Salutare!
In noiembrie trebuie sa ma intorc la serviciu deoarece se termina cei 2 ani de CIC.
Pe toata aceasta perioada, cartea de munca a fost inghetata si salariul meu este cel vechi, mult mai mic decat actualele salarii de la locul de munca.
Intrebarea mea este: in cat timp sunt obligati sa-mi actualizeze salariul??
Este nevoie sa treaca ceva vreme sau imediat dupa revenire?
Multumesc mult,
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Daca esti bugetar, nu stiu.
Daca lucrezi la privat, NU SUNT OBLIGATI sa-ti actualizeze salariul. Poate scrie un contractul colectiv de munca, in regulament... Plus ca, de obicei, maririle de salariu se dau pt munca, pt merite deosebite ![]()
Nu sunt bugetar. Nu e firma privata, ci Institut national ce "traieste" din teme si proiecte. Salariile s-au marit considerabil pentru ca o duc bine din punctul asta de vedere...
Asa ca trebuie sa intru si eu in noua grila de salarizare...![]()
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Cine stabileste grilele de salarizare? Dupa ce criterii? In functie de raspunsurile date este si raspusul tau.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Eu cred ca atunci cand vei incepe sa lucrezi iti vor intocmi un act aditional la contractul de munca si atunci sa ai grija.
In principiu trebuie sa-ti actualizeze dupa grila care este stabilita in contractul colectiv de munca.
In mod normal, ar trebui sa-ti dea indexarile pe care le-ai pierdut in cei doi ani. La mine asa au procedat, eu lucrind la o institutie publica.

+ Bogdanel