La ce varsta v-ati maritat?
Raspunsuri - Pagina 2
alehiam spune:
noi am comis-o la 27 de ani (eu ii am , el ii va face sambata)...

http://community.webshots.com/user/miladana
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
La noi s-a intimplat asa - sotu` 33 si io 25 1/2 (luni implinesc 26).
Nu cred ca virsta are vreo importanta, dar oricum vremurile s-au schimbat, fata de cum se intimpla pe vremea parintilor si a bunicilor, un lucru e imbucurator, conform ultimelor statistici lumea si-a adus aminte de institutia casatoriei.
Ioana-Cristina spune:
La multi ani Roxy !!!!!!!!!!
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
AngeliquedeS spune:
CAND AM AVUT NUNTA, AVEAM 27 DE ANI SI O LUNA IAR SOTUL MEU 27 DE ANI SI 3 LUNI. CASA DE PIATRA TUTUROR!!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
ooana spune:
eu la anu' cand ne casatorim o sa am 26 iar el 25 !
Mama a avut 20 si la 21 ma avea bb pe mine!
...vad ca media e de 25-26 de ani.......si vad ca sunt multe cupluri in care baiatul e cu 1 an mai mic! Asa suntem si noi si ne gandeam ca om fi vreo exceptie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
Heheeee...noi vom fi niste boshorogi...mai tinerei
...amandoi vom avea 28 de ani...la anul in august!![]()
Tre sa ne miscam repede...sa vina bebe pana in 30 de ani, ca p'orma mosteneste numai tzacaneala lu' ta'su si aiureala lu' ma'sa 
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
oana8188 spune:
Eu am 24 impliniti in Ianuarie, iar Razvan a implinit la trei sapt dupa nunta (9 iulie 2005) 27 ani. Bunica s-a casatorit la 22 de ani , iar bunicul avea 23. Mama s-a casatorit tot la 22 de ani si tata avea 25. Iata ca eu sunt cea mai batrinica din familie, cea mai "nehotarata" dupa cum a zis o ruda de-a noastra de la tara....
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
kateryna spune:
Eu voi avea in octombrie cand avem cununia civila 23 si el 26. La anul cand vom avea nunta eu voi avea 24 si 2 zile si el 27 fara 1 zi.![]()
Alinus25 spune:
Noi cand ne-am casatorit, eu aveam 25 ani iar el 23 ani.
La noi in familie eu m-am maritat cel mai tarziu, mama la 18 ani, sora mea la 21 ani.
Nunta noastra