Si puiul meu este inca bolnavior. Nu mananca cine stie ce si a inceput din nou diareea. Cu toate ca bea ceai de menta si catina , chiar si in loc de apa, Smecta. Problema este ca nu vrea sa manance regimul alimentar pt. diaree...
Dar cel mai important este ca are energie, este vioaie si se pare ca-i place la mama.
Va pupic si sanatate multa tuturor copilasilor!!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
DianaR spune:
O Doamne, nu pot sa cred ce vad! Tremur si am ochii in lacrimi!
Dana sa va ajute Dumnezeu! Stefa e un luptator, s-a vazut dupa cat de repede si frumos s-a dezvoltat si se va face bine! Te pup si suntem alaturi de tine!
Diana & Vladut
(16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas
nou-noute
Maramures
mammy2706 spune:
Off ce de vesti proaste! Inteleg ce mult trebuie sa fi suferit Dana - eu nu ma puteam opri din plans cand il vedeam pe al meu la perfuzii si febril (si era o boala frecventa si nu f grava). Ii doresc din suflet innsanatosire grabnica micutului Stefan si multi pupici.
Grate iti tin pumnii ca cei raspunzatori de vanataile lui Patrick sa raspunda pt faptele lor.
Chiar nu m-as fi asteptat la asa ceva in America. Zilele trecute imi povestea tata cum la gradinita unde am fost eu isi adusese fetita si directoarea respectivei gradinite. Iar asistentele care o aveau in grija o tineau langa fereastra ca sa raceasca si sa nu vina mama ei (directoarea) la servici. Ma rog, in Romania...
Noi ne-am tuns azi! adica i-am tuns in paralel pe tata si pe Andrei cu masina; la un moment dat Andrei a apucat masina de tuns (oprita) sa se tunda el (nu stiu ce o sa ma fac cu cochetul asta!)
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz
alus spune:
Buna fetelor
Irinel- draga de tine, esti o dulce ca te-ai gandit in mod special la mine
. Este o veste foarte trista
nu am cuvinte, dar sunt cu iana si familia ei.Sti incetu cu incetu trebuie sa traiesc si sa invat sa traiesc in aceasta lume crunta. Inca odata iti multumesc, eu si toate fetele de pe acest forum ne vom ruga ca sa treaca ea si familia ei prin clipele acestea grele.
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
alus spune:
Buna fetelor
Irinel- draga de tine, esti o dulce ca te-ai gandit in mod special la mine
. Este o veste foarte trista
nu am cuvinte, dar sunt cu Diana si familia ei.Sti incetu cu incetu trebuie sa traiesc si sa invat sa traiesc in aceasta lume crunta. Inca odata iti multumesc, eu si toate fetele de pe acest forum ne vom ruga
ca sa treaca ea si familia ei prin clipele acestea grele.
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
mammy2706 spune:
paloma am vizionat pozele din concediu si sunt foarte frumoase (si cele cu Cistina si peisajele); m-au impresionat in mod deosebit cele din avion. Ai avut voie sa faci poze? adica stiu ca majoritatea bagajelor trebuie sa stea in compartimentele de deasubra scaunelor. Eu ma zgarai pe ochi ca nu l-am avut la indemana cand zburam deasupra Paris-ului sau a Romei. Adevarul e ca al meu e cam maricel din cauza zoom-ului.
Am citit despre cum sa-l includ pe Andrei pe paaportul meu si m-am desumflat. Vroiam sa-i facem o vizita lui tati de Craciun dar cica trebuie a dea declaratie ca e de acord sa fie inclus bb pe pasaportul meu. Asa ca...o sa fim probabil tot singuri...din pacate pt el.
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz
laureta spune:
O doamne da nu e drept sa sufere asa un copilas nevinovat
.
Dar Stefi o sa se faca bine.A aratat din burtica ca e luptator si Doamne Doamne ajuta copilasi.Sa ne rugam ca totu sa fie bine.Dana suntem alaturi de tine.
Paloma superbe pozele si voi sunteti asa bronzati.Pitica e o dulce si grasunica scumpa
Acris poate iese dintisor cu diareea asta
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Poze