Miresele anului 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Krelia , apropo ! Cum ramane cu prajitura aia trimisa prin mail .....?

http://community.webshots.com/photo/354288438/443810212mbQHoS

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by tigrutz
Sa va spun si voua ce m-am gandit: imi doresc de ceva timp sa fac un masterat, dar pana acum s-au ivit tot felul de probleme. A facut cineva dintre voi un masterat, credeti ca ar putea sa ma ajute in viitor, e bine, nu e bine? Hai, ca stiu ca sunteti fete dragute si o sa ma ajutati cu ceva sfaturi [/font=Century Gothic][/blue]

Uite eu acum intru in anul II la Master si zic ca am facut o "investitie" buna......desi inca nu am primit o marire de salar!
Daca vrei sa te specializezi intr-un anumit domeniu merita!
Oricum, vad ca facultatea s-a redus la 3 ani........si la cum evolueaza lumea cine stie cand te poate ajuta!
Eu m-am inscris gandindu-ma ca in viitor, intre absolventii de facultati(iar la noi mai toti au terminat o facultate) ceea ce ne va diferentia va fi un curs postuniversitar/master, limbile straine, utilizare PC....si cand atat!
....si am mai observat, ca incepe si la noi sa se puna accentul pe specializarea intr-un anumit domeniu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Ralnied si Krelia, va pupa fata, merci mult pentru raspunsuri. Si eu sunt convinsa ca rau nu are cum sa-mi faca, macar mai invat cate ceva, eram doar curioasa sa aud si parerea voastra

Si eu merg pe ideea cumpararii rochiei, din aceleasi motive....probe peste probe si la sfarsit s-ar putea sa fiu dezamagita de cum a iesit. Am mai mers prin magazine sa ma uit si mi-am dat seama ca poti sa gasesti o rochie simpla si eleganta pe la 10 milioane.
Eu totusi, am o mare problema, adica nu gasesc masura, eu sunt mai si, toate magazinele nu au decat o masura standard de rochie, adica pt fete slabute tare. Poate mai slabesc ceva, de fapt trebuie, nu e chiar o optiune.
Chiar asa, nu-mi recomandati si mie un regim bun de slabire? Hai ca fac cinste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Ralnied , hai sa-ti spun o treaba...
La Iasi e cu totul altceva si ma bucur ca s-a gasit un atelier bun.
Dar eu am patit alta chestie....dupa shocul Demetrios am inceput sa dau telefoane (in conditiile in care NU luasem in calcul posibilitatea de a-mi face rochia sora mamei pt ca ea are probleme destul de grave cu bunica mea - si nu am vrut s-o mai stresez si eu ca si asa e vai de sanatatea lor , si a ei si a bunicii)la care mi s-a raspuns ca nu se fac rochii dupa modelul clientului...Iti dai seama daca ma interesam in martie 2006 ce iesea ? Pai muream....
In plus eu nu cunosc pe nimeni in Bucuresti la care sa ma pot duce cu incredere si apoi imi faceam tot felul de ganduri negre...daca iese bine , daca nu iese bine....
Norocul meu a fost ca vorbise mama cu matusa mea inainte si din intamplare am aflat si eu chestia asta de la mama.
E cam greu sa-ti iei inima in dinti si sa te duci (daca stii unde - ceea ce eu nici acum nu stiu ) la un atelier la care sa poti face ceea ce doresti.
E ok , nu-ti face griji ca n-am de ce sa fiu suparata pe tine , ca doar discutam , nu altceva !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Merci mult Oana. Sunt total de acord cu tine, de asta si vreau sa-l fac. La mine avantajul este ca deja lucrez intr-o companie foarte mare unde, zic eu sau cel putin asa sper, sansele de avansare sunt mai mari, si mai exista si posibilitatea reorientarii spre un alt departament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ok, Ioana, am inteles! Si nu e vorba despre suparare! Aici nici nu era vorba despre mine! Eu doar ziceam ce si cum se poate intampla! Depinde de preferintele fiecareia, de pretentii, de noroc, de multe alte chestii... Si, culmea, se zvoneste ca atelierul de care ziceam eu, nu e chiar bun! Dar uite ca s-a intamplat sa faca o treaba buna? Poate e doar o simpla intamplare!

Tigrutz, cu placere!

Krelia, ne mai terorizezi mult cu gogosii aia???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Tigrutz, si eu sunt anul 2 la master acum, si , pe langa faptul ca o sa am acea hartiuta la mana, vreau sa spun ca mi-am descoperit prin masterul asta "vocatia" si acum stiu exact pe ce vreau sa ma orientez in cariera (PR). Masterul se face destul de usor, cel putin la ASE, unde sunt eu, si ai multe de invatat. Parerea mea: fa-l, cat mai ai timp si energie!
Cat despre rochita, eu unua nici nu ma gandesc sa-mi fac rochoia de comanda. Pe langa faptul ca niciodata, la nici o croitoreasa la care am fost, nu mi-au iesit lucruri care sa fie perfecte, mai am si experienta unei proaspete miresici de 2005, prietena a mea, care in martea dinaintea nuntii cauta disperata croitoreasa sa-si refaca corsetul, ca nu-i iesise dine. Asa ca, sigur gasesc eu ceva sa-mi placa, oricat ar fi de scump sau de nescump...
Apropo, am vazut pe site-ul www.donnaalba.ro o rochita care mi-a placut, in mare, dar mi se pare prea ieftina ()174 euro. Adica ce, numai atat sa dau eu pe rochita? E vorba de modelul Iulia, din colectia noua. Partea de jos nu prea imi place, dar sus, e perfecta, pentru ce vreau eu. Ei, ce ziceti?

Andita

Mergi la inceput

Andita, hai sa-ti spun un "secret" si eu tot la ASE as vrea sa-l fac si tot pe ala de PR.
Se poate sa vb un pic pe PM? N-as vrea sa deranjam pe cineva, suntem oricum off topic. Eu am incercat sa-ti scriu pe PM, dar la tine nu apare aceasta optiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu am licenta anul asta si apoi nu stiu , cred ca voi face si master...

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Cine da azi de baut pe aici??? Oare cineva de pe la Botosani (Iasi)???Mai este cineva?http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photosE si maine o zi!
Eu dau de baut...Multumesc pentru urari ralnied, Giova si tigrutz.Krelia, LA MULTI ANI mamei tale. De asemenea, La multi ani celorlalte Marii, daca mai sunt pe la miresici.Tigrutz, eu sunt in ultimul an la master, nu imi pare rau ca l-am facut. Eu zic ca nu are de ce sa strice, asa ca Go for it! Cat despre regimul de slabire, eu votez cu Montignac.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput