Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Oricum stiti ca daca va luati crinolina, trebuie sa va puneti poalele in cap ca sa incapeti in masina, si rochia se face varza de sifonata.

Asta daca incapeti in masina!

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Oana exista un site pe net care iti ofera un calculator de nunti. pwe mine m-a ajutat mult.

rochia - maxim 15 mil(cu tot cu voal)
pantofi maxim 2 mil
alte accesorii maxim 500.000 (eu nu vreau posetica, nu vreau jartea)

Pentru Stefan:

Daca isi ia costumul care i-a placut de la Dinasty, 25 mil, daca nu, il face la croitor si da cam 7 mil.
2 camasi, maxim 1 mil jumate
cravata, maxim 500.000
pantofi maxim 2 mil

Deci in total 28.500.000 in varianta fara Dinasty si 46.500.000 in varianta cu Dinasty. Evident prefer prima varianta. Dar el alege, ca doar el plateste!

quote:
Originally posted by ooana

Da nu v-am intrebat, voi v-ati gandit cam cat alocati pentru cumpararea rochiei de mireasa si a costumului pentru ginerica, aici incluzand pantofi, lavaliera, posetuta pentru miresici, voalul etc....deci tot!
Eu ma gandeam la 30 mil!
E mult? e putin? voi ce ziceti?....nu de alta dar ar trebui sa incep sa-mi fac un plan tip "pusculita pentru nunta" sa vad cam cat trebuie sa punem deoparte pana la anu'!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

quote:
Originally posted by krelia

Cristina, heheheeee...spiridushii...cine stie!
Sa fii sanatoasa si iubita, n0ai pt ce!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Kreliutza , hai ca m-am invatat.....zi-mi si mie cum fac si eu chestia asta ca nu siu cum sa-i zic (calendar?) cum ai tu cu 26 august 2006 , numai ca la mine vreau sa scrie Cris & Adi forever ?
Ai ? Ca pe mine nu ma duce capu'.......

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Cristina&Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ah, da, unde mai pui ca modelul rochitei nu permite crinolina, care stiu si eu ca se fixeaza din talie.....parca
Plus ca...parca suntem hopa mitica cu cercurile alea dupa noi, pe bune...in masina, nu mai zic...uite cercu, nu e cercu, tine cercu, baga cercu...mai intai, si p'orma intra si mireasa....no way....!!

oana, eu m-am gandit asa...rochita mea, in jur de 15 milioane maaaaxim, pantofiori, daca gasesc (si sigur voi gasi) ceva pana in 2 milioane, nici nu ma gandesc la de-alde mihai albu & kk ... posetuza eu nu vreau...inclin spre un saculetz care sa vina la paket cu rokitza, voal, din cate am inteles e vreo 500 de mii...hai, maxim 1 mil (dac-o fi d-ala de firma.....zic si eu)...si acum, urmeaza, restul...coafat, machiat (daca e profesionist, ajunge pe la vreo 3 mil jumate, 4 cu spaga), unghiute (vreau din alea false - care "e" tot cam un milion...)...de trusoul pt civila...inca n-am gandit nimic...rochita..sau costumas...indecisa...(oricum, alti 1 mil - pt pantofiori, si nu stiu cat pt rochita )
cat priveste iubi....hm...el sigur se ca multumi si cu un costum de 5 milioane (ca cel pe care l-am vazut la HofA), pantofiori, tot cam vreo 2 milioane, camasa...1 milion....lavaliera, habar n-am cat e......aaahhhh, plus ca si lui ii va trebui alt costum la cununie - ne gandeam la ceva de in, automat, alti pantofi - am vazut noi unii albi-crem, super miSto, de mafiosso, tot la vreo 1 mil-2, nu ma stiu......)
Sa le adun...imi vine rau...!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Ooana eu pe rochie dau maxim 15 milioane fara accesorii , iar pe costumul lui pui cred ca 8 ca asa era trecut in revista , dar tot fara accesorii. Oricum la costumul lui pui banuiesc ca or sa se mai schimbe preturile...

Cristina&Adi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

Ah, da, unde mai pui ca modelul rochitei nu permite crinolina, care stiu si eu ca se fixeaza din talie.....parca
Plus ca...parca suntem hopa mitica cu cercurile alea dupa noi, pe bune...in masina, nu mai zic...uite cercu, nu e cercu, tine cercu, baga cercu...mai intai, si p'orma intra si mireasa....no way....!!

oana, eu m-am gandit asa...rochita mea, in jur de 15 milioane maaaaxim, pantofiori, daca gasesc (si sigur voi gasi) ceva pana in 2 milioane, nici nu ma gandesc la de-alde mihai albu & kk ... posetuza eu nu vreau...inclin spre un saculetz care sa vina la paket cu rokitza, voal, din cate am inteles e vreo 500 de mii...hai, maxim 1 mil (dac-o fi d-ala de firma.....zic si eu)...si acum, urmeaza, restul...coafat, machiat (daca e profesionist, ajunge pe la vreo 3 mil jumate, 4 cu spaga), unghiute (vreau din alea false - care "e" tot cam un milion...)...de trusoul pt civila...inca n-am gandit nimic...rochita..sau costumas...indecisa...(oricum, alti 1 mil - pt pantofiori, si nu stiu cat pt rochita )
cat priveste iubi....hm...el sigur se ca multumi si cu un costum de 5 milioane (ca cel pe care l-am vazut la HofA), pantofiori, tot cam vreo 2 milioane, camasa...1 milion....lavaliera, habar n-am cat e......aaahhhh, plus ca si lui ii va trebui alt costum la cununie - ne gandeam la ceva de in, automat, alti pantofi - am vazut noi unii albi-crem, super miSto, de mafiosso, tot la vreo 1 mil-2, nu ma stiu......)
Sa le adun...imi vine rau...!!! [baTcap]

26 august 2006

http://daisypath.com/cache1/1/112401031.png

Krelitza , noi am scapat de hainele pt cununia civila pt ca noi facem ambele cununii in biserica.Cred ca o sa-mi iau totusi o rochitza pentru a doua zi....

Cristina&Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Kreliutza , hai ca m-am invatat.....zi-mi si mie cum fac si eu chestia asta ca nu siu cum sa-i zic (calendar?) cum ai tu cu 26 august 2006 , numai ca la mine vreau sa scrie Cris & Adi forever ?
Ai ? Ca pe mine nu ma duce capu'.......

Si cand dai click pe el sa-ti apara bara aceea cu cate luni mai sunt pana la nunta??
Asta vrei?

26 august 2006

Mergi la inceput

da kreliutza....

Cristina&Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eh....asa ma gandeam si eu da incepusem sa ma gandesc ca oi fi eu mai batuta in cap si o fi putin....ca ieri seara a inceput mama sa imi zica ca ea s-a hotarat si mergem peste 1 luna la Agnes Toma sa imi cumpere rochita care am vazut-o saptamana trecuta si care i-a placut si ei foarte mult........dar costa 22 mil si am zis.......NU, ca eu cu bugetul meu mai pun inca vreo 10 si suntem imbracati amandoi!

Da, tot ea mama incerca sa-mi explice ca nunta e o data in viata si merita iar eu....NU CATEGORIC!

....pai cum sa merite banii astia cand eu credeam ca corsetul e brodat da vezi de treaba sunt decupaje din dantela cusute cu mana! Pai pe asta sa ceri 22 mil.......mi se pare exagerat si daca e sa picam pe panta asta decat 22 la A.Toma mai bine mai pun ca vorba lui mama e o data in viata si iau una 35-40 mil da rup gura targului!

....si sa revenim pe pamant...........maxim 15 mil rochita, zic eu ca e suficient!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Ooana , decat sa dai 22 de milioane pe o rochie , mai bine restul de bani ii pui la verighete !

Cristina&Adi

Mergi la inceput