Ce v-a deranjat in ziua nuntii?
Raspunsuri - Pagina 6
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by vmariejeane
Nu pot spune ca m-a deranjat ceva ffff mult la nunta. De ce? Pentru ca a fost o nunta aproepe perfecta, asta in cazul in care nu exista nunti perfecte.
Deci, lucrul care m-a dranjat fff mult a fost faptul ca a tb sa ma "pup" de nu stiu cate ori cu invitatii, asta in cazul in care a fost extrem de cald si toata lumea era transpirata. Vai de machiajul meu care a rezistat "victorios" pana la sfarsit.
Alt lucru care m-a deranjat la nunta a fost "TENTATIVA" unor colege de facultate de a imi fura sotul. Dar nu le-a iesit.
Cam atat. In rest totul a fost perfect!!!!
http://community.webshots.com/user/vmariejeane
Ai fost o miresuca foarte dulcica si foarte finuta.
Am vazut ca noi am avut doua lucruri in comun la nunta: invitatia si tortul. Tortul a fost aproape la fel, dar al tau a fost mai frumos prezentat decat al meu. Mie de ce nu mi-au facut asa?
Nunta noastra
ralucah spune:
pai e simplu...pt ca lui mariutza mea i-am facut eu tortul..si l-am aranjat tot eu cu manutza mea si cu degetelele mele...si floricele mele...
...deci nu avea cum sa fie la fel. Plus ca tortul ala, a trecut prin ceva aventuri ca sa zic asa....stim noi ce stim
quote:
Originally posted by Alinus25quote:
Nu pot spune ca m-a deranjat ceva ffff mult la nunta. De ce? Pentru ca a fost o nunta aproepe perfecta, asta in cazul in care nu exista nunti perfecte.
Deci, lucrul care m-a dranjat fff mult a fost faptul ca a tb sa ma "pup" de nu stiu cate ori cu invitatii, asta in cazul in care a fost extrem de cald si toata lumea era transpirata. Vai de machiajul meu care a rezistat "victorios" pana la sfarsit.
Alt lucru care m-a deranjat la nunta a fost "TENTATIVA" unor colege de facultate de a imi fura sotul. Dar nu le-a iesit.
Am vazut ca noi am avut doua lucruri in comun la nunta: invitatia si tortul. Tortul a fost aproape la fel, dar al tau a fost mai frumos prezentat decat al meu. Mie de ce nu mi-au facut asa?
Nunta noastra
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
flafi spune:
Se pare ca toate 3 am avut acelasi tip de tort!
L-ati ales din revista mireasa, nu? Eu de acolo l-am luat!
Imi imi plac toate variantele.
quote:
Originally posted by Alinus25quote:
Nunta noastra
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
Alinus25 spune:
Da,Flafi, intr-adevar toate trei am avut acelasi tort. Si din revista Mireasa am luat modelul. Adica eu m-am dus la cofetarie cu revista sa le arat tortul si cand am intrat ... nu mai era necesar sa arat revista, pentru ca modelul tortului era expus.
Oricum toate trei torturile au fost frumoase ... si miresele la fel
Ia uite ce de talente avem pe aici. Bravoooooo Ralucah!
Trebuie sa fii foarte priceputa ca sa poti face un tort.
Pupici
Nunta noastra
karmyna spune:
eu am facut doar cununia civila dar a fost una pot spune mare.am avut cam 70 de invitati.. a iesit suuper.la ora 12.00 trebuia sa fim la primarie iar noi am ajuns cu 5 min mai tarziu dar nu sa intamplat nimik rau.a fost foarte frumos la primarie amandoi am plans cand am spus (da )ceea ce nu am crezut ca imi vin lacrimile dar lui iau venit lacrimile primul si m-a emotionat si pe mine si miau venit si mie ce am simtit in acel moment nu pot descrie a fost unik pt mine si cred ca si pt el..am facut poze dar pozele nu pot sa le bag pe dc am incercat de multe ori dar nu merge..totul a fost suuper am chefuit pana la 8 dimineatza .nu ma suparat nimeni si nimik la cununie doar ca eu poate am fost in stres si sotul la fel ca totul sa iasa bine si toti sa fie multumiti..si la sfarsit am primit numai laude de la toti..cu socrii ma inteleg suuper bine si sunt bucurosi ca fac parte acum din familia lor..am plecat in luna de miere in egipt si totul a fost ca in paradis si nu pot uita niciodata ce frumos a fost dar din pacate a TRECUT::am avut cununia civila pe 16 iulie 2005 si acum facem planuri pt cununia religioasa...
-este vreo problema daca nu ma voi imbraca in mireasa in biserica?
va pup..
la toate miresele le doresc mmmuuuulta bafta si capul sus si mai putzin stressss...
carmenn
numeioana spune:
Cum as putea spune ca m-a deranjat ceva in ziua nuntii?! Chiar credeti ca ma mai gandeam la ceva anume? Aveam in suflet si in minte doar iubirea pe care i-o port sotului meu si dorinta de a fi fericiti impreuna. In plus, totul a iesit asa cum ne-am dorit si toata lumea a fost incantata!!!
Felicitari tuturor mireselor (foste si viitoare)
noi
Ioana
pisu_miau spune:
hai sa scriu si eu la subiectul asta ca tot sunt cea care l-a deschis:
in ziua nuntii m-a deranjat faptul ca nu mi-a adus nimeni aminte (la restaurant) sa ma mai dau si eu cu un ruj, sa ma mai pudrez, sa ma mai parfumez, asa ca in pozele cu tortul sunt cam stearsa ca saracul lipfinity...tne el dar cat sa tina...
dar sa zicem ca e un lucru minor si in rest...chiar nu pot sa spun ca m-a mai deranjat ceva, pluteam de fericire...bine, mai plutesc eu si acum numai cand imi aduc aminte
Pisu_Miau
Casatorita de 12 zile :)
http://photos.yahoo.com/cocopishika
energy spune:
voalul, care era ca o plasa de tzantzari si ma intzepa pe umeri
si sarmele de la jupa, care ma impiedicau sa merg la wc.
voalul l-am smuls in masina, cand am plecat de la biserica catre restaurant si l-am indesat intr-o punga la mama (acolo a ramas, zace in recamier)
si jupa am scos-o si pe aia la restaurant si am pus-o in alta punga de plastic, cu tot cu volane si sarme, ma impiedica sa ma misc
cred ca tzinutele astea de mirese sunt create de barbatzi, ca nu-s comode deloc!!!!
simonam_78 spune:
Ziua a inceput surprinzator de bine cu toate ca nu dormisem de cateva nopti. Surpriza a venit mai tarziu cand coafeza mea nu a mai aparut nu a sunat (am sunat eu de 100 de ori) cu toate ca am avut 2 probe si am plecat in ultima clipa la un coafor in care nu as fi intrat niciodata - dar a iesit bine!
Mai a fost buchetul de mireasa care nu a iesit cum vroiam. M-am dus cu pozele luate de la Alinus25 - dar nici macar nu seamana. Apoi am uitat sa cumpar tunuri de confetti si nu mi-am pus voalul pe fata la biserica din cauza ca ne-au confundat cu altii si desi am ajuns la timp ne-au intampinat asa: Haide mai repede ca si asa ne-ati incurcat programul
In rest a fost perfect
nushulica spune:
in afara de faptul ca mi-a facut coafeza alt coc fata de ceea ce discutasem eu cu ea si m-a enervat rau de tot in rest totul a fost perfect
noi doi
nunta noastra