Rahova sau apropiere...(6)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
miag spune:
Monica si anangel, multzumim de urari...
Pai cand vretzi voi, fac cinste...
Azi i-am facut lui Roli vaccinul Priorix si cam am emotzii sa nu faca febra. Am auzit ca mai sunt reactii de genul asta.
Am luat si vaccin antigripal pentru noi. Lui Roli nu-i facem ca a zis dr. ca este inca prea mic asa ca o sa-i dam oscilococin...
Ne-am cam speriat cu gripa asta aviara...
Mia, mami de BB Roland
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
super petrecere, super aranjament cu baloane, super tortuletz...dar cel mai cel super baietel cuminte si frumos...
eu in pzoele de la botez ii am pe amandoi numai cu gura deschisa(urland)
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
andre_ea spune:
Monica, am verificat. Nu este adevarat. Ruxi a fost o cumintica la botez. Si ce cavaler are mama!
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
monica-elizabet spune:
andrea, iti dai seama ca am cautat si eu unele in care sa nu i se vada "omushorul" dar am si de-asteacand urla i se vede toata guritza.
va pupici, noapte buna.
p.s. maine vine tati al nostru
monica
miag spune:
Fetelor, am facut acum vreo 2 zile vaccin antigripal (eu si sotzul, Roli nu ca este prea mic) si ma simt cam molesita si ma ustura in gat. Sper sa nu fac vreo reactzie la vaccin. Asta ne-ar mai trebui.
Suntem si asa suparatzi. Lui Roli i-am facut o coprocultura si a iesit ca are un microb Proteus, iar antibiograma este cam nasoala, in sensul ca microbul este sensibil la ciprofloxacin, amikacina, gentamicina si alte antibiotice super tari. Am fost la dr. culcer si ne-a zis sa repetam coprocultura. Acum stam in stres. O sa mergem la Cantacuzino , luni, cu o noua proba de kk...
Ma streseaza faptul ca , in ultima luna, nu a luat in greutate decat 30 de grame. Voi stitzi ce grasalan era roli si acum parca e mai slab ca niciodata.
A avut cineva Proteus? E asa naspa?
Va pupacim.
Mia, mami de BB Roland
monica-elizabet spune:
mia, imi pare rau ca baietelul este bolnavior si voi la fel...dar poate in alta parte nu-i iese microbul, mai mergeti si la alt laborator.
cat despre greutate si ruxi a mea nu lua aproape delo cin greutate, luni intregi si era din cauza laptelui...cum l-am schimbat cum a luat 1 kg intr-o luna.
va pupici pe toate si numai bine...sa aveti o saptamana buna
monica
miag spune:
monica, maine la prima ora ii duc cate o proba la analize la Babes si la Cantacuzino. Eu mi-am mai revenit, cred ca era alarma falsa..am statazi in frig ca dam zor cu mutatul si poate de aceea ma simteam rau la pranz..acum am baut un ceiutz si mi-e mai bine. Suntem la mama, cu Roli si am lasat-o pe ea sa-l adoarma..Oricum sunt stresata rau cu microbul asta.
Acum am schimbat si noi lapticul, dar cu unul dietetic...Humana HN..pana isi revine complet cu sacunele proaste..apoi probabil ca trecem pe Nan Junior (asa ne-a recumandar dr culcer).L-am cantarit din nou si , intr-o saptaman a luat cam 200 gr, ceea ce pentru varsta lui e super bine..A recuperat ceea ce nu luase.Sper sa fi fost o greseala la analize. Ma rog la Dumnezeu sa nu fie necesar sa-i dau cine stie ce antibiotic.
Mia, mami de BB Roland
monica-elizabet spune:
buna fetele, ce-i cu noi pe pagina 3?
cristina, vio, anrea-ea , andreap, ce mai ziceti?
eu cu gradinitza lui fii-miu si acum fug la cealalta gradi a mea din sebastian.
mia, sanatate multa si tie si puiutului tau.
va pup pe toate
monica