Copilasi de Mai-Iunie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna ziua!

Am citit si m-am intristat...Imi pare asa rau de ceea ce am citit... Asa invatzam sa pretzuim fiecare clipa si sa ne bucuram de fiecare clipa cu ei si pentru ei. Intzeleapta vorba "sanatate sa fie, carestu' le rezolvam". Am vrut sa va scriu de aseara, da' ma naucisera vestile. Insa, sa stitzi ca se mai roaga un suflet pentru voi, ca e alaturi de voi si daca ii va sta in puteri sa va ajute o va face.

Grate, fii tare si daca potzi fa in asa fel, incat acele inumane sa plateasca pentru ceea ce au facut! Pupa-l pe Patrick din partea noastra si nu uita ca suntem aici si la rau, nu numai la bine...
Dana, offf! Ma rog in continuare ca Stefa sa fie si mai bine cat mai repede, ma rog si pentru Andrei sa fie sanatos si tare, ma rog pentru voi sa fitzi puternici si sanatosi ca sa fitzi alaturi de ei. Nu mai am cuvinte, da' suntem alaturi de voi! Tzinetzi-ne la curent, in limita timpului disponibil,.
Vanessa, sanatate lui Andu si multzi pupici tzie si baietzilor!
Laureta, sanatate multa! Acum nu imi mai aduc aminte pe unde se faceau radiografii la coloana. O sa o sun pe sora-mea si cum aflu itzi dau de veste.
Nu mai pot sa scriu... In astfel de momente realizezi cat de marunt esti din toate punctele de vedere, da' trebuie sa luptam ca sa fim invingatori!
Anacami, Diana, fetelor, va pup pe toate si va imbrtzisez cu tot cu puiutzi!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Laureta, radiografii la coloana se pot face si la Bagdasar.

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dana,insanatosire grabnica, ai grija de tine, astfel vei putea avea si de Stefan. Slava Domnului ca analiza aia a iesit negativa! Chiar daca ti se vor parea fff lungi, cele 5 luni vor trece f repede si puisorul va fi refacut.

Sanatate multa!
Il pupam dulce pe micul luptator!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Draga Dana, fii tare, te rugam! Noi suntem alaturi de tine si ne vom ruga in fiecare seara pentru Stefa cel scuump! Nu te lasa,ai incredere in Dumnezeu si totul va fi bine!Va imbratisam strins pe amandoi!!!!!!!

OF, fetelor, mi-e rusine ca n-am citit mai devreme mesajul despre Dana.

V-am pupat si va voi mai scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Dana ma bucurenorm ca au iesit bine analizele! Multa sanatate tie si puteresa rezistati in continuare pentru Stefanica! Ma rog in continuare pentru voi sa fie totul bine si sa nu va pierdeti speranta ca totul va fi bine!

Nu am inspiratie zilele astea deloc! Mi-e gandulnumai la puiul mic Stefanica ...

Va pup dulce petoate mamicile

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

N-am intrat de cateva zile si m-a coplesit disperarea de cate am auzit...
Dana, mai e o mamica in grup care se roaga fierbinte pentru tine si familia ta!
Grate,am fost coplesita vazand pozele! nu te lasa...fa tot ce poti...daca legal te vor invinge,fa reclama negativa! povesteste-le altor mamici ce se intampla acolo...odata tot le vor prinde,cu vreo greseala!
Vanessa,sa se faca bine Andu!...bine ca nu e mai rau

Fetelor,nu sunt in stare sa va scriu la fiecare in parte,sunt tare indurerata de vestile triste...Ma rog pentru fiecare mamica de aici din forum...astazi am fost la manastire la Cornetu si am pus pomelnice...sa ne ajute Dumnezeu sa ne crestem cu toatele puii,sa ne rugam sa fim auzite!
Va pup pe toate si sunt alaturi de voi!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Dana, si eu sunt alaturi de tine si familia ta si ma rog ca Stefan sa se faca bine cat mai repede si sa fie acasa cu voi!
Vanessa, sanatate multa lui Andu!

Am tot vrut sa va povestesc cum a fost in vacanta si n-am avut timp, iar acum cred ca nu va arde sa cititi povesti de vacanta cand atatea fete din grupul nostru au probleme cu copilasii. Si nici mie nu-mi arde de asemenea povesti.Poate altadata ...

Noapte buna tuturor!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Paloma, BebeBeca, am vazut pozele! Tareee frumoase sunt!
Am reusit si eu sa pun cateva de la mare.

Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Dana, Si eu ma rog pentru sanatatea lui Stefan si sper sa se faca bine cat mai repede. Am aflat de abia astazi despre problemele pe care le ai si sper ca anlizele sa iasa bine ca sa nu fie nevoie si de a doua operatie
Grate, daca sunt probleme cu gradinita nu ai putea sa cauti in alta parte un loc pentru Patrick. Astazi am vorbit cu o prietena si mi-a spus ca baiatul ei la 7 luni , la adus de la gradinita cu capsele de la hainuta rupte. Educatoarea ia spus ca copilul a avut o criza de isterie cand a vrut sa-l schimbe. Era o gradinita privata in mediu familial( la cineva acasa), A cautat in alta parte si acum este multumita. Nu poti sa-l mai lasi acolo.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor

Dana ma bucur ca analiza a iesit negativa. Curaj mamico Stefanel e un luptator si cu siguranta va invinge boala. 5 luni vor trece repede. Si te asteptam cu vesti bune. Sanatate multa, multa sa poti veghe somnul lui Stefanica.

Vanesa multa sanatate lui Andu.

M-am intors si eu azi de la tara, Bianca mai sta cateva zile. Nici treaba n-are ca mai sunt si eu pe acolo. Aseara si-a luat biberonul si suzeta si s-a dus la mamaie. Si daca a vazut ca Stefi mai topaie prin paturi a adus biberonul inapoi si s-a dus sa se mai joace putin.

Acris Incearca sa ii dau Amaliei Enterol, un pliculet pe zi. Este si antibacterian. La Bia functioneaza. sa se faca bine.

Laureta La spitalul de Ortopedie de la Foisorul de Foc.

Nicoleta si Bia Ciocarlia

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput