Am si eu o intreabre ?Ce faceti cu geamurile existente , fiind data inlocuirea lor cu termophane? Voi ce ati facut cu ele?
Multumesc !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
probabil ca si ale noastre ar fi disparut, dar a venit un vecin sa ne intrebe daca ne mai trebuie, asa ca i le-am dat :)
Noi le-am dat la femeia care face curatenie pe scara.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
La noi nici nu am apucat bine sa le punem pe palier (stam la et 8) si a venit o vecina sa le creara ptr la tara ..astea primele ...la a doua a venit un prieten si le-a luat ...iar cele din casa de la tara ...( eu la alea le-as fi dat foc asa de bine aratau ) tot asa un vecin le-a cerut ...eu am zis ca data viitoare dau anunt in scara blocului sau in sat.Mai greu e sa vrei sa le pastrezi ...nu sa le arunci ...
Eu zic sa nu te chinui sa le duci pana la ghena ..spune ca le-ai schimbat "responsabilului cu vestile " pe scara si asteapta reactia
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
le-am dus in fata blocului la ghena,
bineinteles ca au disparut imediat, probabil le-au luat niste oameni amarati!
Si la noi tot la vecini au ajuns, numai ca au venit chiar ei sa le scoata, sa nu se strice prea tare la demolare, fara sa-i invitam, in prealabil ...
am dat zvon, au venit singuri cei interesati, asa am scapat fara nici un efort de multe: usi, geamuri, cada, chiuvete sparte (!), wc-ri crapate, lemne plesnite, chiar si bucati de moloz cu faianta este uimitor ce improvizatii se fac la tara cu aceste obiecte! totul a mers asa bine, chiar aveam tupeul sa sun persoanele sa le cer sa se zoreasca sa le ia, sa nu ma impiedic de ele, le ziceam: hai hai ca daca nu le iei ACUM i le dau altcuiva!!!