Nunta in luna mai ?

Nunta in luna mai ? | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Am o mare, mare problema... Nu stiu daca a mai fost acest subiect... daca da, nu am avut timp sa caut si imi cer scuze fata de moderatori....
Am fost in vizionari de restaurante, ca deh, asa e omul... gaseste ceva ff frumos, dar se intreaba, nu cumva e ceva si mai si ? Si uite asa, am gasit un restaurant cu o sala superba, dar... ocupata pt la anul, din mai pana in septembrie... adica, nici nu se pune problema de nunta pe 3 iunie, cum voiam... asa ca am de ales... primele 3 saptamani din mai ( ca a 4 a este deja ocupata ) sau... septembrie... sau duminici, dar ele ies din calcul... si trebuie sa ne decidem urgent ! Au 3 contracte pe zi, deci va dati seama...
Acum, vin si va intreb: e bine sau nu sa faci nunta in luna mai ? Eu stiu ca nu... am cautat si am si gasit pe net o explicatie cum si de ce nu e bine... pe de alta parte, preotii fac nunti...
Sa astept pana in sept... e mult... dar ar fi o varianta... numai ca in max 2 zile trebuie sa ne hotaram...
Se spune ca daca te cununi in mai, te desparti mai tarziu... asa o fi ? Totusi, am o mare indoiala...
Va rog, ajutati-ma cu un sfat, cu... orice... ca in momentul in care am vazut sala ( pe langa ca avem o gramada avantaje, a se intelege pile... ) si am aflat ca 3 iunie e ocupat, am izbucnit in plans...
Multumesc !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

nu stiu ce raspuns sa iti dau, depinde de conceptia fiecaruia! eu am facut nunta anul asta pe 2 iulie, si ma gandeam sa o fac pe 28 mai, pt ca exact in ziua aceea implinem 5 ani de cand eram impreuna! dar toata lumea mi-a zis sa nu fac nunta in luna mai ca nu este bine, si atunci am zis ca mai bine sa astept un pic si sa o fac cum trebuie (desi eu nu sunt prea superstitioasa). cref ca totul depinde de tine si de cat esti de superstitioasa! viitorul tau sot ce spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

uite eu nu stiu care e treaba cu nunta in luna mai dar iti zic ca si noi vroiam nunta in luna iunie ca e luna noastra de nastere la amandoi dar in ianuarie nu am gasit(normal)pentru iunie asa ca am mai cautat si am gasit pe ..24 SEPTEMBRIE adik ziua in care facem 2 ani de cand ne iubim asa ca,...e bine si asa
daca vrei neaparat sa faci acolo septembrie e potrivit zic eu ca nu e frig afara inca e abia inceput de toamna si mi se pare mai romantica nunta la inceput de toamna

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by nushulica
[ septembrie e potrivit zic eu ca nu e frig afara inca e abia inceput de toamna si mi se pare mai romantica nunta la inceput de toamna

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Nu pot decat sa fiu total de acord cu tine

Pisu_Miau
Mai am 6 zile
pana la nunta

Mergi la inceput

CASA DE PIATRA!! PISU_MIAU, SA AI PARTE DE NUNTA CA IN POVESTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by lavinai

CASA DE PIATRA!! PISU_MIAU, SA AI PARTE DE NUNTA CA IN POVESTI!!

SARU' MANA!

Pisu_Miau
Mai am 6 zile
pana la nunta

Mergi la inceput

SA NU IUTI CA CEL MAI IMPORTANT IN TOATA NUNTA ESTE SA TE SIMTI TU BINE, SA RADIEZI DE FERICIRE, INDIFERENT DE LUNA SI DE DATA CAND E NUNTA! DACA MIRII SUNT FERICITI SI BUCUROSI, TOATA LUMEA VA FI MULTUMITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

asta cu luna mai e o mare prostie
si gogomaneala

parintzii mei "s-au luat", ca sa zic asa,
in luna mai a anului
si dupa 35 de ani sunt realmente inseparabili
ma mir si eu, ca asa casnicie nu am mai vazut,
ca la carte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Parintii mei au 26 de ani de cand s-au casatorit, pe data de 21 mai... Asa ca...
E foarte probabil sa ajung si eu sa fac in mai, daca pentru acelasi 3 iunie nu reusesc sa mai gasesc sala...
Eu sunt de parere ca daca e ca doi oameni sa se desparta, acest lucru se intampla indiferent de luna in care au facut nunta...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Depinde doar de tine. Daca simti ca chestia asta iti va manca viata si ai sa te gandesti mereu ca uite ca m-am luat in mai si nu stiu ce se va intampla, risti sa iti faci o viata de cosmar launtrica.
Daca esti sigura ca ai psihicul tare si n-ai sa tii cont de superstii niciodata (ceea ce nu cred, ca altfel nu ai fi intrebat, faceai cum te taia capul), atunci go for it.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Si eu stiam ca nu e bine sa faci nunta in luna mai dar de ce....n-am aflat. Si ca nu e bine sa fie de ziua unuia dintre miri si faza e ce pe 26 august e ziua lu' pui (sf Adrian) iar pe 27 e ziua lui de nastere.

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput