Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 25
dyadya spune:
Buna fetele, abia acum am ajuns la computer dar va spun noutatile:
MARE ATENTIE!!! Am fost azi la magazinul Picasso. Pentru cele care nu sunt din Bucuresti dar le batea un gand sa vina la magazin si pentru cele care sunt din Bucuresti dar le este peste mana sa faca un drum pana acolo: Stati acasa! Au epuizat toate materialele frumoase din motive de ...miresici 2005! Mi-au spus ca primesc din nou marfa in noiembrie- decembrie, si ca atunci vor avea si modele noi fata de anul asta. asa ca nu va grabiti sa mergeti acum ca nu aveti ce vedea. Si cum noi toate avem nuntile abia la anul in vara nu e nici o graba! Dar m-am interesat de preturi ca sa stiti la ce sa va asteptati. In primul rand majoritatea materialelor au 1.50 m latime. Pe mine m-a interesat taftaua si aia este cam 600 mii metrul. Voalul acela brodat care se poate folosi si pentru partea de sus a rochiei si pentru aplicatii variaza intre 1 mil si 5 mil. Acum aveau vreo 30 de modele dar nu foarte stralucite. Chiar ele mi-au spus asta. Presupun ca dupa ce primesc marfa chiar merita sa mergem acolo.Avem de unde alege!
Nu mai stiu cine intreba de tull elastic. Ti-am facut un bine si am intrebat: au, toate culorile cu latimi diferite iar metru variaza intre 4 si 6 sute de mii.
Cam atat despre Picasoo in aceasta perioada.
Ooana, un nr de telefon au la magazinul ala minune? Sau macar da-ne nr de la informatii Romtelecom Targu-Mures, ca-l aflam noi, daca exista!
krelia spune:
Gagici, victorie!!!
Krelia a iesit taefara si nevatamata din "aventura" cu echipa RDS...si nici fantezii n-a avut ..l-am sunat imidiatli pe iubi si a venit fatu' meu frumos calare pe un cal argintiu....cu patur roti!
Faza tare....bineintles, meseriasii nostri, cum vad ca e putin mai complicat...hm, stati sa vedem, ca nu putem sta mult, intai sa vedem despre ce este vorba, apoi sa-i suanti pe parinti sa va sfatuiti,cand vina casa.....la care io, duamna in devenire...ma sfatuiesc cu viitorul meu sot, care vine in 10 minute!...la care ei...sa va traiasca ...la care io..multumesc ..."broscutza" (ca unul dintre ei semana cu o broscuta) nu se astepta ca je sa fie soatza in devenire!
Hm, da' le-am arata io lor!!!
Asa ca, m-am facut si cu net acasika!! Iuuuuuupiiiiiii!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Dya , thank pentru informatii.Am vrut sa ma duc sambata la Picasso , dat daca ai fost tu , mai amanam !
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
ooana spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Nu mai stiu cine intreba de tull elastic. Ti-am facut un bine si am intrebat: au, toate culorile cu latimi diferite iar metru variaza intre 4 si 6 sute de mii.
Cam atat despre Picasoo in aceasta perioada.
Ooana, un nr de telefon au la magazinul ala minune? Sau macar da-ne nr de la informatii Romtelecom Targu-Mures, ca-l aflam noi, daca exista!
...eu intrebam de tull elastic! Merci mult de tot!
...asa ca ne pregatim de shopping la Picasso la inceputul anului urmator!
Magazinul "minune" nu ia comenzi prin telefon din pacate, trebuie sa vi cu poza in manuta si sa le-o arati....apoi discutati si cadeti de acord asupra rochitei: pret, forma, culoare!Magazinu
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ralu_trancu spune:
Daca sunati la 931 din Bucuresti va da orice numar din orice localitate. Serios. E verificat
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Daca sunati la 931 din Bucuresti va da orice numar din orice localitate. Serios. E verificat
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
...ascultati de Ralu ca stie ea! Numai ca din pacate tanti de la magazin ca a zis ca trebuie sa te prezinti personal!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ralu_trancu spune:
Daaaaa. Eu sunt Mafalda. Am patit-o odata cautand un hotel de la Gura Humorului
poze
dyadya spune:
Mersi mult Ooana, asta e, ne vedem cand vin in Targu-Mures!
PS Cum se numeste magazinul? Ca presupun ca are un nume!
Giova spune:
Da asa e. Informatiile sunt comune pt. toata tara.
Cum de nu stiati pana acum?
Si eu vreau rochie de la magazinul ala, dar acum tre sa ajung si in Tg. Mures!!!!
E drept ca e conomisim o multime de bani, asa ca ramane de analizat.
Cine se risca prima sa-si faca rochitza acolo????
Sau mergem toate miresicile de 2006 si le cerem un scont? ce ziceti?
E desteapta fata?????
Krelia esti fericita!!! N-ai avut nici o aventura si ai si net acasica. Te-au confundat aiai cu o pustoaica de liceu!!!
Vezi, tu care te plangi de anii tai.
Si la noi in birou au venit 2 italieni tineri si draguti, interesati de apartamente, dar urgent mi i-a suflat Clau de sub nas.
Mai ca vroiam sa le dau eu toate info necesare, trageam tare de burta sa nu se vada ca sunt....si cine stie.
M-am tampit de tot. Vorba lui Clau: esti nebunaaaaaaaa!!!!
Va las ca plecam si noi acasa.
Pupici, pe maine.
poze
gio si bb Marco 21+
ralnied1 spune:
Ooana, multumim! Si Doamne fereste de faze ca cele patite de tine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!