Buna, Azi am fost la institutia cu pricina. Se afla pe fosta strada Venerei, actuala Parintele Galeriu la nr. 6. Doar un singur numar de telefon postat la acest subiect, mai exact primul numar, mai este actual. Strada este din calea Mosilor, dupa intersectia cu Eminescu, prima dupa Banca Romaneasca.
Pentru a-mi recupera alocatia exista doua posibilitati:
1. Sa merg in continuare la posta sa o ridic. Se face o cerere care se depune impreuna cu o copie dupa certificatul de nastere al copilului (sau un biletel care vine la posta)iar daca este cazul, si o copie dupa buletinul titularului, daca s-a schimbat adresa. Banii vor venii cam dupa 2 luni;
2. Poti sa alegi sa-ti fie virati in cont, de acum innainte. Cu un extras de cont si copie dupa certificatul copilullui se merge la un alt ghiseu special pentru conturi, si asta este tot. Daca se schimba si domiciliul trebuie si o copie dupa buletin. Apoi astepti exact 2 luni pana vor fi virati. In fiecare luna baniivor ajunge la tine prin cont, fara sa mai mergi la posta sa-i ridici...
Eu voi lua banii in luna noiembrie... deci dureaza ceva, dar macar ca de acum innainte nu mai merg in nebuinia de la oficiul postal.
gaby