La mine ultimul CM a fost pe 13 ianuarie iar in data de 8 februarie eram la doctor sa-mi faca ecografie, dupa 4 teste de sarcina diferite si toate pozitive, dar nenea doctorul s-a uitat la mine straniu - ma stie de 12 ani.
Simtome: sani durerosi si un sentiment straniu ca sunt insarcinata.
Mihaela 35
Eu am facut 2 teste de sarcina sapt aceasta care au iesit + desi CM ar trebui sa vina vineri pe 16.09 pt ca aveam niste stari ciudate:obosita,somnoroasa,nervi,dureri de sani mai accentuare decat de obicei inainte de CM si balonari.Astept ziuz de vineri sa vad daca testele sunt bune sau au dat gres,cu toate ca niciodata nu m-au inselat.
http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA
Eu am avut insomnii si cred ca niste nervi in plus.Dar atit.Mi-am facut testul inainte cu vreo 2 zile de CM si a iesit negativ.Atunci am zis ca is io nebuna.Dupa vreo 10 zile a iesit pozitiv.Abia dupa aceea au inceput durerile de sini si strai de greata,dar palide.
25+
leea
Eu nu cred ca am avut nici un simptom sau cel putin nu am bagat de seama, ptc nu ne asteptam nici cu spatele la o sarcina, noi protejandu-ne toata luna cu prezervativ... Cand am vazut ca nu-mi vine ciclul am facut la 2 zile un test si a iesit pozitiv in cele 3 secunde cat l-am tinut in pipi
A fost o surpriza totala, dar si o bucurie pe masura!
Laura
13+
Puiutul meu