Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ioana - Cristina, si eu impreuna cu mama mea am botezat un baietel, acum 15 ani...atunci nu-l cunosteam pe iuby si am fost o nasica tanara de 10 anisori asa ca pe bb l-a tinut mama!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Multumesc frumos pentru informatie, Emily. Si inca o intrebare, daca nu te deranjeaza: Sala Ronda de la Intercontinental ce capacitate are? Poate gazdui 180-200 de persoane, astfel incat sa mai ramana si loc dans? Daca nu gasesc un local pe gustul meu intr-o zona as putea apela si la ceva mai... central

Felicitari viitoarelor nase, precum si celor care si-au gasit nasi. Ma bucur mult sa vad ca nasele se implica atat de mult, asta este si ideea mea despre nasi: niste persoane pe care sa te poti baza.

Asta zic si eu surpriza: daii iubi al tau merita un premiu. Felicitari!

Oana, daca tot ti-am facut pofta de pepeni, ia si gusta http://pg.photos.yahoo.com/ph/lollipop_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

hello daii .....bine ai revenit
dana am citit de pe sait sunt lucruri f interesante ...am sa imi pun nasa sa se documenteze .....
Frumos buchet crini si nuferi krelia .....
Despre baietii mai greu de urnit ......ce as putea spune si eu am avut ceva de furca pt ca al meu iubit vroia tare mult sa facem nunta anul asta pe cand eu am stiut ca mai am nevoie de timp ....si s-a vazut in august fara nimic pregatit si cred ca si-a dat seama ca lucrurile nu merg atata vreme cat nu se agita si el ....si sa vedeti acum el a mers cu mine si am cautat restaurant ...acum cauta continuu muzica pt nunta noastra.....deci asa cum spunea si rallu ...stai linitita andita ca incet dar sigur vin si ei in urma noastra.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fany, si mie mi s-au parut interesante informatiile acelea.

De exemplu eu nu stiam ca nasa trebuie sa imparta bomboane in biserica si ca tot nasii comanda buchetul miresei.

Ma indoiesc ca finii mei au idee de obiceiul cu gaina, la noi n-am auzit de asa ceva.

E stiu ca la dezlegatul miresei, pe langa batic/palarie (ce va dori fina mea, o sa o intreb) eu trebuie sa-i mai fac cadou o poseta cu cosmetice/parfum/margele/etc.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by daii

Bine v-am gasit miresicile mele dragi!!!
Fetelor am fost wend-ul acesta la nunta fostei mele colege de liceu. Iar acum ma refac incet si sigur la serviciu, pentru ca am o febra musculara de mor!!!!
Fany, bine te-am gasit in sfarsit pe topicul nostru (pt celelalte miresici, Fany este tot o fosta colega de a mea din liceu, pe care am contaminat-o cu forumul nostru!!!!)
Fetelor, la nunta colegei mele, iubi mi-a facut o surpriza: Mi-a daruit inelul de logodna in biserica, si a cerut binecuvantarea preotului pt noi si inelul meu.
Dupa cum v-am spus acum vreo 3 saptamani, si eu voi avea cununia anul viitor pe 1 aprilie, asa ca te rog Krelia, daca se poate sa ma treci si pe mine in listuta. Chiar daca nu voi imbraca rochia de mireasa, si eu voi tot o miresica cu emotii ca si voi.
Stiu ca nu sunt f activa pe forum, insa va urmaresc din umbra!!!
Pupicuti dragutzi!!!!

Hai sa traiesti, dianutzo ..eh, si conform zicalei, cei din urma vor fi cei dintai...nah, ca esti cap de lista, chiar daca nu vei purta rochita...sau..mai stii...
Apropos, ti-a zis Fany ca suntem colege de restaurant? ..asa ca poate ne vom vedea acolo, pe 26 aug, nu?
iubi al tau....ce sa mai zic...surpriza surprinzatoare, ce sa mai...io, cred ca dau d ebaut cand mi-o lua iubi inel si m-o cere de soatza...si p'orma ma-mbat si eu!
Auzi, da' de cand tot te lasuzi cu pozeleeee...vezi, ca ma supar, dk nu ne arati pozuci!!! Hai, presteaza!!!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Oana, mersic, sa stii ca a avut chiar impactul scontat!
Chiar m-am bucurat ca le-a placut!!

pepenash, sadiculeeeeeeee!!!!

fany, mersic , sa stii ca nici nu ma gandesc sa fie altfel decat asa! ..iar lumanarile, evident, din aceleasi flori sau poate tot lalele in loc de nuferi, in combinatie cu niste trandafiri...vedem ...

dana, eu cred ca voi pune drele de onoare sa imparta bomboanele prin biserica....da', dac anu se impart bomboane in biserica, are ceva?? (Asta asa, ca mi-a venit mie acum )
Nu stiam faza cu poseta cu cosmetice....insa, stiam ca mirele cumpara ambele buchete..cel al nasei il da cand se duce sa o ia de-acasa..iar cel al miresei, cand se duce tot alaiul s-o ia...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Daii.........bine ai revenit cu noutati!

Vezi, ca se verifica "Cei din urma vor fi cei dintai !", ca doar ai ajus in fruntea listutei!

...foarte romantic iuby tau...asteptam poze cu inelul!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fetele...stau eu prost cu memoria....sau azi e ziua lui tigrutz? Dac stiu bine...atunci daca nu....sorry
Nu cred ca am apucat sa va pove, dar...inainte sa plece fata la capitala...o venit nashii cu aia mika la noi... Ne-au propus sa mergem impreuna la munte....la un loc numit Valul Miresei...cica-i o cascada super dragutza... shi apropo de val...m-am intrebat nasha cand mergem sa cautam Eu credeam ca la noi nu este obicei sa cumpere nasha ceva....dar se pare ca este

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

aoleu, asa e!!!! Fetelor, ne lasa memoaru'...!!!!

LA MULTI ANI, tigrutz!!!
Sa fii iubita si sa ai parte numai de lucruri frumoase alaturi de iubi si de toti ceilalti dragi tie!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

quote:
eu cred ca voi pune drele de onoare sa imparta bomboanele prin biserica....da', dac anu se impart bomboane in biserica, are ceva?

Krelia, nici eu n-as fi vrut sa impart bomboane, dar am gasit o solutie pana la urma: voi cumpara bomboane, cred ca visine in ciocolata, ambalate individual in staniol, pe care le voi pune intr-un cosulet decorat asemeni celor pentru cocarde si am scapat de balci. Ah, si tot domnisoarele de onoare le vor imparti. Nu vreau sa risc sa se trezeasca vreo persoana sa arunce cu bomboane pe jos, cum am vazut ca se practica, sau, si mai neplacut, sa arunce cu grau/orez sa-mi ramana toata seara in parul care va fi plin de fixativ/spuma/etc

Mergi la inceput