Sarcini multiple pierdute?? treceti pe aici!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria11 spune:

Mercic Ionica de incurajari.
Exact asta nu inteleg, de ce m-a lasat asa, fara nimic ca sa elimin. Deja a inceput sa-mi fie frica si nici nu stiu ce anume ar trbui sa iau. Sunt si sarbatorile, doctorul este plecat...Colegele de servici au zis sa iau macar antibiotice sa nu fac vreo infectie. In plus, eu chiar nu am nici un semn....Am luat utrogestan pentru fixare.

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Maria11,

Ce doctor cu diploma te poate lasa in situatia asta?
Cauta de urgenta un doctor care poate sa controleze situatia,daca ai luat utrogestan pentru fixare imagineaza-ti cat de bine este fixat ,sa nu te mire de ce fac femeile fibroane si alte aderente!
Fugi imediat la o clinica privata si fa un chiurotaj nu este de glumi daca faci infectie nu este de glumit.

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria11 spune:

Ai dreptate. Cu cat trec orele cu atat ma sperii mai rau. Dar chiuretaj in Ajunul Craciunului? O Doamne, nici in visele cele mai rele asa ceva nu se intampla. M a apuc de antibiotice si plec dupa o clinica. In momentul de fata elimin ceva galbui, ca un gel... Nu stiu ce este dar am si dureri puternice din cand in cand. Multumesc mult de sfaturi si gandeste-te ca esti persoana care poate ca m-ai salvat. Iti multumesc mult si iti doresc din suflet sarbatori de vis si fie ca dorintele tale cele mai fierbinti sa se implineasca.
Numai bine, si ne auzim dupa Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

VA DORESC DIN TOATA INIMA SA AVETI PARTE DE UN CRACIUN FERICIT SI ANUL 2006 SA VA ADUCA MULTA SANATATE,CREDINTA SI IMLINIREA TUTUROR DORINTELOR!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Maria11,

Da-mi te rog de stire ,ce s-a intamplat ai reusit sa scapi de acest cosmar?

Pupici

Mergi la inceput

Salutare !!

VREAU SA VA DAU VESTEA CEA MARE!

SUNT INSARCINATA IAR LA NUMAI PATRU LUNI DUPA PIERDEREA SARCINEI
TOTUL ESTE UN VIS !

Sper sa vise intample si voua marea minune,va urez din suflet la toate cele care ati trecut prin aceiasi experienta sa vi se implineasca visul!!
pupici

Mergi la inceput

Pupici!

Cu frica in san de cateva saptamani adica vreo zece ,mergem spre drumul cel bun si se pare ca vad lumina de la capatul tunelului!

Iti multumesc Doamne,
Desi imi este frica pana nu sar gardul,mi-au ramas doar doua saptamani ca sa fiu in afara de orisice pericol !

Bebe masoara 3cm si se misca ca un mormoloc in apa lui!!

10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Felicitari ionica! sarcina usoara si bb sanatos!

pt cele cu multe sarcini oprite in evolutie, aparent fara o cauza, va recomand sa va faceti si analiza de anticorpi antifosfolipidici(si proteina s), care se face la fundeni(NU coltea sau in alte parti). eu a trebuit sa fac tratam dupa analiza pozitiva si acum am un bb sanatos! sora mea insa a pierdut o sarcina, analiza de la fundeni ii iesise pozitiva dar era prea tarziu; oricum ea a refacut analizele la un lab in Anglia si i s-a confirmat rezultatul de la fundeni.

Cat timp am stat eu in spital (3 luni si jumatate pana am nascut, pt ca am avut probl cu contractii si col scurt), am intalnit ff multe femei care pierdusera sarcini, si care aveau analiza aceasta pozitiva!...poate ca unele aveti alte probleme!...dar va spun ca merita sa faceti aceasta analiza!!!...

pupici si sanatate si bebei frumosi!

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(4 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Buna fetelor, e prima data cand scriu la acest topic si ma gandesc ce bine mi-ar fi prins acum 2-3 ani sa stiu de voi.Ideea e ca am pierdut si eu o sarcina la 2-3 saptamani, apoi una s-a oprit in evolutie la 4 saptamani si sacul embrionar a continuat sa creasca singur pana la 10.Imediat dupa intamplarile astea mi-am facut testul pt Toxoplasmoza si a iesit pozitiv, a urmat tratament timp de 3 luni si apoi direct Bblasa !Bineinteles ca am luat utrogestan pana cand am nascut si am avut si probleme dar mi-a prins foarte bine tratamentul pt toxoplasmoza pt ca se face cu acid folic si vitB6 si B12 care e ca" painea calda " pt aparatul genital.
Va doresc sa nu renuntati , desi stiu ca e groaznic din toate punctele de vedere .Macar ganditi-va ,daca puteti, ca l-a voi s-a intamplat sa vedeti liniutele pe testul de sarcina dar sunt asa de multe femei care nu stiu ce inseamna asta......

Melania (14.01.2005) si mama

www.photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IONICA chiar daca e tarziu iti urez si eu felicitari pentru . Sa ai un mancacios , sanatos si destept.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput