Racoaice la apel (4)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
MirelaV spune:
dana, te inteleg PERFECT. n-ai nevoie de lama..va trece. iti garantez. nu-ti cunosc problemele...insa...eu m-am uitat in urma mea si am realizat ca nu prea am ce pierde. m-am obisnuit cu ideea.
ptr mine tot anul asta (nu luna) a fost de tot...tot am mai sperat...k trec toate. de unde...am zis k devin imuna pana la urma...k alta solutie nu prea exista. tre sa ma ridic cumva din tot rahatul asta. eu una...m-am refugiat in munca...
daca simti nevoia sa vb cu cineva...io-s aici.
pupicei..si capul sus!
aaaaaaaaaaaaa....v-am vazut pozicile. sunteti o familie tare frumoasa. nu mai e cale de mijloc? MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monagan spune:
Nu-mi place ce vad pe aici, dar se pare ca toata lumea are probleme si ca toate anul asta au fost cu in sus. Dana imi pare rau de ce aud, dar asa cum spune si MirelaV, nu mai exista nici o speranta cat de mica? Oricum daca te putem ajuta macar cu niste sfaturi, sintem aici si nu ezita.Doar racoaicele se ajuta intre ele si eu cel putin ma bucur ca exista acest forum ptr. ca uite asa ne mai ''descretim'' si noi fruntile, daca nu avem cu cine povesti p-acasa macar aici sa stam la taclale si poate fiecare dintre noi are ceva de invatat din experientele celorlalte.In viata cat traiesti tot inveti.
Astept vesti de la tine si....fruntea sus. Dar eu sper ca ce ai scris tu acolo sa fie doar o gluma.
MG
MirelaV spune:
iubita, nu cred ca dana ar face glume pe un subiect atat de delicat.
eu sper k 2006 sa fie altfel..k tare m-am saturat MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
buna dimineata! sa aveti o zi si o saptamana minunate! MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
AlinaN spune:
Dana, imi pare rau de toate problemele care s-au abatut asupra ta . Din pacate viata nu este dreapta.
quote:
Originally posted by dana_danen
Are cineva o lama???Se ofera cineva??Ala eu ..ala eu..
Sa nu te gandesti niciodata la lama. Din cate am vazut din pozele tale ai doi copii, care au nevoie de tine, ca nu au decat o singura mama: pe tine.
Eu mai sper sa fie numai o criza de moment, asa cum in multe casnicii apare cateodata. Daca pot/putem sa te ajutam cu ceva, pe noi ne gasesti aici.
Numai bine,
Alina.
dana210773 spune:
Hop si eu, RACUSOR cu acte in regula !21 iulie, iar sotiorul meu
28 noiembrie...
Nu ma treceti si pe mine pe listuta?
Si ca veni vorba de titlul de aspiranta, unde ma uit ?Tare as vrea si eu ...OOOOOffff, ca de cind ma chinui...
cosmi spune:
Buna racusoarelor!
V-am citit mesajele, dar pana acum n-am reusit sa postez si eu ceva; timpul asta, bata-l vina, care nu-i niciodata suficient!
Anul asta nici mie nu mi-a mers prea bine; un "divort" am suportat si eu eu; dar nu de sot, ci de vechiul loc de munca.
Dar viata merge inainte! Cu multa rabdare si fruntea sus! Adevarul este ca uneori sunt foarte pesimista, dar noroc cu sotul (rac si el) care ma sustine!
Va pup pe toate si succes, pe toate planurile!
Cosmina
monagan spune:
Bine ati venit printre noi, dana210773 si cosmi.
Ieri m-am chinuit sa intru pe forum, dar se pare ca nu s-a putut si trebuie sa recunosc ca mi-a lipsit 1 zi fara sa scriu ceva.
MG
MirelaV spune:
buna seara racusoare! eu ieri am incercat s aintru seara dar nu mergea deloc..si azi de la birou mi-a fost imposibil...internetul mergea infect!
eu am sa adaug noile venite pe listuta si cu ocazia asta fa ofer cate o dana210773 si cosmi.
cosmi, pe tine te rog sa imi spui pe ce data esti nascuta...sa stiu ce trec pe listuta.
dana210773, vezi k la "asteptand un ingeras" gasesti aspirantele. daca vrei sa ne spui povestea ta..pe mine ma intereseaza
dana, unde esti iubita? azi nu te-am vazut pe nicaieri. MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
MirelaV spune:
buna dimineata fete frumoase! nu mai intra nimeni pe aici? ma pregatesc sa deschid capitolul 5. pupicei MirelaV
pupicei pe burticei
pozici