Vrancea(12)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
prixi spune:
Salutari la fete!
Va scriu rapid cateva randuri ca am ajuns tarziu acasa ( e inchidere de luna) si nu am vrut sa treaca si ziua asta fara sa va scriu cate ceva!
Dana, "La Multi Ani" sotului tau si sa fiti fericiti impreuna! Multi !
Alex si Andreia, multa sanatate voua si micutilor vostri!
Andra, asta da veste! Ce determinare...Felicitari si sa fie intr-un ceas bun decizia voastra!
Lorena, am vorbit ieri acasa si nici chiar mama, care e de-a locului, nu stia mai multe...Presupunea totusi ca poate voi aveti casa in comuna Brosteni, dar sat Pitulusa sau ceva de genul asta. Oricum, cred ca e frumos si primitor, asa cum spui tu!!!
Sim , ai povestit asa de frumos ca pentru o clipa m-am crezut chiar la concert! Incepusem chiar sa fredonez cateva fragmente din cantecele lor!
pentru ca ai impartasit aici cu noi toate trairile tale!
Fetelor, va pup pe toate si sper sa ne recitim cat de curand! O saptamana frumoasa la toata lumea!
Roxana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
EmmaT spune:
Fetelor mai ma primiti si pe mine?!....am inceput si scoala mai bine.... numai ca problema mea cea mare este ca nu mi=a mers desprecopii....acum abia am reusit sa intru de me mozilla ..de pe internet explorer...pauza....
Hai sa va mai arat si eu niste poze Nunta si duminica in familie
pupici dulciiiii
sim spune:
Prixi intr-adevar a fost minunat tot ce s-a intamplat acolo si ma bucur tare mult ca au avut puterea si vointa de a scoate un nou album.
Motanikule pai asta inseamna ca mergeti la concert si apoi veniti fuguta in tara. Zic bine? Abia astept sa ne vedem! Stai asa ca acum vad ce scriai tu acolo....bebe zici?! Pai sa fie cu reusita rapida decizia voastra si sa aflam de un Motanic mic repede-repede!
Dana La multi ani sotului tau! Sa fiti fericiti!
Alex cum se mai simte puiul?
Lori cred ca o sa ajungem pe la mijlocul lui noiembrie in Focsani. Poate reusim sa ne vedem.
Kata mai zi-ne cum e in clasa intai...ca acusica trece timpul si tre sa cumparam si noi ghiozdanel.
Va doresc o zi linistita!
Mami Simona si printesa Ruxi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Va salut si eu...a plecat seful si am putin ragaz sa va scriu..
Emma, ti-am vazut pozicile, esti o dragutica...dar asa micuta, firava..am zis ca e un copilas... Cum merge scoala? Acum esti intr-a 12a, nu? Cu ce te ajutam pt bac, ia zi?
Simoneta...cam asa ceva...dar daca ma crezi nu mai stiu ce e cu mine...Nu vreau sa raman repede gravidutza pt ca in iunie iaca e concertul, in iulie am examenul..nu vreau sa risc nimic cu bebe..Asa ca deocamdata nu ne grabim. Mai am 18 pastile si apoi o sa mai avem grija...un timp...
Cert e ca abia astept un pisoias...suntem amandoi indragostiti de copii, al nostru deja are masinute si papusele si tot felul de jocuri...si cum ai mei parinti ma au numai pe mine, ma gandesc ce rasfatat va fi piticul...Aaa, am uitat sau am mai spus ca de fapt visam la gemeni?
Ce face iubita ta? Citesc ce ne scrii despre ce perle va scoate...si asa mi-e drag de ea. Cred ca o iubiti de numa'...Bravo ca aveti asa printesa frumoasa si isteata!
Floricelule, ce faci iubita? Nu am mai intrat eu des pe YM dar nu te mai vad deloc cand sunt...ce se intampla? Muncesti sau ce de nu mai esti online?
Ce faceti voi? Mi-e dor sa mai stam la taclale...
Katalinaaaaaaa, ai gasit mama femeie in casa? Sau esti in cautari? imi si imaginez cum primesti diferite tanti la interviu...Succes daca nu ai gasit inca!
Cum merge scoala? Piticul ce zice, nu vrea si el dupa fratele cel mare? Succes si ia zi-ne...cati de FB are deja?
Roxi, a plecat mami tau, nu? ce mai faci tu? Deja ai inceput sa cauti alt job? ca parca asa imi amintesc ca ai zis ca asta e pana la finele anului...
Ah, si eu as pleca...dar ma trag inapoi faptul ca sunt aproape de casa, ca am acces la net, ca am acces la telefon, ca nu am asa bataie de cap (eh, nu mereu!)... si ma bucur ca ai inceput din nou sa scrii des!
Dana, hai nu ne povestesti? Ce cadou i-ai luat? Cum ati petrecut ziua?
Ai inceput cursul? Cum e? Da-ne detalii, pai se poate sa ne lasi asa...?
Alexandra, azi ti-am tirmis pliculetul, sa imi dai de veste cand primesti, ok?
Ce faceti voi? Piticul? Ma bucur ca mai vb pe YM cand avem timp...asa imi sunteti de dragi ca nu vreau sa pierd legatura cu voi niciodata...
Helbi, mai telegrafica decat mine esti...Pai ce faci, ocupata ocupata dar sa nu ne scrii tu ce face iubita ta mica? Care mai e viata voastra? Totul ok, bine sanatoase?
Mergeti la gradi? Sau e ca aici, de la 5 anisori la scoala?
Pupici la printesa si la mami ei
Lorena si Doru...pupici Ce faceti?
Eh...noi de Sarbatori mergem in Spania si nu acasa..Am zis sa profitam de faptul ca suntem inca fara bebe si ne putem plimba mai usor de aici...asa ca mergem la prietena mea. In plus, am zis ca daca la anu' oricum ne intoarcem definitiv in .ro...Sarbatorile astea sa nu le facem acasa..
Voi? V-ati planuit deja? Va pup si abia astept sa va cunosc
Chiar...unde faceti fetelor Sarbatorile? Plecati pe undeva, iesiti la prieteni sau acasa?
Eh...gata ca m-am cam lungit...va doresc o seara frumoasa si numai bine...si ne mai auzim pe aici!
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Alex, am facut si eu transferul de banuti. maine cred ca ai ai deja in cont.
Dana, cum ti se pare cursul?
Kata, am inteles ca voi sunteti cls. 1, nu? As vrea sa stiu si eu cam cum invata copii sa citeasca....eu am luat idn RO nuami caietele de la grupa pregatitoare: Rita gargaritia si Greierasul albastru. Bianca mea are 5 anis i 9 lunis i la anul, daca raminem aici, merge 100% la scoala. Dac ane intoarcem in Ro nu stiu cum va fi, ca ar trebui sa faca acest an pregatitor. Eu sper sa reusesc sa fac singura cu ea aceste caiete, si sa o invat sa citeasca. Pe litere, stie. Dar inca nu s-a facut click-ul in caputl ei si nu stiu cum sa uneasca literele. Aseara s-a prins cum ecu ma, me , mi, mo, mu, na, ne, ni, no, nu, etc....
Roxi, Flori si restul fetelor "muncitoare", va doresc ca ultimele 2 zile lucratoare care au mai ramas din saptamina asta, sa fie mai relaxante.
Motaniku, acumsuntem in sfirsit bine amindoua. Bianca a avut o forma usoara de scarlatina, a mers la gradi, dar a luat antibiotic pina aseara. Iar eu pe WE am zacut, ca si-a facut vaccinul antigripal efectul.
Ce sa zic? Bianca a fost azi cu gradi intr-un oarc frumos si acum e cam obosita. Au alergat toata ziua, s-a catarat si a si cazut din copac...... Dupa ce am luat-o de la gradi am fost la biblioteca si si-a ales 2 carti si 2 casete cu povesti, asa ca avem cu ce sa ne umplem timpul seara.
Eu....toata ziua "gospodaresc", ca mereu se gaseste cite ceva. Azia m facut o ciorbita de rata si acum fac si rata la cuptor. In rest, astept rezidenta permanenta in decembrie si tot caut de munca, dar......
De sarbatori va veni prietena mea la noi si o sa raminem pe linga casa (desi asa as fi plecat, dar la jumatea lui sept. erau la munte cam toate locurile ocupate, iar eu nu eram sigura ca din decembrie voi putea calatori iar in spatiu Schengen (ca asteptam rezidenta, si in astea 3 luni din sept - decembrie, nu am voie), asa ca nu ne-am putut orienta la ceva "pe-afara". Dar sunt sigura ca o sa ne simtim bine si aici. Avem deja planuri facute pt perioada de 18 zile cit sta ea aici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Buna dimineata va urez si eu in graba asa de dimineata.
Am putin timp liber sa va citesc si sa va mai scriu.
Inca nu am gasit tanti potrivita, dar mai caut...Multumesc Alexandra. si multumesc fetelor ca va ginditi la mine.
Am inceput si niste sedinte la stomatolog sa-mi rezolv niste mici probleme, si ma gindeam ca e floare la ureche mersul la dentist acum dupa 2 nasteri, caci inainte era un cosmar psihic.
Si pentru ca nu am timp prea mult:
Andreea ,ma intrebai ce fac copiii in clasa I.In nici un caz nu trebuie sa stie sa scrie, vor invata in primul semestru, incep cu bastonase, liniute(cam tot ce au facut la grupa pregatitoare), abia peste o saptamina vor trece la litera "a".Deci...
Bine, toti copiii stiu sa citeasca si sa scrie putin, dar nu e necesar, se vor plictisi .
Sunt f. bune acele carti din librarii pt. grupa pregatitoare.Nu stiu ,ne-ai facut cunostinta cu Bianca???
Motanikule, felicitari pentru planurile voastre de viitor.Abia astept sa ma bucur impreuna cu voi atunci cind va sosi un mic motanel.Dar mai intii vacanta placuta in Spania.Sa faceti tot ce va trece prin cap acum, caci dupa ce vine copilu',mai greu.Casuta voastra e gata,nu-i asa?Totul e pregatit.Te pup cu drag.
Roxana, in afara de serviciu si acasa, ce mai faci in timpul liber, ce-ai mai vizitat, cum merg cursurile, ce carti ti-ai mai luat, poze cu orasul tau superb...astept cu drag mesajele tale.
Dana, LA MULTI ANI pentru Adrian, si scuze pentru intirziere.Sa fiti fericiti.Pe cind un bebe si la voi?Stiu ca exista un proiect pt. viitor.Va dati seama ce copil frumos ar iesi?Ma alatur si eu intrebarilor puse de fete:ce cadou, ce cadou...
Simona, bucurati-va muuult de gradinita,scoala e o mare schimbare.Noi ne-am trezit pur si simplu ca au trecut 7ANI si a venit scoala peste noi,si ne gindeam ca de fapt imbatrinim incet incet an de an.Nu stiu cine m-a intrebat: DA AVEM 2FBINE in carnet!
Despre Phoenix: Au plecat f. suparati de la Focsani asta vara pe organizatori.Concertul trebuia sa aiba loc in Casa de cultura astfel sa se poata stringe fonduri pentru sinistrati, dar org. i-a obligat sa cinte in P-ta Unirii unde nu s-a putut stringe decit citeva milioane.I-a deranjat f. mult, ei pt. asta au venit ,pt un gest umanitar,dar nu a iesit cum si-au dorit.
Lorena, poate ne vedem la Festival la un mic...A inceput festivalul vinului fetelor!!!!!
Ema, bine-ai revenit.Este vorba despre nunta surorii tale?Frumoase sunteti!Cum e la liceu??
Alexandra, cum se mai simte baietelul tau.Ce-a fost cu febra aceea?Pupam ochii albastri.
Va pup si pe voi, si mai apar eu p-aici.
Catalina, ROBERT si
CATALIN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Neatza fetele!
Catalina, merci mult pt raspuns si ca sa nu plictisim fetele cu lectii de cs. 1, iti spun in 2 cuvinte (ca m-ai intrebat daca v-am prezentat-o pe Bianca) ca: Bianca va face 6 ani in ianuarie. E aici , in Germania de la 11 luni si de la 2 ani si 10 luni merge la gradi. Vorbeste la fel de bine si romana si germana. Dac araminem aici, va merge la toamna la scoala aici. daca ne vom intoarce in RO, eu as vrea sa faca liceul German din Bucuresti (asta daca va lua testul). In ambele cazuri imi doresc pt ea sa stie sa scrie si sa citeasca in romana. Cum dse la anul germana va fi pe primul plan, dat fiind ca lectiile toate ar fi in germana, m-am gindit ca acum ar fi momentul sa invatam romaneste. Facem semnele grafice de pe caietele de la grupa pregatitoare, dar nu am aici un ABECEDAR ca sa-mi dau seama cum se incepe invatatul cititului. Am citit eu o carte in engleza pe tema asta, am incercat in primavara metoda, dar......nu a "prins" la Bianca.
Felicitari pt cei 2 FB si la mai multi!!!!!!!
Alexandra, ce face bb?
Pt restul fetelor, o zi frumoasa va doresc!
sim spune:
Buna dimineatza!
O sa spuneti ca sunt "dusa", dar eu tot cu capul la muzici stau (chiar si atunci cand lucrez), asa ca uite ce gasesc eu pe DC (pe la zona artelor parca):
http://www.radio3net.ro/artisti.php?cx=top
Nu stiu daca ati trecut pe site-ul asta, dar este absolut genial. Gasiti tot felul de piese folk extraordinar de frumoase. Ca sa va deschid curiozitatea: Dan Andrei Aldea: "Om Bun", Phoenix - tot ce poftiti si tot asa. Eu am stat lipta de locul asta ieri si azi parca vad ca tot asta o sa fac. Acum caut o metoda sa descarc vreo cateva din piesele de acolo.
Mai Motanikule mai, dar ai planuri mari, nu gluma: gemeni zici?! Pai asa sa fie! Eu nu sunt din cei care spune e greu, ci e frumos, e minunat sa poti da viata, sa fii responsabil in fiecare secunda pentru existenta cuiva, sa ai un suflet mic lipit de obrazul tau cand ti-e bine sau cand ti-e rau si sa te intrebe: "Mami, nu-i asa ca cea mai buna prietena a ta sunt eu?". Este cel mai frumos lucru pe care il poate face omul in viata asta. Iti doresc din tot sufletul sa traiesti sentimentul asta!
Salutati Spania si din partea noastra, ca am trecut prin buna parte din ea anul trecut. Problema e ca ne-a ramas inima la Barcelona si nu ne vindecam pana nu ne intoarcem...poate anul care vine in concediu.
Kata felicitari lui Catalin pentru calificative!!! Mare adevar ai spus...cum trece timpul! Mie inca nu-mi vine sa cred ca mandra mea o sa fie scolarita peste vo ...2 ani juma'te?!!! Aoleu, tine-ti-ma ca eu acum m-am trezit! DOI ANI??? aaa...hai ca deja sunt in panica...Kata, vin la tine la meditatii, sa ma inveti cum sa nu mor de inima cand mi-o vedea odrasla cu ghiozdan in spate.
Buuun, haideti ca am subiect la care sa meditez pe ziua de azi...mai am 2 ani si merg la scoala...
Va pup si va doresc o zi linistita!
Mami Simona si printesa Ruxi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Buna seara, fetelor!
Imi pare rau ca nu am mai scris dar am avut zile mai dificile.
De ziua lui Adi a fost frumos.Am mai scris ca i-am cumparat o mapa din piele,ptr.acte,pe care o ia cu el tot timpul(mai avea una dar se invechise).Dimineata l-am trezit cu tort...toata casa era plina de baloane si ghirlande cu "la multi ani".A fost foarte incantat.
De ziua lui mi-am facut si eu cadou o pereche de cizme noi.
Cursul...este ok.M-au inclus intr-o clasa care a inceput deja de 1 luna.La inscriere am dat un test de evaluare si se pare ca am ceva cunostinte.Deci in loc de 6 luni vor fi 5 luni.Nu prea imi plac "colegii"...numai rusi si arabi(fetele din Germania stiu despre ce vorbesc).
Ieri am avut dureri mari la o masea.M-am dus la stomatolog.Mai rau mi-a facut.Mi-a pus o plomba din aia urata de culoare gri, si inca mai ma doare maseaua...nu este plombata bine.
Inca ceva...de cand ma duc la scoala,Zilnic,am dureri mari de cap si de ochi(mai ales).Oare este din cauza ochilor!?...ma gandesc ca poate am nevoie de ochelari.
Motanik,vrei gemeni?Eu s-ar putea sa fac gemeni(avem in familie)...dar nu mi-ar place.la anul vrem si noi un bebe,dar mai intai sa termin eu scoala.
Noi de sarbatori,a ramas ca mergem in Republica Dominicana...in luna de miere.Doi iepuri dintr-o lovitura.
Va pup si ma duc sa dorm,ca tare greu mai imi este dimineata.
Noapte buna!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
prixi spune:
Salutari la fete!
Astazi sotul meu e plecat la o conferinta si sunt singurica acasa!!! Pot sa fac ce vreau! Bine, sa nu va ganditi la cine stie ce!
Doar ca stau sa citesc mai pe indelete ce s-a mai scris pe forum, mai vorbesc cu voi, mai scriu le prietenele din Romania... Oricum, treaba am o groaza de facut si ca sa nu "stau" degeaba, am si pus masina de spalat in functiune!
M-am amuzat teribil astazi cand i-am spus lui Adrian: "vai, astazi trebuie sa spal rufe!", de parca eu le-as spala si nu masina...
, dar asta ca sa vada ce gospodina sunt!
Nu am reusit sa va mai scriu, taman cand Andra ma lauda de zor, dar iarasi am ajuns obosita acasa si nu am mai intrat si pe net! Ieri a fost teribil...A fost greva generala in Bruxelles si in afara de trenuri, nimic nu a circulat! Totul a fost inchis, erau numai manifestanti veniti din toata Belgia pe strazi, iar eu ... nici nu stiam cum sa fac cu serviciul! Am gasit pana la urma o modalitate, dar a presupus sa schimb vreo 2 tenuri si asa am ajuns pana in Ruisbroek, o localitate la vreo 3 km de Coca Cola si acolo a venit seful si m-a luat! Alta viata, nu? Si seful ala mare a venit si mi-a multumit personal ca am facut atata efort ca sa vin sa ii ajut cu inchiderea! Constat ca e chiar bine sa nu ai masina! Mai primesti si laude!
Andra, eu inca nu am inceput sa imi caut altceva, ca nici timp nu am mai avut, dar tot m-au cautat unii de la o agentie si a vorbit sotul cu ei si le-a spus ca pentru moment am un job, iar ei mi-au cerut sa le trimit CV meu updatat! Deci s-ar putea sa nu mai fie asa de greu a doua oara! Cel putin, asa imi fac eu iluzii!
Kata,tocmai asta e problema mea cea mare! Ca in afara de serviciu, in timpul saptamanii, nu mai am timp de nimic! Nu am mai citit nimic, de cumparat carti nici atat, la curs am renuntat, ca ma duceam si ma apuca somnul...Trist, nu? Nici nu stiu ce m-as fi facut daca aveam si un copil! Eu tot zic ca o mai duc in ritmul asta vreun an-doi, apoi mai vedem noi ce facem! Vrem sa ne luam un apartament pe aici, ca sa nu mai platim chirie, dar cum eu nu am contract permanent, nu putem, apoi ne-am gandit sa ne mutam, dar costa destul de mult transportatul mobilelor, apoi si chiria va fi mai mare si apoi va trebui si sotul meu sa isi ia abonament si tot de astea si atunci ne gandim de 2 ori daca sa facem sau pasul asta!
Oricum, ne raman week-endurile cand incercam sa ne relaxam cat mai mult! Cat a fost mama pe aici, plecam si sambata si duminica si ne mai intorceam seara, de cand a plecat ea, ne vizitam cu prietenii nostrii, cand noi la ei, cand ei la noi si probabil ca asa ne vom petrece si sarbatorile, pentru ca alte planuri nu ne-am facut! La mine la servici, cei 3 isi vor lua concediu prin rotatie, iar eu trebuie sa fiu in permanenta acolo ca sa ii inlocuiesc! Poate dupa ce termin cu contractul asta, venim pentru putin timp acasa...ca sa ne reincarcam bateriile!
Am cateva pozici, dar multe sunt cu mama si cu matusa mea, ca am avut-o si pe ea invitata timp de 2 saptamani, dar mai sunt si altele pe care le-am facut cand s-a intors Adrian din tara! Vizionare placuta! Poze 1, Poze 2, Poze 3 .
Va pup fetelor pe toate si va doresc un we placut! Multa sanatate si numai bine la toata lumea!
Roxana