Xandra,felicitari-toata viata mi-am dorit un copil si as fii vrut sa fie baiat,sa-l cheme RAZVAN,dar n-a fost sa fie;ma bucur pentru tine daca nu ai cine sa-l boteze:ma ofer.La Andrei am asistat si la nastere(nu conteaza cum m-am simtit,mai era putin si lasau mama si se ocupau de mine).
Toata lumea spune ca ar avea papanasii un secret-dar nu-i asa ;tot secretul e sa lasi coca moale-de aia mu prea ma topesc sa-i fac,se lipesc de mana la modelat.
Ingrediente;3oua,1/2kg branza dulce de vaci,un varf de lingurita de bicarbonat,doua linguri de zahar,arome.Se amsteca intr-un castron toate odata,dupa care se adauga faina cat sa ramana ca o smantana foarte groasa-dar ptr o coca moale,daca bagi degetul sa se lipeasca.Se incinge ulei din abundenta si intre timp se modeleaza papanasii pe o tava in faina,se ia cu lingura din castron(aia fiind masura mea ptr un papanasi)se da o forma de bila dupa care se gaureste la mijloc si se pune la prajit.Atentie-focul il dau cand la mic cand la mare sa nu iasa cruzi la mijloc.POFTA BUNA!(daca nu-ti ies ne intalnim odata si ii fac eu,cand vezi e altfel)
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy