concediu pentru cresterea bebe

concediu pentru cresterea bebe | Autor: kiky78

Link direct la acest mesaj

Am un baietel de un anisor si beneficiez de concediu pentru cresterea copilului. Daca nasc un al doilea copil pana termin condediul pentru primul, este adevarat ca beneficiez de un nou concediu, in urma unei cereri,fara a mai efectua cele 42 de zile pentru lauzie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

da, poti beneficia de concediu in continuare din cate stiu eu.se considera stagiu primul concediu de crestere.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

concediul postnatal de 42 zile trebuie sa treaca ca perioada, nu neaparat sa prezinti certif medical. Dupa nasterea BB2 poti sa lasi sa treaca 42 zile si apoi sa soliciti CIC2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mai la obiect situatia mea: am o fetita nascuta pe 17.05.2004 si beneficiez de CIC pana la 17.05.2006, cand implineste 2 ani. Daca raman insarcinata acum si nasc in jurul aceleiasi date ca prima fetrita, beneficiez de al doilea CIC? Trebuie sa se nasca al doilea copil inainte sau dupa data de 17.05.2006?
Multumesc pt. raspunsuri

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiky78 spune:

exact asta intrebam si eu. Am citit undeva, raspuns dat de un jurist ca daca nasti inainte de nasterea primului bebe beneficiezi de CIC, fara sa trebuiasca sa te angajezi sau sa mai efectuezi cele 42 zile de lauzie. Dar nu eram sigura si de aceea am trimis intrebarea pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

daca nasti bb2 pana implineste bb1 2 ani nu ai nici o problema. atat ca nu poti face cerere ce CIC2 decat in a 43-a zi de la nastere. daca in intervalul asta inchei CIC1,iei concediu postnatal pana la trecerea perioadei si apoi poti intra in CIC2.

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Super! Merci mult!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput