Racoaice la apel (4)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
AlinaN spune:
quote:
Originally posted by bonita
Chiar doream sa va intreb daca voi sunteti superstitioase...hmm?
Eu nu sunt superstitiosa. Ca si axia si Lucia_B cred ca eu ca visele sunt framantari ale noastre mai mult sau mai putin constiente. Ce-i drept, nici nu am ajuns niciodata la cineva care sa stie sa mi le interpreteze.
Intr-o singura vara, mi s-a intamplat sa am promonitii, de vreo 3-4 ori, in sensul ca visam pe cineva iar a doua zi, ne intalneam intamplator pe strada. Stiu ca o sa ziceti ca lumea e mica si ca se intamla sa visezi prietenii si sa te intalnesti cu ei intamplator pe strada. Dar, eu eram atunci la sf clasei a 12 in vacanta de vara, stateam cu parintii intr-un orasel mai mic, iar o data la doua saptamani ma duceam intr-un oras universitar, ca faceam pregatire acolo, ore care se schimbau de la o sedinta la alta. Terminasem si liceul in acel oras universitar.
La un moment dat incepuse sa ma streseze situatia. Si nu era decat anuntarea unei intalniri. Ma gandesc ca e destul de neplacut sa visezi si lucruri rele, care sa se intample.
Ceea ce reusesc sa faca visele, este sa imi dea o stare mai proasta sau mai buna pentru zia care incepe: daca o fost un vis neplacut, sa incep ziua mai trita/nervoasa/posomarata iar daca a fost un vis frumos, sa incep ziua mai bine-dispusa.
Sper sa raman macar la stadiul asta, daca nu sa reusesc sa ignor complet visele neplacute
![](icon_smile.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bonita spune:
Eu cand aud cucuveaua stiu sigur ca voi auzi ca a murit cineva,iar cand imi taie calea o pisica imi merge bine.
Nicky
MirelaV spune:
ce fac fete in week end? MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
nanuk spune:
Bine v-am gasit! Nu ma treceti si pe mine pe listuta? DN 8 iulie, sotul varsator.
Mirela, vad ca ne intilnim si aici, nu doar la aspirante...
Ceea ce am citit pina acum cred ca demonstreaza ca e in firea noastra, a racusoarelor, sa desfacem firul in patru, sa analizam fiecare sentiment si sa-i gasim rostul si explicatia.
Sa fim serioase, cu asemenea inclinatii, cite dintre noi au o cariera in stiinte exacte?! V-au placut chimia, fizica, matematica?? Mie una nu, desi ma batea gindul sa incerc o fizica nucleara... Cred ca era din cauza profesorului...
NANUK
Zambeste, miine va fi mai rau! MURPHY
MirelaV spune:
nanuk, bine ai venit printre racusori. ma bucur k avem mai multe subiecte comune
te trec acusic pe listuta si plec la sv...
pup MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
adda spune:
quote:
Originally posted by nanuk
Ceea ce am citit pina acum cred ca demonstreaza ca e in firea noastra, a racusoarelor, sa desfacem firul in patru, sa analizam fiecare sentiment si sa-i gasim rostul si explicatia.
Sa fim serioase, cu asemenea inclinatii, cite dintre noi au o cariera in stiinte exacte?! V-au placut chimia, fizica, matematica?? Mie una nu, desi ma batea gindul sa incerc o fizica nucleara... Cred ca era din cauza profesorului...
Pai nanuk, asta e un atu pentru stiintele exacte
![](icon_smile_wink.gif)
Eu am facut Facultatea de Matematica si mi-a placut
![](icon_smile_big.gif)
MirelaV spune:
eu cand am terminat liceul, am zis Doamne-ajuta k am scapat de matematica! de facultate nu putea fi vorba sa ma indrept catre asa ceva .. MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
axia spune:
Mai fetelor, matematica ca matematica , da' mie fizica mi-a displacut profund.
Aia cu despicatul firul in saispe e valabila si la mine, dar spuneti-mi, obisnuiti sa va ganditi la o problema zile si nopti in sir si sa va framantati si sa va consumati pentru orice ? Eu asa fac si incep sa ma lase balamalele.Nu mai dorm. Am o perioada mai delicata si sunt zombi.
A, inca ceva. Imi place la nebunie sa-mi aranjez casa. Imi vin tot felul de idei si daca ar fi dupa mine as schimba cate ceva in fiecare luna.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
MirelaV spune:
astea cu decoratul casei si eu le am. imi plac obiectele de design interior...lumanarelele...florile si vazele de ornament... MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna clestoaselor .
Sa desfac firul in patru, sa analizez fiecare sentiment, lucru intimplat, reactie si sa-i gasesc rostul si explicatia .... asta e, eu sunt, din "de ce" nu ma scoti cu una cu doua. Sarmanu sot el e acel care le aude, nu cer explicatie de la el, dar ca sa nu vorbesc de una singura lui ma adresez . Si am noroc, sta cumintel si ma asculta, se ride, ei nu ride - zimbeste, dealtfel "de ce-urile" sa revarsa pe capul lui.
De dormit noptile daca am vreo problema - dorm, ce am de facut. Poate adorm mai greu, dar nu-mi framint mintele. Am observat ca daca nu gasesc vreo explicatie, iesire din situatie si o las balta se rezolva de la sine si mai bine decit as putea sa ma astept. De atunci am luat-o in deprindere, cum ceva nu merge azi - miine la sigur v-a merge.
Cu decoratu ... m-ati prins, imi place dar nu prea lucreaza fantezia bine. Permanent tre sa copii idei din reviste .
_ 35s +
Tot raul e inspre bine.