Impreuna, Timisoara! (20)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cristina_nagy spune:
Ciao!
Eu sunt noua pe aici... si ma bucur sa va cunosc dragelor!
Sa-ti zic de dr Karadja... e medicul meu !E ok!
Am 14 sapt si pana acum totul a fost in regula.
Dar ce vrei sa afli despre el?...
Am si eu o intrebare : stie cineva unde se fac cursuri de aerobic sau aquagym ptr gravide in Timisoara???
[b]14
Cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Giova spune:
Am citit Danitim, ce ai postat la vechiul cap.
Asa se intampla cand te grabesti.
Ai invatat spiridusul sa se spele pe dinti?
Bine ai venit pe Cristina!!!
In sfarsit o gravidutza mai mica decat mine. pana acum eu eram cea mai mica de aici (ma refer la varsta sarcinii).
Nu stiu de gimnastica pt. , doar de cursuri Lamaze.
Si eu vreau sa le incep dupa ce ma intorc din concediu.poze
gio si bb Marco 21+
Mihi spune:
abia acum am reusit sa intru pe dc.
Ma grabesc acasa asa ca va spun pe scurt despre Octavian.
Duminica l-au lasat pt 2 ore la noi acasa, a fost tare fericit.
Ieri, luni m-a sunat Lili sa-mi spuna ca le da drumul acasa, ca prof dr a venit din concediu si a zis sa plece acasa ca are analize bune si trebuie sa elibereze patul ca sunt multi noi internati!
Ne-am bucurat la maxim am dus ieri bagajele la noi, oale jucarii haine, etc 4 sacose mari si late!
Azi urma sa-i faca o punctie in sold, asa ca azi dimineata la 8 am fost prezenti la spital dupa care putea sa plece acasa. Am lasat-o acolo pt ca trebuia sa mearga si la dentist asa ca a ramas ca ma suna cand sa mergem dupa ei, insa m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai pot pleca deoarece Octavian are febra 39,5 asa ca tare m-am necajit, plus ca m-am trambanit cu bagajele inapoi la spital.
Sambata e ziua lui asa ca Miro pune-l si pe el in lista sarbatoritilor! Trimite-mi pe pm adresa ta, dar nu stiu cand o sa am timp sa-ti trimit pozele ca tare am mult de lucru!
Va pup pe toate, de la stanga la dreapta pe fetele de la intalnirea 7, pe fetele care au lipsit, si pe noi venitele!
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/arpisor.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/mcmc.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octis.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg
alexa00 spune:
Salutari!
Mai dar repede s-a deschis capitolul 20!.Mii de scuze ca nu am mai intrat.
Da, mi-a venit sotul acasa!
Dar partea naspa e ca sunt gripata tare de tot.
Caile respiratorii sunt varza!Am frisoane.L-a febra nu am ajuns inca.Si sper nici sa nu ajung.
Vineri plecam dupa Paul asa ca tre sa ma fac bine pana atunci.
Ana nu am avut inca timp sa sun dupa carte.
Numai bine va doresc la toate,
Alexa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Alexa, se simte mirosul de lumanari parfumate pana aici...
Imi pare rau ca esti bolnava, fa-te bine sa nu-i dai si puiutului cand vine...
Mihi, imi pare tare rau pentru Octa, citeam la inceput postarea ta, si il vedeam deja acasa, fericit...
Cristina, un calduros bun venit si din partea mea...
Sa ne spui mai multe despre tine si bb.
Gasesti ce te intereseaza la Beauty Center.
Giova, in sfarsit ai o viitoare mamica cu care sa conversezi, ( cu sarcina mai mica decat a ta...)
Danitin, se mai intampla, si eu am cam inceput sa uit, cred ca am nevoie de lecitina...
Andanii, harnicuto, eu am terminat de pus la congelator, atat...
Mai urmeaza zacusca si muraturile...
Astept sa vina Radu, ca el stie ce avem si ce nu, si maine iti scriu...si iau si CD-urile...
Silvana, imi pare rau pentru tot...
Dar, cum ti-am mai spus, lasa totul sa vina de la sine...
Fetelor, ce e cu Ana?Daca nu scrie pana mai tarziu, o sun...
Nu-mi place absenta asta...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Saluti fete,
Imi cer scuze ca v-am facut sa va ingrijorati pentru mine....Suntem ok cu sanatatea cu toti.....Am tot incercat sa mai scriu,am reusit printre picaturi sa va citesc,insa am avut probleme cu netul si cu tastatura...Mouseul de la tastatura mea nu a vrut nici de-al dracu sa mai circuleste,tastaura lui Marius zici ca a rontait coceni de porumb...Ce mai?Ca la noi la nimeni...A remediat Marius cat de cat problemele si iaca hop si eu....
Ieri chiar nu am avut nici un chef sa scriu,caci am primit vesti foarte proaste de la matusa mea si am fost cam suparata...nici nu as fi stiut ce sa va scriu...
In fine...supararea a ramas,dar nu mai e asa acuta ca ieri....
Silvana,condoleante pentru bunica ta!....In ceea ce priveste cealalta problema...ce sa zic?Un necaz nu vine niciodata singur!Imi pare rau ca nu ajungi si tu o data sa iti gasesti linistea asta de care ai nevoie...Nici nu stiu ce sa-ti zic,as vrea sa iti spun ceva sa te incurajez,dar nu stiu ce....Tot ce iti pot dori este sa ai parte de ceea ce iti doresti,cat mai curand posibil!
Simina,aici sunt!...Sti tu:"supararea cand imi vine,rup camasa de pe mine"...Fac haz de necaz,dar sincer nu prea imi vine a rade...Ma intrebai de net:tot pe cablu si noi....Functioneste calculatorul non-stop,n-are pauza ,saracu' de el!Ma bucur ca ai reusit sa incepi sa cobori filmele!Marius coboara acum un film de desene Walt Disney,ceva gen ca o epopee,toate desenele unui personaj Disney de-a lungul timpului...si cam dureaza...Acum ia despre Donald...Pupam burticelu' de Deian,iar cu forumistele geloase...da-le la spate,iubita,caci te vei lovi de ele mereu...Ai intrat vreodata de curiozitate la Zona Zoster sa vezi cum se fac troaca de porci acolo?Te minunezi!
Miro,imi cer scuze ca nu am inteles tot ce ai scris acolo referitor la analizele facute....Eu inca sustin ca toamna asta se lasa cu bebe la tine si de nu 'oi avea iar gura spurcata,drept pedeapsa raman datoare o pizza la tine...
Ingerash,bun venit aici...Am inteles ca inca nu ai 18 ani,asa-i?Sau am inteles gresit?!Pai te asteptam cu noutati despre tine...
Irina,sa fiti sanatosi si sa va aduca Ioana numai bucurie!Ai dreptate ca cotidianul te prinde in vartej si te mai scuipa din el cand si cand...Totusi eu cred ca depinde de noi,de fiecare,de felul nostru de a percepe acest cotidian,de modul nostru de a-l exploata si de felul in care ne lasam acaparati de acest cotidian...astfel incat sa avem timp de noi,de dragoste,de amintiri...si sa nu ajungem sa ne intrebam:cand au trecut ani si ce am facut intre timp....Sa aveti parte de tot binele din lume!
Giuliatm,astea da vesti faine:ca intri tot mai des pe forum...Bey,Ale e super,beton....Merita fatuca asta alintata cu varf si indesat!Asa ca nu te mai plange ca o alinti si taci,mamicuto!Pupam fata frumoasa si scumpa!
Cristina Nagy,bine ai venit!Sarcina usoara!
Mihi,imi pare rau ca Octa nu a putut ramane acasa...Poate ca de ziua lui va avea voie sa iasa...Numai bine ii doresc!
Dana(alexa),ma bucur ca ti-a sosit sotul acasa....hehehehe...au avut dreptate fetele...Pai insanatosire grabnica si ai grija sa nu dai raceala si la baietel!Baga la greu aspirina saracului....Cu cartea nu-i bai...Poate ne intalnim cumva saptamana viitoare ...
Doris,suntem bine....Ma bucur ca ti-a mers bine azi...
Fetelor,va pup si sper sa nu mai am probleme si sa pot intra ca de obicei....Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Ana...din pacate noi avem net prin modem si nu prin cablu (gen upc), de aia la mine merge f. greu...dar asta e ...incet si sigur decat deloc...azi ne-am delectat cu Winnie the Pooh...superr...s-a distrat Deian de numa' ca el cand vede desene e fascinat nu il mai desprinzi de tv sau monitor...
Alexa...insanatosire grabnica!
Mihi ce rau imi pare ca nu i-au dat drumul lui Octavian!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
bulina_buclucasa spune:
Salutare!
Cite noutati, am cam ramas in urma . Am lipsit...treburi
In rest suntem bine, mine mergem la dr. sa vedem ce si cum se mai intimpla...mai putin
Silvana, condoliante pt bunicuta... felicitari pt aniversare...si cit priveste parintii tai,eu zic sa-ti faci curaj si sa le vorbesti deschis...s-ar putea sa regreti ca nu ai incercat
Miro...cu intirziere, dar si eu va doresc tot binele si multi ani de fericire impreuna si iti tin pumniipt problemautele tale,sper sa se rezolve cit de curind
Giova , felicitari pt stelute
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Trezireaaaaaaaaaaa!!!
Ana, bine ca ai aparut, te-am sunat aseara , dar nu raspundea nimeni...credeam ca ati plecat undeva.
Schimba tastatura aia, mama ei...
Lili, cat mai ai?
Simina si Alexa, sunteti bine cu raceala?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata ,
Doris se mai tine intalneala din 13?
Andanii nu ai cumva un tabelas cu toate filmele pe care le ai ?
Tu poti copia si pe DVD sau numai pe CD? Merci
Giuliatm super Ale mica! Mai, mi-ai facut o pofta de bebe....cred ca deja suna ceasul biologic pentru al doilea la mine...
Ana ce frumos le spui tu ca la carte , draga mea , practica ne cam omoara ca nu stim sa ne bucuram de lucrurile marunte de zi cu zi.
Ma uti si pe strada in jurul meu si vad numai oameni grabiti, stresati...si eu pirntre ei..si atunci mai zici si ho..si ma calmez cand ajung acasa si Ioana mea imi zice: "Mami, mi-a fost asa de dor de tine!!!" Lesin nu alta...
Te pup dulce
Miro cum a fost aseara?
Va pup si spor le treburi!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)