Machiaj si coafura (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

dyadya fetele lucreaza acasa in timpul lor liber dar problema este ca sunt 2 una pt machiaj si una coc. asa ca dc esti din zona maibine te duci tu la salon. nu stiu cum se pun pozele ca as fi pus sa vezi cam ce a iesit la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetelor..am si eu o intrebare: este la moda culoarea roscat?? eu am multe fire de par albe si coafeza oscileaza intre roscat si o culoare de castaniu... a zis ca se poarta roscat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

'neata fetelor..am si eu o intrebare: este la moda culoarea roscat?? eu am multe fire de par albe si coafeza oscileaza intre roscat si o culoare de castaniu... a zis ca se poarta roscat...

mie personal imi place mai mult castaniu dar tu trebuie sa te orientezi dupa cum iti sta mai bine dupa ten ...si probabil stilista stie ce spune cand zice ca roscat e modern

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

nushulica multumes pt raspuns ... mie imi sta bine si cu roscat si cu castaniu, inainte sa am foarte multe fire albe ma faceam in toate culorile( in timp ) bineinteles, dar cu astea albe acu ma fac mai mult suvite...si pt nunta coafeza a zis ca mai bine imi face o coloare... ca sa se vaza bine coronita... oricum ma als pe mana ei....

Mergi la inceput