Mamici de martie-aprilie 2006 (10)

Mamici de martie-aprilie 2006 (10) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56459" target="_blank">Mamici de martie-aprilie 2006 (9)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pai, Vilma, ai deschis tu capitol nou, da' listuta noastra cea frumoasa unde-i? C-a muncit Tina la ea de numa'! Sa pui listuta te rugam!

Laura 11+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

da mie nu imi place asa. Eu deschid un nou subiect si fac o noua listuta...:(( pai ce e asta? nici macar nu putem sa adaugam pe fetele noi! Sunteti de acord?

Tina and Our sweet baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve burticute!!!!
cat si noi am inceput sa vorbim de cand ne-am decis pt. surioara, si tot il intrebam daca vrea o surioara si ne-a raspuns ca nu, el vrea un surior. dar cand am vazut ca nu mai venea, am lasat-o mai moale. acum cand s-a intamplat sa fie, nu i-am spus de frica sa nu se intample ceva si apoi sa tot astepte sa vina acea surior. la urmatoarea eco, am vrea sa-l luam si pe el sa vada, dar la prima vizita cand am avut-o si a mers cu noi, vorbea medicul, vorbea si el, incepuse sa insire masinutele pe biroul doctorului. iti dai seama cum a iesit... sper sa fie altfel data viitoare.
iti doresc sa vii cu vesti bune maine!!!
mamaariadna nici noi nu vrem sa ajungem 4 in dormitor, si de unde ma gande-am sa doarma singuri in camera lor, cred ca cineva se va muta
catrinelam ales tot masina. noi vrem sa ajungem pana la lacurile di sudul germaniei, de la Fussen in sus (am un traseu scurt si frumos). nu este aproape dar nici departe nu, si sper sa nu fie obositor; oricum ne putem opri unde vrem.
pupici

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tina, chiar asa: deschide alt capitol cu listuta noastra cea frumoasa!

Laura 11+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

tocmai i-am trimis un mesaj Vilmei, sa ne ajute cu listuta :)

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Continuati la celalalt

Oana_B

Mergi la inceput