urgent, va rog, calcatul rufelor!

urgent, va rog, calcatul rufelor! | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

Ceva se intimpla: am cumparat citeva camasi sotului si le-am calcat! Totul ok. Le spal, cind dau sa le calc, nimic....le-am udat pina la singe, am pus aburul..nimic...posibil sa fie si materialul de vina, dar totusi s-a calcat usor cind le-am luat de noi si le-am indreptat dungile de impaturire.
Am mai remarcat un lucru, cind spal la mine prosoapele se fac tari ca piatra, cind le-a luat sora mea la ea au iesit moi si pufoase (ambele am folosit balsam de rufe)
Poate fi apa de vina? si in acest caz ce produse se pot folosi pt a remedia situatia?
Acum sunt fara camasi "proaspete" pregatite pt miine si in seara asta tre sa rezolv cumva!
Multumesc mult pt raspunsuri!

AJUTOR PT LICENTA !! va rog completati un chestionar
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56269

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Limpezeste o camasa (de proba) cu apa rece in care ai pus 2-3 de otet. Poate e, cum ai zis, din cauza apei. Daca e prea dura, otetul ajuta.
Succes !

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

incearca sa pui in apa produse de dedurizat apa (calgon, calgonite) etc
tre' sa fie la magazin

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Si eu pateam la fel din cauza apei....prea dura....Calgon dedurizeaza apa...ai incercat?E cam scump ,dar merita banii....Eu uneori mai scap ceva mai mult detergent la spalat si uneori hainele nu se clatesc bine si tot asa se intampla...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multam de rapsunsuri! Chiar acusica cumpar calgon! Multumesc, stiam eu ceva dar nu eram sigura.
Ana-Maria si eu cam abuzez de detergent, am impresia tot timpul ca e cam putin si mai adaug... o meteahna de-a mea...am sa incerc sa ma controlez.
Multumesc inca o data mult, am sa va zic daca se va rezolva!

AJUTOR PT LICENTA !! va rog completati un chestionar
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56269

Mergi la inceput