Miresele anului 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
ooana spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Draga mea da tu ce socri ai ? La mine , o fi ea soacra-mea cu gura m,are da...ei ne rezolva cu restaurantul si cu meniul de nunta.Ce sa mai , cu tot cheful care se face acolo. Iar ai mei cu cheful de la ei. Noi tre sa strangem bani de haine si verighete in conditiile in care mai avem si de platit taxa mea la facultate + licenta , dar si taxa lui Adi la master....
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
Cristina&Adi
Am niste socrii normali........dar noi vrem sa ne facem nunta singuri fara ajutorul nimanui, iar banii pe care vor sa ni dea parintii o sa ii primim la nunta si cu ce ne-o mai ramane o sa dam avansul la creditul ipotecar.......asa ca noi strngem tare cureaua, ca nu avem ce sa mai asteptam, banii vor fi doar aia de ii punem noi!
Poate daca ne-ar face ai nostrii nunta as gandi altfel, dar asa......
...singurul lucru pe care il avem rezolvat din punct de vedere financiar sunt verighetele de care se ocupa socrii.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
plici plici spune:
Buna ziua, si eu tot mireasa 2006, si eu tot noua, si eu tot fara restaurant (inca nu ne-am hotarat daca o sa fie iunie sau septembrie). A facut cineva nunta la Howard Johnson?
O zi buna,
Corina
tigrutz spune:
Bine ai venit si tu Plici-Plici
Noi suntem miresici de 2006, asa ca n-aveam cum sa facem nunta la Howard Johnson si nicaieri in alta parte
Banuiesc ca e tare misto, dar si preturi pe masura
krelia spune:
plici, bine ai venit!!!
Incearca la miresicile de 2005...poate gasesti pe cineva care a facut sau va face acolo!
ralu, te'a mancat in poponeatza, hai?? vezi ca ai luat codul gresit mamica...
Baga linkul asta http://daisypath.com/cache1/2/093202031.png intr eurl-uri
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
plici si emily bine ati venit! Asa da...cred ca am trecut de 30 de si pana la anul mai este loc.....
Fetelor va doresc de pe acum un sfarsit de saptamana placut avand in vedere ca maine voi fi libera iar tie...Gio, un concediu frumos si distractie pe masura! Te asteptam sa te intorci cu poze multe, multe...si daca te intalnesti cu fetele prin Bucuresti la un suc , va urez distractie placuta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
dido spune:
Salutare viitoare miresici
Vin si eu alaturi de voi...sper sa mai fie loc de o miresica de 2006. Noi ne-am hotarat la data de 17.06.2006, sper sa fie o zi cu noroc.
De mult timp citesc acest forum....dar tot citind cate pregatiri presupune nunta.......am zis ca e mai bine sa fiu in mijlocul vostru si sa aflu tot ce trebuie ca ziua cea mare sa fie cat mai reusita...
Restaurantul in mare l-am cam gasit acum asteptam sa ne dea un pret, e vorba de hotel Parc, Sala Mincu.......noi o sa avem putin invitatii in jur de 60 si sala aceea e tocmai buna pentru noi....sper sa nu depaseasca meniul 45 euro......ramane de vazut....
Din ce citesc pe aici si cate poze cu miresici vad...nu mai am rabdare...
emilyjeuly spune:
multumesc fetelor!!!
inca nu am restaurant, deci nici data stabilita, vrem sa facem undeva in iunie sau iulie. maine voi merge impreuna la doua firme de organizat nunti sa vad ce au de oferit. la mine este un pic cam complicat pentru ca voi avea la nunta in jur de 150-160 de persoane si inca nu am gasit restaurantul care sa fie pe gustul meu. am citit toate subiectele legate de restaurante pe site dar nu am gasit ce trebuie. oricum sambata mai merg cu iubi sa vizitam cateva restaurante, poate.... poate . restaurantul pe care mi-l doresc eu cred ca inca nu s-a construit ; vreau ceva modern si aerisit, eventual cu terasa si care sa aiba un singur salon, nu imi plac restaurantele cu mai multe saloane. e un dute vino inutil.
quote:Inima are taine pe care nici o ratiune nu le patrunde
intrebare: cum pot pune poze pe forum sa le vedeti si voi??????