conjunctivita virala

conjunctivita virala | Autor: miria_cristina

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am si eu rugamintea sa-mi spuneti daca v-ati confruntat cu o astfel de problema sau daca stiti mai multe.
Am din mai conjunctivita. Nu am mai avut niciodata astfel de probleme. Acuma nu reusesc sa ma vindec definitiv. Fac conjunctivita. I-au tratament o saptamana sau pana se termina (dat de dr., fireste), apoi cateva zile e bine dupa care incepe treptat sa ma irite ochii din nou, sa ma manance, sa se inroseasca...si in cateva zile ma ia iara. Dr. mi-a zic ca pot ramane toata viata cu aceasta problema.
Sunt mai mult decat speriata, pentru ca nu sunt buna de nimic atunci cand apar problemele cu ochii. Deja, cand incep sa ma manance si sa ma usture incep sa plang. M-au lasat nervii!!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancakarina spune:

buna cristina,cu aceasta problema ma confrunt si eu de cateva luni,am folosit foarte multe tratamente dar la fel ca si tine fara nici un rezultat .Acum la sfatul medicului folosesc un unguent care vad ca a inceput sa dea rezultate.sa speram ca voi scapa de aceasta conjunctivita,care mi-a dat foarte multe batai de cap.unguentul se numeste Bivacyn[in caz ca te intereseaza].

Mergi la inceput