Lucrare de diploma la facultate dupa 8 ani ?

Lucrare de diploma la facultate dupa 8 ani ? | Autor: light

Link direct la acest mesaj

Sotul meu a "terminat" in 97 Facultatea de Filozofie din cadrul Universitatii Bucuresti si a filosofat el asa de mult si bine incat a ajuns la concluzia ca n-are sens sa isi mai sustina si lucrarea de diploma dupa ce si-a dat si examenele de licenta. Deja prinsese gustul informaticii si s-a gandit ca nu va mai face nimic cu filosofia.Acum vrem sa emigram si ne mai trebuiesc 5 puncte pe care nu le putem obtine decat daca are diploma de studii superioare.Cum sa facem sa obtinem diploma?Daca merge la facultate si preda acum, dupa 8 ani lucrarea de diploma, are sanse sa primeasca si diploma sau e posibil sa i se ceara sa sustina toate examenele?Si unde ar trebui sa se adreseze: la decan sau unde?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Din cate stiu eu, s-ar putea sa aveti noroc.Adica sa isi poata sustine lucrarea de licenta daca a dat si a luat celelalte probe(de specialitate, banuiesc). Asta se poate face in sesiunea din iarna(daca se organizeaza) sau in vara. Cel mai simplu ar fi sa dati un telefon la secretariatul facultatii(simplu in situatia in care dati peste o secretara amabila, adica normala, altfel....).

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumim mult!Se gandea sa se intereseze incepand de la 1 octombrie cand incep facultatile si sincer sper sa nu ne apuce vara cealalta fara sa rezolvam ori chestia cu punctajul de emigrare ori chestia cu diploma ca si asa ne-am invartit destul ca prostii de aproape un an fara sa facem nimic.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joe spune:

In afara de sustinerea lucrarii de diploma - daca a terminat in ´97 - trebuie sa dea si examenele de licenta - de fapt asta e ordinea - examenele si pe urma - daca a luat examenele - se sustine lucrarea.
Daca a avut deja o tema pentru lucrarea de diploma cand a terminat - si eventual si lucrarea facuta, numai nu s-a mai prezentat la examene - sa reia legatura cu profesorul si sa ii duca lucrarea pentru referat.
Pentru examene - se intereseaza la secretariat care sunt materiile si cartile necesare pentru licenta, ce ii trebuie la dosar si se poate inscrie pentru sesiunea din februarie (daca facultatea are sesiune de licenta in februarie).
Bafta!

Mergi la inceput

Multumim mult joe. Examenele de licenta le-a dat atunci, a rams doar lucrarea de diploma pe care nu si-a facut-o si sustinut-o.Iti dai seama ca ne e teama sa nu i se ceara sa dea din nou examenele de licenta. Plus ca nici nu stie daca mai gaseste vechii profesori. Au trecut totusi 8 ani.Dar vom suna la facultate sa vb mai intai cu secretara. Sper sa o gasim acum inainte de inceperea cursurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Lucia nu stiu daca e valabil si la filosofie dar din 2001 sau 2002 se aplica altceva: sustii din nou toate probele(chiar daca anterior au fost promovate) si apoi lucrarea. Exista posibilitatea ca sa fie necesar refacere lucrarii in f-tie de tema.
Cel mai bine e sa obtii informatiile de la secretariatul facultatii(se lucreaza chiar si in vacanta).

Tara
idei nunta
nunta

Mergi la inceput

O, nu se poate!ASta e! Mersi mult! O sa sunam maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Eu am dat licenta acum in iunie.
Era si o tipa care la fel daduse ex scris acum 4 ani si nu se mai dusese la sustinere. A trebuit sa dea din nou totul, adic ex scris + sustinere.
Pana la urma voi ce ati facut?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Nu am reusit sa facem nimic deoarece in perioada asta sunt examene de admitere in facultate si erau toti ocupati inclusiv secretara care nu ne-a dat nici o lamurire.Ce sa zic, sotul s-a dus de doua ori acolo dar prima data nu l-a bagat nimeni in seama ca erau ocupati iar a doua oara nu a avut acces inautru pentru ca se dadea examen. Va trebui sa revenim.

Mergi la inceput