Impreuna, Timisoara! (21)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Simina, multumesc din suflet, pentru urare...am lacrimi in ochi?
EUUU??? cred ca de fericire, placerea de a te cunoaste este nemasurata...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Va rog sa ma iertati daca azi voi umple multe pagini, dar am motive...asa ca ma suportati o zi, ca sa va pot tine la curent cu tot ce se intampla frumos in acesta minunata zi ....
Un prim sms, de la elevele mele, suna asa:
,,Elixirul fericirii sa-ti picure in cupa de sampanie, fulgi de aripi de ingeri sa te inveseleasca...
La multi ani, celei mai simpatice profe..."
Ce frumos, tuca-le mama de fete...talentate...
Acestea sunt bucuriile simple care ma fac sa zambesc...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![](images/user_woman.png)
anda spune:
LA MULTI ANI, Doris!
Iti doresc din suflet sanatate multa, puterea de a face tot ce-ti doresti, mii de bucurii si impliniri si...numai iubire.
te pup
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
LA MULTI ANI DORIS!!!!!!
Iti doresc multa sanatate si sa ai parte numai de bine in viata!
Mai, ce cadou trasnet!!Pai ai un sot a-ntaia...
Ines ti-a urat ?
Miro Doamne ajuta , ma bucur din suflet pentru vestile de la tine . Fii optimista!!
Mihi ce bine ca am putut sa-i facem bucuria asta lui Octavian. Abia astept filmuletul.
Alina(angy11) impresii pozitive de la gradi, Ioana deja mi-a pus in vedere ca de-acum e mare....iti dai seama pispiric de 4 ani cu fite!! Ieri nu am dus inca rechizitele si mi-a spus ea ca-i trebuie aia, si aia...bai m-a lasat masca.Angy cum a reactionat?
Tu ai chemat toti copiii din grupa? Uau...o sa iasa un chef de pomina. Stii cumva de unde beau astia mici apa? Nu mai tin minte parca anul trecut s-a cumparat apa plata pentru ei...
Pai tu esti un adevarat VIP , auzi la ea, profesoara alora de la Sistem, formatie...ce surprize mai ai? :-)
Anace tare e Luana. Ioana si acum face faze ca nu da jucarii la altii...asta e...incet incet progresam , ne mai maturizam..
Si totusi pe cand ne mai intalnim?
Va pup si spor la lucru
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)
Doris-Alina spune:
Merci, Anda si tie tot binele din lume...
Merci Irina, pentru cuvintele frumoase, si voi sa fiti sanatosi si fericiti.
Da, Ines m-a sunat la lucru, (cu ajutorul lui Buni), si mi-a urat:
A muti ani, mamico...ubesc mult pa tine...
Am prins aripi si am zburat pana la nori...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Doris, la multi ani, multa sanatate, iubire, fericire si cele mai frumoase ganduri. Sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi tie.
Miro, cum sa pleci la bucurestence? Noi poate nu intelegem ce si cum si sunt convinsa ca ele, bucurestencele, au aceeleasi probleme ca si tine si inteleg mai bine despre ce e vorba, dar noi suntem aici, langa sufletelul tau, aici alaturi de tine, pai si atunci cum sa pleci?
Hai Ana, mai zi ca zici bine! Vezi ca in cazul meu toate s-au rezolvat.
Silvana si Paul
Doris-Alina spune:
Silvana, merci mult de urari, si voua numai bine...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
giuliatm spune:
DORIS, din toata inima LA MULTI ANI FERICITI!!! impreuna cu Ines, Radu si cei dragi tie!!!!!!!!!!!!! sa ai parte de impliniri si bucurii, si o viata asa cum iti doresti tu!
danitin spune:
Sunt disperata! Am fost ieri cu Lori la medic pentru inflamatia de la gingii, asta e in ordine - creste un canin si zona fiind iritata a facut si o infectie usoara dar, in timpul consultatiei, i-a descoperit un suflu la inimioara. In octombie, cand vine cardiologul de la spital din concediu trebuie sa mergem la o ecografie. Asta daca nu innebunesc de grija pana atunci. Nu-mi pot da seama ce poate fi. Copilul e vioi, ia in greutate, se agita, nu pare sa aiba probleme. Doctorul a spus ca e ceva "fiziologic" (?) si ca nu trebuie sa fiu ingrijorata pentru ca e vorma de ceva ce se poate remedia pe cale naturala, in timp, dar...daca e asa, de ce trebuie sa mergem la ecografie?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
silvana75 spune:
Danitin, si Paul are suflu la inima. Noi am fost anul trecut la Cardiologie, i s-a facut ecografie si copilul este in regula. Exact ca si tie mi s-a explicat ca odata cu varsta dispare acest suflu.
Acum vreau sa merg din nou la dr. pentru o alta ecografie. La care dr. mergeti? Noi am fost la dr. Lesovici de la Centrul Hipocrate.
Paul are o alta problema. Aseara am fost la consultatie si doctorita a observat ca are coloana stramba (scolioza) si ne-a dat trimitere la Chirurgie. Ma gandesc ca, fiind mic, inca are sanse, prin inot si exercitii sa se recupereze.
Ana, scuza-ma, m-ai intrebat cum a fost Paul in prima zi? Pentru el din pacate ieri nu a fost prima zi de gradi. Cand ne-am intors din concediu, singur s-a cerut sa mearga la gradi, asa ca l-am dus, dar de ieri suntem oficial in grupa mare.
Miro, multam fain pentru stii tu ce. Spune-mi cand esti acasa sa trec pe la tine?
Silvana si Paul