Impreuna, Timisoara! (21)
Raspunsuri - Pagina 11
diana1971 spune:
Gabirus- imi pare rau pt faza cu florile mai ales ca si eu sunt profesoara. Personal mi se pare penibil sa aduci macar aminte.
Colegele mele tot spuneau ca ar trebui invatati (vorbesc de liceu) copii ca atunci cand este un eveniment(zi de nastere,1,8 martie,.....etc) sa se ofere flori- nu neaparat profilor...si familiei, prietenilor, colegelor de banca, etc.... dar asta e altceva . Vreau sa specific ca ma refer strict la flori; mie personal imi e jena sa accept mai mult si am refuzat de multe ori altfel de lucruri.
Ce face bb mic????
diana
Ana68 spune:
LA MULTI ANI,DORIS!
Iti doresc tot binele din lume....!!!!
Iti doresc sa ti se indeplineasca toate visele si dorintele...!!!
Iti doresc 100 de ani de fericire!!!!
Am inceput scoala si de azi deja Alex are teme de facut...Scrie la mate,la romana...teme pentru maine...
Miro,chiar daca nu te inteleg foarte bine(si imi pare rau pentru asta!)sa sti ca ma gandesc la tine si tot ce imi doresc este sa sa intample ceea ce iti doresti,ca sa pot spune si eu,cu un zambet circular..."ai vazut?ti-am spus eu?"....Te imbratisez!
Irina....multam'!Ce face cea mica a ta?Cum i-a placut prima zi de studentica?
Silvana,pai asa ziceam si io(vezi ce am scris pentru Miro)...Ehei,deci Paul e student cu shtate veci,hai?E veteran deja....Cum adica ca are scolioza?Nu ai intrebat de ce si cum a reusit s-o capete?Trebuie sa mergeti sa faca sport acum?Of,of,of...
Pupici la flacaias si la mamicuta lui!
Danitin,mai multe investigatii nu strica,se clarifica daca diagnosticul pus e fondat sau nu....Sanatate multa si bafta cu eco!Sa ne spui si noua ce si cum ti-a spus doctorul...
Gabi,nasoala treaba....Si eu am trecut prin asa ceva,dar am activat "ignore" si m-a durut undeva pe la 5 metrii in spatele meu...Mi se rupe si mi se falfaie ca doamna e nemultumita...Cat mai are Eva de facut gradinita?Inca un an sau doi?Si p-orma nu o s-o mai vezi...Numai bine si salutari studentei,iar la cel micut sa fie sanatos si papacios...
Cosmina,cred ca pe mine si un caine sa mai apara acum...m-ar scoate de pe circuit...Ca eu sunt pe pilot automat inca...ma gandesc cu groaza ce fac de luna viitoare,ca incep munca...Curaj si...multa rabdare!
Dragelor...sa aveti zile frumoase!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Ana, merci mult pentru urari, atat aici, cat si la telefon...
Acum mi-au plecat musafirii, finutul meu, de 2 ani si 4 luni, mi-a adus o floare si mi-a zis:
Taiesti , Nasa!
Miro, te astept cu vesti, referitor la anlizele de azi...
Hai, ca promit sa nu ma culc pana tarziu, te astept sa discutam, eu una ma mai pricep, ca am trecut si eu prin astea...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
buna seara fetele,stati linistite ca nu plec io asa de usor. Va multumesc tuturor si va ca va ganditi la mine.
Problema e ca io scriam aici cu lux de amanunte ... desi stiam ca voi nu aveti de unde sa stiti despre chestiile astea ... asa ca am decis sa vorbesc /scriu pe intelesul tuturor ... iar cu bucurestencele ... pe limba lor.
Asadar: azi mi-am facut si estradiolul si a iesit super ... in limitele fazei ovulatorii .... deci
FETELOR:
sunt la ovulatie. he he
Am vorbit si cu doctora si mi-a zis sa vin si maine ... poate imi da si o injectie ... dar pana una alta sa prestam si in seara aceasta.
Asa ca ... salutare ... am plecat ca am treaba
Miro
Doris-Alina spune:
Fetelor, sunati urgent la 982, la protectia civila , sa vina sa ma scoata din casa, ca e cutremur,
se misca candelabrul...
de la Miro vin undele astea...
se zgaltaie toata zona Dacia!
Spor la treaba...
Ana, aprinde niste betisoare si spune o superfragelistica cum numai tu stii, pentru Miro...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Da Doamne sa se prinda....
Da-le lor viteza si inspiratie sa gaseasca drumul...
S-o vedem si pe Miro sa plimbe caruciorulca prima incercare a trecut-o cu bine...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Multumesc mult, Angela...
Mai povesteste-ne si tu ce mai faci...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Mey,Doris....esti totala....
Miro,sa fie intr-un ceas bun si sa iasa cu ochisori...ca ai tai ...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
psxman spune:
LA MULTI ANI, Doris !
Iti doresc din suflet sanatate multa, iubire, fericire si cele mai frumoase ganduri. Sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi tie. D-zeu sa-ti fie mereu alaturi..
E greu sa intri pe forum.. dar acuma am prins curaj.. sper ca voi intra mai des..
De la Cineva care te iubeste
As vrea sa fiu o stea sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc... psxman ( Radu )
PSX|Man