Impreuna, Timisoara! (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

doris alina, ms f m d mail, am reusit sa va gasesc numai k is un pic pierduta pt k is km noua p dc
ingerashu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Cred ca am obosit sa ma tot repet:
Pentru fetele care nu am optiunea PM activata:
sus pe pagina in stanga sunt mai multe meniuri albastre.
Apasati pe Mesaje Private.
In dreapta de data asta, sunt 5 butoane ... ultimul este Optiuni.
Mergeti pe acest buton si puneti bifa pentru a primi mesaje private.

Pentru a nu mai avea probleme cu fetele care nu au aceasta optiune ... am schimbat si lista .... acum sub numele noastre stau ascunse link-uri ce duc la profilele noastre personale.

ingerash bine ai venit in randul nostru ... te trec imediat si pe tine in listutza noastra. Cred ca ne-am mai intalnit si pe alte subiecte ... dar acolo parca nu scriai in halul asta ... zau ... esti atat de greu de citit. Sorry ... era doar parerea mea.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Merci fetelor pentru urari, ieri am sarbatorit si noi dar pasnic , acasa , relaxare totala.Ne-am regasit si noi un pic , ca in vartejul ocupatiilor zilnice nu mai prea avem timp pentru noi.Nu vi se pare?

Have a nice day!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

'neatza fetelor, is rupta de somn, numa prostii fac, m-am apucat sa scriu un mesaj de toata frumusetea si mi-am inchis fereastra inainte sa-l trimit, , asa ca pe scurt:::
miro nu pricep prea mult din ezultatele alea, oricum, fii tare si nu-ti pierde speranta, cineva acolo sus ne iubeste!!
giova felicitari pt stelutze!!!!
mihi credeam ca ne-ai uitat .... ce-ti mai fac kinderii?
diana sorry nush nimik de karadja ...
simina nu mai pune suflet, sa moara toti de ciudaaaa!!!!
doris abia astept sa-mi vina si mie randul la tuns
gabi ceva pozici noi cu lacas mic? ... cum te mai simti?
ana pe unde mai esti?
ingerash bun venit pe topicul nostru!

fetelor, ma dau pe brazda, promit sa intru zilnic pe forum, casa e tot in vant dar a inceput sa semene a casa, asa ca ...

pupici la evribadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc pt. felicitari.
Ieri am observat inainte sa plec acasa, ca s-a schimbat ceva.

Doris noi la 12.30 intram in pauza, dar daca nu intarzii mult astept sa vii. Colegele n-au zis nimic, cred ca nici n-au observat.
Marco ca de obicei, miscari non-stop.
Clau e fericit ca-l mangaie si vorbeste cu el si el misca, asa ca....

Miro, nici eu nu am inteles nimic, dar nu asta e problema. Doamne ajuta ca, cu 3 pastile sa auzim o veste buna.

Bun venit Ingerash!!! Scuze, dar nici eu nu am inteles ce-ai vrut sa spui. Sper doar sa nu fi scris in bataie de joc.

La mine la poze, in albumul Gio-burtoasa am pus 2 poze facute duminica.

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mai fetelor .... de alexa00 (Dana) mai stie cineva ceva???
unde a disparut?
ce-i cu ea?

Dana ... hai la o barfa ... ce faci? Esti suparici? Sper ca nu pe mine.
fata sa treaca

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Chiar, alexa00 (Dana) esti fericita ca ti-a venit sotul de-aia ne neglijezi? hihihi...

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
Azi ma simt ceva mai bine, cred ca incepe sa treaca raceala...Din fericire Deian nu are nici un semn ca ar fi luat de la mine....
Giova...felicitari pt. stelute!Am vazut si pozele din album....se vede ca Marco creste din ce in ce mai mare...
Miro...sa speram ca cu 3 pastilute va fi bine...iti tinem pumnii!Abia astept o noua intalneala..vad ca s-a cam intors toata lumea, doar Giova mai pleaca....V-a vazut Vasa pe tine si pe Dani in zona la voi (el mergea la sora-mea sa-i faca compu...ea sta langa tine, iar pe Dani il stie din vedere de la Solectron...)
Ana...pe unde esti...sper ca totul e ok. cu voi, tu nu prea lipseai de aici...
Giulia...cat are Ale acuma?
Diana...am vazut intrebarea ta cu dr. Karadja...dar din pacate nu stiu nimic ...Am doar o colega care mergea la ea, dar a nascut cu altcineva...spunea ca e ok...Sper sa nu fie vreo coincidenta de nume...Oricum tu stii daca poti avea incredere...e f. important sa ti se para tie ok...eu nu as fi putut sa nasc cu cineva care nu mi-ar fi placut...eu am nascut cu dr. Bernad Elena (nu e cunoscuta...dar e supppeeerrrr)...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Ce zi frumoasa de toamna...
Azi sunt bine dispusa, asa ca pentru cele care sunteti plictisite, va trimit un zambet...
Giova, nu ma pot obisnui cu culoarea ta galbena, tot am impresia ca a venit vreo bucuresteanca sa se ia de noi...si dupa aia imi amintesc ca esti tu...
Nu intarzii dupa 12 mult pe la si 10 ajung, dar tu vorbesti de maine, sau de azi?
Giulia, hai ca ai de recuperat, ai tras chiulul destul, pe cai...vreau sa te vad zilnic...
Irina, ma bucur ca ati petrecut ieri...
Miro, de Alexa stiu ca duminica trebuia sa-i soseasca sotiorul, asa ca dupa atatea luni, s-or fi iubind dragii de ei...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

simina ale face 6 luni sambata, si cca. 7,5kg
uite acushika pun ceva pozici noi, va anuntz

pupici la evribadi

Mergi la inceput