bebelusi nov-dec 04 (76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Mai fulgule ce gurita..numa buna de pupacit de fete cand o fi timpul...de-as avea fata, ce as mai invata-o sa faca frumuselului tau..sau poate nici n-ar fi nevoie ca inspira el.

Siminna sa scapati repede, poate dupa tratament nu veti mai avea probleme cu mancarica.Sanatate multa. !!

Noi tocmai ce ne-am adunat de pe strazi, am stat la doctor vreo 2 ore ca sa-i scada febra (doctorita e foarte atenta si panicoasa parca cu copiii care au febra), asa ca am facut niste impachetari in cerceaf ud si niste antipiretice.Avea un 39.Acum e ok, a amncat 30 ml de mucilagiu de orez, azi a suferit cumplit de burtika, asa ca am trecut la medicamentoase si regim sever, tzitzi cat mai putina, asa doar de aniticorpi...

va pupam

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! Mariilor si Mariucilor, sa le dea Dumnezeu tot ce-si doresc.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

la multi ani tuturor Mariilor, Mariucelor, Marinelor, Marianilor

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Pentru toate Mariile cu sanatate si iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Miki... sanatate multa lui Alexander. si

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani si de la noi, tuturor sarbatoritilor de azi, Sf. Maria !!!!

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fulguletz, tare scumpic mai e Davidutzu'!
Cu par sau fara, ii raman ochisorii aia albastri(apropo, cred ca a fost ceva in aer anul trecut, ca a fost ploaie de bebei cu ochi albastri!!!)si boticul de-ti vine sa-l papi tot! Si mai ales, are o moaca serioasa acum, de baietel mare, cu freza lui cea noua!

Fetelor, esec la operatiunea "Biberonul". Nu ne predam, continuam ofensiva!
I-am dat copilei un bibe cu 100ml lapte(cand ii era foame!!!)-adica i l-a dat tat-su, ca sa nu mai faca legatura cu tzitzi!
A baut, cu pauze, cam 30ml si dup-aia, da-i urlete dupa mami!
Si ce-a facut mami???

Am mai facut ceva aseara!
Baie in cada mare! mai precis, am pus baliuta ei in cada mare si am spalat-o acolo! Nu prea a parut surprinsa, era foarte preocupata sa roada o carte din plastic cu animale pe care i-am cumparat-o ieri, nu m-a bagat in seama nici cand am clatit-o cu dusul!
Asa ca tot am incheiat ziua cu o reusita! Na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

MARIILOR & MARIANILOR
BEBEILOR CARE AZI MAI ADAUGA O FLORICICA IN BUCHETELUL VIETII LOR
UN DE LA SILVIU PT MARIUCILE LUI FAVORITE

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

pentru toate mariile si marinei , sanatate si dragoste!

fulguletz de ce tunserati baietul mey? ca era un dulcel...oricum e si acum papam guritza lui de nemtzuc! mai are bubitze?
siminna dar cum s-a putut intampla?
miki cum e alex? si febra si diaree? denis, baietzelul didei a fost internat in spital pt.ca s-a deshidratat din cauza asta, asa ca da-i sa bea f. multe lichide. sanatate multa si pupici mici.

intrebare: CAM CATE MESE MAI AU ACUM BEBELASII? ca eu tocmai am citit in cartea aceea despre diversificare care a circulat pe internet ca dupa 8 luni ar trebui sa aiba 4 mese

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

La Multi Ani Marii si Marini !!!!!
Ad_riana, ma gandeam la ce ai spus tu, la 4 mese pe zi dupa 8 luni, pai cred ca depinde si de cat mananca bebeii. Daca eu i-as da Biancai 4 mese pe zi .......

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput