Sentimentele sau ratiunea???
Raspunsuri - Pagina 2
casandra spune:
-------------
Hmmm... putini sunt barbatii care sa spuna ca femeile sunt mai rationale decat ei!
-------------
Asta inseamna ca putini sunt barbatii rationali, iar cei mai multi sunt condusi de sentimente, care le ghideaza evaluarea femeilor.
petaluda spune:
in cuplul nostru eu sunt cea rationala si el cel sentimental. din cauza asta de multe ori eu sunt catalogata de "prea dura" de anturaj, pt ca el, barbatul, este luat drept referinta.
Jocelyn spune:
Cred ca ratiunea te salveaza de la multe....sentimente care mai dau gres. Eu cred ca e bine sa fii rational pe cat posibil, iar cand nu, sa te bazezi pe instinct (cine are )
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."
enderbaby spune:
Eu recunosc ca uneori gandesc prea mult si analizez fiecare chestie, chiar si sentimentele si asta ma enerveaza. Mi-ar place sa ma las in voia sentimentelor si a senzatiilor!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph
Doris-Alina spune:
Eu sunt mai mult rationala decat sentimentala, dar, depinde in ce circumstante...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
aurelia1278 spune:
quote:
Originally posted by enderbaby
Eu recunosc ca uneori gandesc prea mult si analizez fiecare chestie, chiar si sentimentele si asta ma enerveaza. Mi-ar place sa ma las in voia sentimentelor si a senzatiilor!
Si eu la fel si am mult de pierdut din cauza asta. Chiar si pe sotul meu il deranjeaza .
Aura
Porumbel30 spune:
Si sotul meu imi spune uneori ca eu sunt PRACTICA si ca ma gandesc prea mult(parerea lui)la bani si la alte chestii...PRACTICE,desi cand e vorba de reparat, construit, modificat, etc el e primul!Iar om mai RATIONAL decat el eu nu am mai intalnit!Uneori nu-l inteleg:pe de o parte imi spune ca nu (mai)sunt sentimentala, pe de alta parte ca sunt prea practica si pe de alta parte ca am prea mult "sange rece" si sunt prea rationala(desi nu-l intrec!)iar pe urma imi spune ca ii place de mine cum gandesc, cum vorbesc, ii plac visele mele,etc.I-am explicat in legatura cu banii ca atata timp cat el munceste nu mai are timp sa se gandeasca si cum sa fie cheltuiti:)si atunci "nu am incotro" si...ma sacrific!Mai ales atunci cand incerc sa-i fac de cauciuc sa se intinda si sa fac cat mai multe cu ei...
Iar el are momente in care e un mare sentimental...Asa ca sa nu-mi mai faca mie teorie!Nu am dreptate?
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
zana spune:
Viata asta te-nvata sa fii rational, cu capul pe umeri, dar nu pot sa spun ca las la o parte sentimentele, nu, ele nu se exclud reciproc.
Cum i-ar sta unei femei sa se conduca mai mereu dupa ratiune? Bine
Si cum ar fi un barbat condus de sentimente si emotii? Tot la fel
Dar daca pot fi alternate, atunci totul e OK.
KUKI spune:
Eu sunt o sentimentala incurabila, indiferent de cate ori m-as frige. Mai ales ca nu sunt convinsa ca asta e cu adevarat motivul pentru cate "am patit-o". Fiecare alegere incerc sa o fac cu sufletul, nu cu mintea. Eu consider ca alegerile sufletului sunt cele mai sincere. Mintea e perversa, cere logica, confort, siguranta. Mintea alege functie de experientele anterioare, ale tale sau ale celorlalti si asta nu face decat sa proiecteze asupra unor situatii sau oameni, limite si pedepse pentru ceea ce s-a intamplat in alta conjunctura, cu alt om...
Iulia
Elise spune:
La noi e invers. Barbatul meu ar aduce in casa toti catzeii si pisicile parasite, e mult mai "de casa", mai uman si mai impresionabil decit mine. Fiecare are jumatatea lui.... asta inseamna sa te completeze.
Elise