bebelusi nov-dec 04 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mey, nu l-am tuns ca avea paduchi..l-am tuns pentru ca transpira tare (fusera si la noi 25 grade) si tot se scarpina de la transpiratie. Si imi era lene sa-l spal des pe cap

pupicim pe Ruxitza si asteptam poze proaspete cu ea...

Adriana, si eu vroiam sa te intreb ce mai inventezi pentru Tudorica in ale mancarii...
sa-ti zic : am inceput sa-i dau lapte normal si cate o linguritza de smantanica in mancare...La inceput a fost ok, dar de 2 zile am observat ca ii apar tot pete rosii si nu prea i-am mai dat...De fapt acu ii fapt laptele juma de humana cu soia juma de humana 2...sa vedem cum mai evolueaza..
In rest, nu am facut prea mari schimbari in meniu: tot pireu de legume, la 2 zile bag si carnitza (mai mult de vita), iaurt de soia (mare boratura mare)...

fetele, eu ma apuc de bagaj ca plec la mare, in Italia...

otilica, m-a topit fita cu lada de bere...

siminica : multa sanatate..ce tratament se da pentru giardia?

mikimi ..da de ce are alexander febra? v-am vazut pozele..frumosilor..

azi e sf. Marie? apai atunci le zic Mariilor, Mariucilor si Marinishilor LA MULTI ANI!

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Adriana, da tu de ce nu ii dai ficatzel lu Tudor? sau am inteles eu gresit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Fulgule, drum bun si petrecere frumoasa la mare!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

LA MULTI ANI MARIILOR, Marinilor, sa fiti sanatosi si la punga grosi.

Pentru ca ati cerut poze, iaca poze
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Felicitari hanen.

mamicilor care alaptati, cum va dati seama daca cantitatea de lapte este suficienta? La mine asta e dilema cea mare, asa ca ii dau iaurt si branzica de 2 ori pe zi.

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Fulguletz, iti seama leit si mie imi plac copiii cheliosi. Pina la 3 ani am tuns-o si eu pe Maria la chelie scapam de spalatul la cap si pieptanat

Sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Hop si noi dupa alta pauza lunga...
Am citit tot, am luat notite si acum raspund constiincioasa:

Cookie, Sabina papa patut? Maria o papa pe mami! Si, mai nou, bateriile de la pian, ca acum stie pe unde se scot...
Zici ca arat de 16 ani? Sa iti zic ca o baba a facut apoplexie cand am iesit din masina cu copila in brate si a aflat ca e a mea, ca am carnet si 25 de ani?! Ea zicea ca sunt o fetita care se joaca la volan...
Ficatul eu i-l dau Mariei fiert in lapte si amestecat de obcei cu dovlecel, ca e mai usoara combinatia.

Aime... faza cu aerul "ralucesc" este cel mai frumos compliment pe care l-am primit in aceasta viata de om de pe acest pamant cu aceasta lume plina de oameni...

Miag, spune-ne despre puiul tau...

Felis, ce burtica mistoooooooooooo... Si fa-te bine, suflete!

Roserb, nu ca ma bucur, dar cand vad ca si "greii" grupului nu mananca in cantitati industriale, imi mai vine si mie sufletul de mama slabanoaga si nevrotica la loc . Maria mea mananca cam 170 de grame la mesele solide si vreo 450 ml lapte pe zi... Desi eu tot nu cred ca greii (Darius, Mihnea, Alexander) nu mananca...

Ionela, eu fac dus cu usa deschisa si Maria plantata in scaun, pt ca mai nou se ridica in genunchi si tre sa stau cu ochii pe ea . Rade de lesina cand ma sapunesc, ca atare, ca sa nu-i distorsionez perceptiile asupra sexualitatii , ma sapunesc dupa perdea...

Simina, giardia am avut si eu cand eram mica, m-am luptat mult cu ea. Poate a luat-o si din apa... Important e ca stiu ca ceaiul de cimbrisor face minuni, si faina de seminte de dovleac, jumatate de lingurita. Acum, asta e medicina de forum, dar mi-am permis sa imi bag si eu nasul...

Adriana, si Maria ar vrea doar 4 mese dar eu nu o iert...

Paxela, Mariuca preferata a lui Silviu sa fie oare crocodila mea?!

Multumim pt urarile de ieri si de azi si pupam si noi toate Mariucile ...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Uitasem, cazuta in admiratie fiind: dupa ce ca are ochii aia superbi, Fulguletzul junior mai are si gurita pe care o are...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

Adriana, da tu de ce nu ii dai ficatzel lu Tudor? sau am inteles eu gresit..

nu ai inteles gresit. asa mi-a zis medicul sa nu-i dau inca ficatzel...si eu ma conformez . eu nu-i mai dau alfare ca nu mai vrea sa-l manance si am avut zile cand nu a mancat lapte aproape deloc. asa ca acum ii dau nan-ha. i-am mai dat si eu din cand in cand iaurtzel de la bianca, si smantana in mancare, si cascaval...si painica cu unt...... apoi i-au aparut si lui ceva bubitze si m-am oprit. insa medicul mi-a zis ca-i pot iesi nu numai din cauza laptelui bubitze, el avand dermatita atopica este sensibil la foarte multe "chestii". asa ca nu mai stiu ce sa ma fac. ii dau pilaf de orez cu carnitza la greu, legume cu carnitza, dovlecel cu galbenus...si alte variatiuni pe aceeasi tema...aaaaaa si-i place f. mult tocanitza de pui cu mamaligutza, tocanitza care i-o fac cu faina alba(nu stiu daca e bine) si lapte din care papa el.

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ioana vad ca si voi "iubiti" televizorul . si bianca aplauda. eu chiar imi fac probleme ca se uita prea mult la televizor......
bobita nu pot vedea pozele!!!

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

adriana incearca mai tirziu,abia am creat albumul si inca nu este public

Sa fim fericite

Mergi la inceput