La ce varsta v-ati maritat?
Raspunsuri - Pagina 2
alehiam spune:
noi am comis-o la 27 de ani (eu ii am , el ii va face sambata)...
http://community.webshots.com/user/miladana
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
La noi s-a intimplat asa - sotu` 33 si io 25 1/2 (luni implinesc 26).
Nu cred ca virsta are vreo importanta, dar oricum vremurile s-au schimbat, fata de cum se intimpla pe vremea parintilor si a bunicilor, un lucru e imbucurator, conform ultimelor statistici lumea si-a adus aminte de institutia casatoriei.
Ioana-Cristina spune:
La multi ani Roxy !!!!!!!!!!
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
AngeliquedeS spune:
CAND AM AVUT NUNTA, AVEAM 27 DE ANI SI O LUNA IAR SOTUL MEU 27 DE ANI SI 3 LUNI. CASA DE PIATRA TUTUROR!!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
ooana spune:
eu la anu' cand ne casatorim o sa am 26 iar el 25 !
Mama a avut 20 si la 21 ma avea bb pe mine!
...vad ca media e de 25-26 de ani.......si vad ca sunt multe cupluri in care baiatul e cu 1 an mai mic! Asa suntem si noi si ne gandeam ca om fi vreo exceptie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
Heheeee...noi vom fi niste boshorogi...mai tinerei ...amandoi vom avea 28 de ani...la anul in august!
Tre sa ne miscam repede...sa vina bebe pana in 30 de ani, ca p'orma mosteneste numai tzacaneala lu' ta'su si aiureala lu' ma'sa
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
oana8188 spune:
Eu am 24 impliniti in Ianuarie, iar Razvan a implinit la trei sapt dupa nunta (9 iulie 2005) 27 ani. Bunica s-a casatorit la 22 de ani , iar bunicul avea 23. Mama s-a casatorit tot la 22 de ani si tata avea 25. Iata ca eu sunt cea mai batrinica din familie, cea mai "nehotarata" dupa cum a zis o ruda de-a noastra de la tara....
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
kateryna spune:
Eu voi avea in octombrie cand avem cununia civila 23 si el 26. La anul cand vom avea nunta eu voi avea 24 si 2 zile si el 27 fara 1 zi.
Alinus25 spune:
Noi cand ne-am casatorit, eu aveam 25 ani iar el 23 ani.
La noi in familie eu m-am maritat cel mai tarziu, mama la 18 ani, sora mea la 21 ani.
Nunta noastra