Vrancea(12)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by motanik
Salutare!
Danutza, am inteles. Succes la gasit casa si voua atunci! Noi am gasit ce vroiam, o camera doar, ca si asa putin mai e pana plecam acasa...si mai mult nu ne trebuie noua...
Katalina, tot pe fuga mama? Tot nu vrei sa zici cati de FB avem?
Flori, ce faci, unde esti? Ce e cu tine de lipsesti asa mult?
Lorena, Doru? Chiuliti fratilor mai ceva ca in liceu..
Ema...cum merge scoala? Nu ne-ai zis daca ai nevoie de vreun ajutor...
Alex, noi mai vb pe YM...Sper ca piticul e mai bine!
Andreia, Roxi...absentze!Ca sa nu mai zic de Iselin care a uitat de tot de noi...
Simonel, ce faci iubire? Ce mai zice Ruxi?
Petronela, cum e in Italia? Eu si sotul meu din ce am vazut si cat ne-am plimbat, Italia ne place cel mai mult..Unde stati, in ce oras?
Spor la bebitza, si noi suntem aspiranti dar pt feb-martie incolo...
Ei...va pup, se apropie weekendul...numai bine si ne auzim!
Trimis la - 03/11/2005 : 19:46:54
--------------------------------------------------------------------------------
Salutari! Iata-ma, prezenta!
MOTANIK - M-am integrat foarte bine aici, m-am obisnuit cu limba (care este asemanatoare cu lb. romana), cu oamenii, obiceiurile etc. Locuiesc intr-un orasel de aprox. 12.000 locuitori, la 30-40 km. de Milano. Nu am colindat prea mult Italia, am fost la Roma (inevitabil, este minunata) si la mare, la Genova. Voi prin ce locuri ati fost (in Italia si in lume)? De cat timp sunteti plecati din tara?
Citindu-ti profilul, am vazut ca esti profesoara. Ce materie? Profesezi si acolo?
Ti-am vazut fotografiile de la nunta, frumoase. Unde ati facut-o? Stii ca am avut rochia asemanatoare cu a ta? Coincidenta.
Esti din Focsani? Eu am invatat la scoala gen. nr. 2 (Focsani) iar liceul Al.I.Cuza.
Hai ca ti-am pus o multime de intrebari. Scuze daca-ti par prea curioasa.
KATALINA - Da, sunt din Focsani, nascuta si crescuta. Locuiesc ( un fel de-a spune, de fapt mama, iar eu ori de cate ori vin in Romania) in zona Obor. Am facut scoala gen. nr. 2 (Focsani) si liceul AL.I.Cuza. Am incercat sa-ti vad pozele poate dadeam de vreo fata cunoscuta, dar... nu am reusit. Cine stie, poate ne cunoastem. Tu, esti tot din Focsani? Cu ce te ocupi?
DANA N. - Stii ca am mai descoperit o coincidenta ( ca si rochia lui Motanik): suntem nascute in aceeasi zi, 15 dec. Adevarat? Anul difera, insa, sunt cu 5 ani mai mare decat tine. Ce mica-i lumea, nu?
De cat timp esti in Germania? Cum ti se pare, cu ce te ocupi?
In Romania am lucrat ca reporter la STF si Diplomatic, iar aici, in Italia, am schimbat cu totul profilul, facand diverse munci ( baby-sitter, muncitoare, curatenie etc) ca mai toata lumea care cauta o viata mai buna in strainatate.
Cam asta-i tot pentru azi! Toate cele bune si pupici !
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
flori76 spune:
Fetele,va astept la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61042" target="_blank">un capitol nou
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)