Cat costa un contabil? :)

Cat costa un contabil? :) | Autor: Stefana

Link direct la acest mesaj

Cat ia de obicei un contabil autorizat unei microintreprinderi neplatitoare de TVA (deci contabilitate mai simpla) pentru a-i tine contabilitatea, prin contract de colaborare?
Ma intereseaza mai mult in provincie, pentru ca in Bucuresti sigur iau mai mult.
Multumesc!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

In provincie nu stiu, dar pot sa-ti spun in Bucuresti: mai putin de 500.000 n-am auzit sa ceara. Daca esti microintreprindere, ai obligatia sa ai un angajat cu carte de munca, minim; asta inseamna contributii la stat, asigurari sociale, somaj etc. Pe-astea tot contabila ti le face, deci faptul ca nu esti platitor de TVA nu cred ca-ti va scadea prea mult tariful.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marene spune:

Bogdan,

spune-mi si mie te rog (contabilii ma cam induc in eroare, niciodata nu-ti spun totul ca sa nu cumva sa poti face si tu ce fac ei:-)))))ce trebuie sa fac de acum incolo, pas cu pas, pentru ca in iulie 2005 mi-au iesit actele pentru un SRL (platitoare TVA), dar care nu are activitate pe moment, fiindca nu mi-am gasit spatiu comercial (firma se ocupa de comert cu imbracaminte copii). Mi-am facut stampila si cod IBAN. Din momentul asta ce trebuie sa mai fac, unde sa ma mai duc, ce sa cumpar???? As vrea sa invat singura ce trebuie sa fac ca sa nu mai platesc contabil care, cu siguranta, va omite sa-mi spuna ceva sau sa-mi depuna vreo hartie etc., etc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

500.000 pentru ce? Pe luna? Eu ma gandeam ca mai mult.
Mersi mult, Boghi!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Marene uite k s-a mai discutat despre astfel de firme..http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56462
bafta la cautat spatiu k eu una in bucuresti am cautat vreo 7luni si am renuntat..
sper sa aveti noroc.

Mergi la inceput