Rahova sau apropiere...(6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Hello !
Ce mai faceti, ce mai ziceti ?
Noi suntem mucioase, in rest...binisor.
Pupici.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

CRISTINA, LA MULTI ANI! SA-TI TRAIASCA PRINTESA ALEXANDRA, sa fie sanatoasa, sa-i dea Dumnezeu tot ce-si doreste ea in viatza, si voua parintilor ei numai bine si sa va ajute sa aveti grija de ea.
Doamne cred ca ce bucurosi sunteti...impliniti 1 anishor

multi ani traiasca, multi ani traiAsca...LA MULTI ANI!!!!

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

La multi ani, Alexandra! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-i bucuri pe parintii tai!

Floricika . La anul bem impreuna sampanie.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumesc mult fetelor! Eu tocmai cautam subiectul sa il readuc pe prima pagina. Am si poze bineinteles. Noi suntem bine, pana acum nu am racit, sper sa o aman cat mai mult pe viitoarea ca mi-a ajuns aia din iarna.
Bianca lui Vio e cam suparata, i-a dat un dinte si ii mai iese unul si cam are febra, pupam si pe ea sa ii treaca repede .
Anculina pupa fata sa ii treaca repede mucisorii.
Monica, mi-a parut rau ca tocmai aseara veneai si tu in parc si noi eram lipsa la apel. Sper sa ne vedem cat mai repede.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Aissa, la multzi ani pentru Alexandra!
Sa creasca mare,sanatoasa, frumoasa si sa aiba parte numai de bucurii in viatza.

Scuze pentru intarziere, dar nu am ami intrat zilele astea. Roli a facut febra(39) acum vreo 2 zile si nu prea am mai avut dispozitie.

Mia, mami de BB Roland

Mergi la inceput

Uf, domne, alt bebe bolnavior. Pupa baiatul sa se faca bine! Ma trec fiori cand vad cati sunt cu febra, vremea asta e cum e, le mai dau si dintisori...
De bine nu mai auzim si noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce faceti fetelor, ati abandonat subiectul de tot??? Eu sunt suparata ca am picat ieri examenul auto la traseu. Ma oftic de nu mai pot, dar promit ca fac tot posibilul sa-l iau data viitoare. Adica pe 10.11.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 18 zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

angel_lexi, succes la examen.

Mia, mami de BB Roland

Mergi la inceput

Anangel imi pare rau ca ai picat...si u am patit la fel prima data si tot la traseu. Exact de ce ma temeam (intoarcere din 3 miscari) exact aia m-a pus sa fac si pe o strada nasoala rau care nu avea bordura la trotuare (erau la acelasi nivel). Ce sa-ti zic, am "urcat" si pe trotuar, am oprit motorul plus ca am luat toate gropile la rand. Dezastru. Culmea, m-au reprogramat intr-o marti si 13 si am dat cu acelasi politai. Care normal ca m-a intrebat de ce m-a picat data trecuta si ma si gandeam ca sigur ma pune iar la fel. Dar am avut noroc, a fost ok si la final mi-a zis "vad ca va folosit ca v-am picat data trecuta"

Asa ca succes data viitoare!

Miag, voi v-ati facut bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

anangel cred ca deja e o regula...si eu am picat la traseu prima data...nu-ti face probleme.
Doamne ce demult a fost...acum 12 ani...pfiu...ce batrana sunt
va pup pe toate si va urez noapte buna si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput