bebelusi de nov-dec 04 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Monica, sa stii ca eu citesc chiar daca nu scriu... Chiar mi-e dor sa ma vorbim pe mess , numai ca io n-o sa am curand yahoo, putem vorbi pe skype sau msn

Danette , mi-a placut la nebunie paltonul si bereta de toamna! e super!! Intradevar ,e un adevarat fotomodel Iris
vreau si io fetitzaaaaaaa

For2nity , la fel maiii , ce mai sedinta foto! o scumpete de fata

Bobitza, bine ai revenit!

la multi ani pt toti sarbatoritii, Mihaita, Alexia , tatal de Gandac , etc.....

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

uitasem
Gandacico, noroc cu tzatzele , ca altfel... flacaul nostu nu prea papa , tot din motive de dintzisori.. si vorba Monicai -cu cantec si-joc
pai trebuie sa ne vedem , cum nu? sa-mi dai un nr de mobil pe PM ca eu am trecut de multe ori pe langa blocul tau , si chiar ma uitam sa vaz daca esti pe afara..

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mihaita si Alexia, sa cresteti mari si voinici!
For2nity eu am zis de la inceput ca-ti seamana fata, dar am gresit nu seamana este identica, parca ai clonat-o. Si are niste ochi superbi, cum spunea Felis, am ametit de-atata albastru!
klumea sper sa am timp s-o sa pun pozele pe care i le-am facut Anei cand tot incerca sa ia o sticla de bere din lada. Acum am dus lazile, ca ne era frica sa nu le rastoarne!
Ioana, Ana a facut figuri la masa cam 2 saptamani, dupa aceea i-au dat dintii si am aflat ce o deranja !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gata, Vreau o bere.
Miki, bagai si eu nasucul pe la pozele voastre. Mi-a placut cea de la Sinaia si cea macaronar.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by klumea_blondy

Felis,esti supeba si cu burtica!Imi pare rau ca nu am poze cu mine gravida sa vedeti in ce hal aratam!bine,nici acum dupa 9 luni nu mi-am revenit!

Multumesc...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumim si la restul fetelor pt urari: MIAG, MIKI, MICHE ... si scuze ca pe cele de mai devreme nu le-am enumerat da ma pregateam sa imi fac somnul de ... noapte ...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis ii uram si noi lui bb mihai tot ce-i mai bun in lume, sanatate multa, fericire si multe multe impliniri.

la multe lunisoare fericite

si pt. alexia(for2nity). sa cresti mare, si sa fii sanatoasa si fericita

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

miki am primit mesajele tale, pe 17 deci, nu? abia astept!!! alexander e pe zi ce trece mai voinicel

mai sunt aici copilasi care nu stau in picioare ca eu o iau razna imediat am vazut atatia bebei in picioare si ai mei ...tudor nu vrea sa paseasca aproape deloc, dar sa mai stea si in picioare

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Noi mai putin kk-ciosi decat ieri, asta pentru ca n-a mancat toata ziua decat o banana si niste tzitzi.Deja a slabit 500 gr, are acum 8800 si doctorul zice: aha se apropie de greutatea ideala acum...aveam un grasan la san...

sper intr-o zi mai buna ca eu nu sunt obisnuita cu fitze la mancare si nu raspund de cum reactionez.

Ce ziceti maine de un IOR ? sau alt parc ?

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

otilia, e haioasa rau poza iar de ana maria ce sa mai spun ,e o scumpete,e frumoasa rau!imi pare rau ca nu i-am facut si eu poza lui rares cu sticla de bere,dar eu nu stiam cum sa i-o iau mai repede de la gura!
Ad_rianasi eu simt ca o iau razna dar nu pentru ca nu sta in picioare ci pentru ca nu vrea sa rosteasca nici un cuvant!eu zic sa ne linistim ca toate vin la timpul lor!
mikimipuiul tau e un dulce si parca se faleste ca are si el dintisori asa sta in poze!
astazi rares a facut primii pasi!trei la numar!a venit la mami lui!asta dupa multe rugaminti!a doua oara nu a mai vrut si pace!mai incercam maine!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput