So, am nevoie in primu rind de un cimp cu maci, da poza frumoasa, nu pictura, ca asha am gasit shi io, shi doi, cineva care sa fie atit de amabil shi sa-mi suprapuna o poza cu plozi peste cimpu cu maci, in asha fel incit ei sa se lafaie in flori
Se ofera cineva, va rog mult?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Am gasit poze cu maci, acu ramine intrebarea: cine-mi pune shi mie poza cu kinderi peste poza cu maci, sau invers?
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Am rezolvat-o, multzumesc muuullt de tot Anei68- mai precis sotzului ei
pozne
Uf, bine ca s-a rezolvat, abia acu am reusit sa deschid calculatorul, iren, sa nu fii suparata pe mine, a trebuit sa merg in vizita la socrela si nu am mai apucat sa fac ce ti-am promis.
Cristina
Cris, nu-i nici o problema, intentzia conteaza
pozne