bebelusi de nov-dec 04 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
FELIS spune:
AD_RIANNA sa fii sanatoasa, sa -ti dea Domnul sanatate,putere si rabdare!...
Tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca!... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Dutzi spune:
Ad_rianna, la multi ani, cu multe bucurii de la puiuti, sa fii iubita si sa ti se implineasca toate dorintele! Pupici voua si familiei "Didutza".
La multi ani tuturor copilasilor care au serbat zilele acestea, sa creasca mari si frumosi.
.
Gandacelu, mai alaptam, mai alaptam, dar am reusit performanta de a-i da san doar de doua ori pe zi: dimineata si seara, la culcare; insa eu tot sper sa se intarce singur, n-as vrea sa pun eu "punct", desi is cam obosita, imi cade parul si am inceput sa am si migrene(ce n-am avut in viata mea, of).
Pupici la copilasi si ia spune-mi, cum ii place lu Ioachimu "purcelusul strugurel", ca tare mai e frumoasa...
.
Ana, Sabina, Maria, sunteti minunate
.
Miki, sanatate lui Alexutu, cu siguranta si-a revenit, ca-i prea flacau voinic; pupam frumuselu si asteptam pozitele, mai repede, ca miche ne-a dus cu vorba vaz
.
Va pupam pe toti si va dorim o zi minunata,
LuminitaB spune:
La multi ani Adriana!
Sa fii iubita si fericita.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
Miche spune:
LA MULTI ANI ADRIANA 
sa fii fericita si iubita!
Eliza, yahoo....saptamana viitoare ![]()
dar ne "vedem "pe msn... Ma bucur ca s-au descurcat bine baietii tai, ce mai... casta era: tu te ocupai prea mult de bebe si sotul tau n-avea loc de tine. Ai vrazut??? Bravo Alex si Mihai ca sunteti baieti cuminti!
Miki, imi pare rau pt Alexander si pt cearta cu sotul. Mai bine ma sunai si-l lasai singur sa se linisteasca.. Io am fost duminica singura cu Darius, nu te-am sunat ca am crezut c-aveti program .
Gandacico chiar vroiam sa te trag si io de codite...ca am vazut ca ai mai postat pe ici pe colo si ti-am citit povestile fromoase.
Si Darius tot la tzatza a ramas... (pana la armata , cred ![]()
)
in rest nu se omoara cu mancarea...![]()
Roserbitzo , da de ce-i nu-i pui un strop de sare?
Unii zic ce astia mici nu fac diferenta
, iaca dovada ca da!
eu ii pun un piculetz, si-i mai pun zeama de lamaie ca asa-i place mai mult (supa )
Miche si
Darius
(26.11.2004)
for2nity spune:
fetelor, va salut
urez "La multi ani" pentru toata lumea, in avans sau ca o "restantiera" ce sunt mereu la capitolul acesta. Chiar daca n-o spun, sa stiti ca mereu ma gandesc la voi si va doresc tot binele, si voua si puiutilor vostri.
"La multi ani!" ad-rianna, sa ne traiesti sanatoasa.
Eu azi m-am trezit cum s-ar spune cu capsa pusa, nimeni si nimic nu-mi intra-n voie. Mai stau putin pe aici si o sterg acasa cu toata viteza. Cum se poate sa ma simt atat de obosita si de rau chiar de azi, e doar Luni, ce ma fac pana Vineri ??? Pana una alta incerc sa ma dreg cu o ciocolata. Sa vedeti ce rau o sa ma simt ...dupa. 

Acu' ca m-am plans parca ma simt mai bine. ![]()
Pupici.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
ad_rianna spune:
fulguletz!!!!!
multumesc dragutza din suflet! dar de unde sti? 
ioana_du multumesc mult! 
mikimi pupici, 
multzumesc de urari. imi pare rau ca trebuie sa treci si tu prin faza cu "copilu'-nemancacios". cat despre kk des si mult...eu sunt profesoara!
tudor saptamana trecuta a avut zile cu 8-9 scaune. le-au facut coprocultura la amandoi si nu e nimik. papau asa: banane, orez, din zeama in care a fiert orezul facut lapte, pireu de afine de la hipp, orez cu roscove-cereale...
si nimik el isi vedea de kk lui mult si des si uneori diareic. acum i-a cam trecut, are doar 4-5 intr-o zi!
felis iti multumesc pt. urari.
sa primesti si tu inapoi de 100 de ori ceea ce daruiesti!
multumesc mult luminita, dutzi

...sunteti minunate si-mi faceti ziua si mai frumoasa decat este. eu am primit cel mai frumos cadou care-l poate primi cineva: DOUA ZIMBETE SENINE SI CURATE care-mi lumineaza viata.
va doresc sa fiti iubite si fericite toata viata
haideti la petrecere 
bianca si tudor (03.11.2004)
aime spune:
La multi ani Adriana si...cat mai multe zambete senine!!!!
Mai fetele, ai vostri copkii mai papa noaptea, ca al meu ma dispera...seara ii fac 250ml cereale cu lapte, papa la 22.00, cand se culca cam 150-175 ml si gata, adoarme...apoi (in fiecare noapte, se repeta la aceeasi ora) in jur de 1.30-2.00 papa restul de pana la 250ml...buuuuun. Apoi mai adoarme pana pe la 4.00 cand incepe foiala, si boceetuuul, daca nu sar cu un bibe de lapte e jaaaaaleeeee.....il bea (cam 130 ml) si apoi se culca la loc...cateodata mai papa si pe la 7, da putin, eventual daca a mai ramas de peste noapte, dar nu zic, ca i-am dat si ~ 100 ml. Apoi mai papa pe la 8.30-9.00 iaurt 200 ml (am gasit unul autohton de Iasi, fara E, f bun)cu 2 linguri mari de cereale...E normal ca la varsta asta sa pape noaptea ca bebitii mici? Pe mine nu face decat sa ma bucure, da' va intreb si eu asa ca o mama panicoasa ce sunt....saptamana care a trecut a luat 110g...
La pantofiori si noi am trecut la 20, ca 19 nu-i incap bine, desi ca lungime i-ar veni, sandalutele din vara 18, ii vin super fix...asa ca asta e...Bits, nu-i tapaligos, e barbat, doar ![]()
Felis...asta zic si eu
...ca "subectu" s-ar putea dezbate cateva vieti la rand...
Delia 
Ca de obicei...am scis un cearsaf...

mami
de
vladut(15 nov.2004)
Otiliav spune:
Adriana, multi ani fericiti si sanatosi.
si gemenasilor!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
[navy][b]fulguletz!!!!!multumesc dragutza din suflet! dar de unde sti?
tootin minte te anu trecut ca tu esti nascuta in aceeasi zi cu sotzu meu
si pushlamelu' David (1 dec. 04)
roserb spune:
Adriana, La multi ani, tot ce-ti doresti , si putere de munca pentru cele 2 minuni!
Fulgule, sa-ti traiasca sotzul !
Miki, imi pare rau ca ati avut necazuri, sper ca acum sunteti din nou mancaciosi ca inainte.
Miche, imi propusesem sa nu-i pun sare pana la 1 an...
Aime, Mihnea nu mai papa noaptea de pe la 4 luni, cred ca ar trebui sa incerci sa-l faci sa renunte, altfel vei fi zombie cu atatea sculari...
Roxana&Co
POZE CU PITICII