Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Ziua buna!
Sunt tot o viitoare mireasa a anului 2006 si azi am demarat vizionarile restaurantelor. Am inceput cu zona Parcului Herastrau, dorindu-ne un restaurant spatios (180 - 200 de persoane), cu un singur salon pentru ca nu vrem mai multe nunti in aceeasi incinta si, nu in ultimul rand, cadru natural. Nu am gasit nimic pe plac, drept pentru care mai cautam. Daca aveti vreo sugestie, o citim cu atentie.
Multumiri anticipate!

In alta ordine de idei, emilyjeuly unde este Club Elite? Eu m-am invartit de doua ori pe Bd. Ficusului, e drept, din masina, si nu am dat de el. Poti sa-mi spui si mie un punct de reper?
Din nou, multumiri!

Pepenash over and out!

clubul este in capatul strazii Ficusului, in sensul de mers pe partea stanga. este o cladire visiniu inchis. am fost acolo dar e cam nasol. mie cel putin nu prea mi-a placut.

Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by krelia

[font=Comic Sans MS][purple]Andita, te-ai hotarat pana la urma unde esti cand esti miresica? Sa actualizez listutza, nu de alta

Krelia, te rog mult, mult, din inima mea de copil, m,ai lasa-ma un pic asa, nehotarata, ca nu stiu ce sa-ti spun. Eu zic si vreau pe 19 august, dar nu am inca local, asa ca nu pot sa vorbesc aiurea. Oricum, eu si al meu iubitel ne-am dat dead-line pana la sfarsitul lunii sa rezolvam si cu localul, si cu nasii, asa ca nu trebuie sa-mi mai suportati nehotararea pentru mult timp. Poti, te rog,sa ma mai pasuiesti????

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Krelia, multumesc !

Fany, uite aici datele de contact:
CASA DE MODA "IOANIN"
Rochii de mireasa si pentru ocazii; creatii unicat, serie si comanda
Contact: Str. Gabroveni nr. 61, bl. Sheriff's, et. 1, ap. 3, sc. C, sector 3; Magazin "Cocor", 312.72.16; 0722.942.000; 313.69.05
Orar: L–V: 8–20

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

Da despre ioanin era vorba am scris eu aiurea.....

Si eu tocmai am vb cu nasa si spunea sa ne facem programare acolo saptamana asta sa vedem despre ce e vb .....si-a luat f in serios rolul si vrea sa colinde cu mine peste tot....

inteleg ca nasii tai au fost incantati de cadou??? stiu ca aveai ceva emotii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by plici plici

quote:
Originally posted by emilyjeuly

buna fetelor!!!!
am fost prin oras sa caut restaurant. a fost foarte interesant pentru ca locurile pe care le-am vizitat eu sunt scumpe dar misto asa ca am hotarat sa facem la hotel Intercontinental (in principiu), dar mai mergem si maine prin Herastrau.
am vizitat Club Elite care are deja oferta de pret pentru la anul si anume 35euro fara TVA mancarea plus 5% tips; locul e ok dar nu nemaipomenit.
am mai fost la Mc'Monis care este intr-adevar super dar salonul care ar fi bun pentru nou (Salonul Albastru) este sub forma de vagon, ; cum sa asezi invitatii????
am mai fost si la agentia Bon Mariage unde am primit o oferta draguta, iar marti primim oferta ferma, adica cat ne costa per total.
sa stiti fetelor ca meniurile ajung cam la 50-60 euro cu totul.

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

Emily

Emily, zi si mie cum e la Intercontinental.....ca vreau sa merg si eu pe acolo, dar ideea e...incap pe undeva 180-200 oameni?

este super!!!! am fost sambata seara acolo, la sala ronda, era o nunta. arata super!!!! noi vrem sa facem nunta prin bon mariage. ei ne-au recomandat interul. meniul este 60 euro (mancare si bautura). poate pentru multi este o suma mare, dar decat sa fac intr-un loc ieftin si care sa nu imi placa prefer aici. nu ne-am fotarat inca dar cred ca va ramana intercontinentalul.

Emily

Mergi la inceput

dana_ene - multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Thanks Krelia ! Am rezolvat !

Cristina&Adi forever

Mergi la inceput

dana_ene - multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fany, cu placere!

Si eu o sa ma implic si o sa-mi ajut fina.
Am stabilit ca la cautarea rochitei de mireasa sa mergem impreuna.
In plus, voalul (pe care oricum trebuie sa-l cumpar eu) sa il alegem tot impreuna.
Asa a dorit ea, iar mie imi face placere.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Andita, nici o problema, nu ne grabim! Vazusem doar intr-un mesaj de-al tau ca te hotarasei asupra restaurantului si datei..si am zis sa fiu pe faza

dana, pentru putin!
Sa stii ca si eu am vorbit vineri cu nasa mea...mi-a spus ca ar vrea sa se implice in tot ceea ce va insemna organizare...cumparaturi, mi-a recomandat tortul acela de nuci verzi cu invelis din martipan si mi-a promis ca va lua de ziua ei sa-l probam (cred ca pana la urma voi lua eu de ziua mea, ca oricum pica inaintea ei )..am discutat putin si despre flori, i-am zis ca vreau crini cu nuferi, si a fost foarte incantata...si ei ii plac nuferii, asa ca poate vom avea amandoua aceleasi flori in buchet, culori diferite ...hihihi, abia astept!

Cristina, sa traiesti, fato!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput