Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 2
ralu_trancu spune:
gio, magazinul e in pasajul dintre Sf. Gheorghe si Lipscani, mai spre Universitate de la Cocor. Langa Cocor mai e si o casa de moda cu rochii de mireasa, de la care mi-a placut mie rochia aceea (stii tu care.)
AM SI EU O INTREBARE PENTRU IOANA07!!
LA CAT V-A AJUNS NUNTA? FINANCIAR VORBIND. ASTA DACA NU E SECRET!
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
alinush2005 spune:
Buna seara , buna seara !
Pupici la toate miresicile cu care am mai vorbit si scuze ca nu am mai intrat de mult dar am muncit ca un caine si chiar nu am mai avut timp nici sa respir....
Pupici si miresicilor noi de pe aici si bine ati venit!
tigrutz spune:
Hello, hello....ce mai faceti? Imi place ca ati fost tare harnicute . A avut dreptate Krelia, sunt in concediu saptamana asta, asta e motivul pentru care am lipsit, dar sa stiti ca am citit tot ce-ati scris
Andita iubitzica, ia mai spune tu la fata aici, cum a fost nunta aia la Casa Ardeleneasca? Nu de alta, dar poate stii ca acolo am sa fac si eu si sunt tare fericita cand citesc numai lucruri bune despre locul respectiv.
Anul asta a facut si Bybirox nunta acolo si am inteles ca a fost tare multumita.
Noi bineinteles ca ne-am mai razgandit in privinta culorilor de nunta, adica ne-am reorientat spre auriu (adica sa zicem culoarea nisipului), asta ca sa nu pierdem legatura cu tema nuntii: marea. Ne-am gandit ca pt restaurantul respectiv, merge mai bine culoarea asta pt ca este un loc elegant si poate albastru i-ar lua din eleganta si n-as vrea sa creeze impresia de urat si tiganie.
A, si sa nu uit....m-am uitat dupa rochii de mireasa. Gasesti, nu-i bai, la diferite preturi, evident cat dai, atat face, dar care credeti voi ca mi-a placut? Una de la Salonul Gabriela care costa nici mai mult, nici mai putin de 1000 de Euroi Este super adevarat ca se vedea calitatea materialelor, croiala, sa nu mai spun de masuri (adica aveau de la cea mai mica la cea mai mare), dar totusi de unde atatia bani?
tigrutz spune:
Si, am uitat sa va spun ca si eu tot pt DJ optez, din aceleasi motive, probabil, ca si voi: muzica este cea originala, costa mai putin, merge pentru orice tip de locatie....
Andita, as vrea sa te mai intreb ceva: spune-mi, au fost ceva probleme cu dansul, tinand cont ca nu se danseaza chiar in acelasi loc unde e masa? A fost foarte aglomerat pt nr de persoane pe care le-au avut?
Sper sa nu va suparati fetelor, doar poate ca mai intereseaza si pe altcineva restaurantul asta
Daca e vreo problema, te rog sa-mi raspunzi pe PM.
anamariame spune:
Uau, fetelor, e clar, eu nu pot tine pasul cu voi!!!Am citit tot ce ati scris, tare harnicute mai sunteti!Tigrutz, o nunta cu asa o tema ca a ta mi se pare de vis!Noi "optam" pentru orchestra (e un fel de a spune intrucat cei de la local ne obliga sa alegem si orchestra lor...Mie mi-ar placea ca scaunele din sala sa fie in alb, cu o funda mare portocalie, care sa se asorteze cu marturiile si cu buchetelul miresei. Mi-ar placea de asemenea si un mov foarte deschis. Mai am timp sa ma hotarasc pana atunci.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
BlueEyes spune:
Welcome back... alinush shi tigrutz... Ce facem fetele pana la anu' daca deja am ajuns la capitolul 18? Le ajungem pe miresicile de anul acesta
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ooana spune:
Neata...........da vad ca ati scris fetelor, eu nu m-am mai uitat de la ieri de pe la ora 15 si azi cand am vazut cat ati scris .... deh, sunteti harnicute!
BlueEyes.......cu siguranta le depasim pe miresicile de 2005!
Ralu....mi-au placut obiceiuri, asa informativ ca nu le voi pune in practica...dar va dati seama ce interesante erau nuntile pe atunci.......si chiar durau 3 zile si 3 nopti!
si unde mai puneti ca imediat o sa apara Miresicile de 2007!
Abia astept sa le vad cum incep sa discute si sa planifice data, restaurantul, meniuri.......etc
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Andita spune:
Tigrutz draga, nu am decat cuvinte de lauda pentru restaurantul cu pricina, asa ca, felicitarile mele, ai ales un loc minunat.
Ce sa-ti spun, cel mai mult m-a impresionat servirea, chiar erau niste chelneri carora nu aveai ce sa le reprosezi. Cu locul de dans nu au fost probleme, cand aveai chef de dans te duceai frumusel, si nu pierdeai total legatura cu cei de la masa, pentru ca intre separeuri sunt usi cu geam transparent. Inghesuiala nu mi s-a parut, erau, dupa cum va ziceam, cam 80 de persoane, deci nu a fost o nunta extrem de mare. Mancarea foarte buna, bautura servita exact la timp.....nu stiu ce ti-as mai poutea spune, dar totul e de bine, oricum. Felicitari inca o data pentur alegerea facuta.
Fetelor, ma intorc la treaba. Sa nu o luati pe campii cu scrisul, ca pe la 3 asa, revin, da? Va pup.
Andita
ralu_trancu spune:
Neata!
Listele de ieri erau pentru informare. Ca nici eu nu le voi pune in practica. Da poate unora dintre noi le-au folosit informatile, ca sa nu mai puna intrebarea pe care mi-o puneam eu : Da de ce se face chestia asta? Si nu primeam niciodata raspuns.
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
krelia spune:
Neatza, scumpelor!!!
Astazi sunt in pana de idei...asa ca, va las pe voi sa decideti!
Si eu sunt curioasa ce miresici de 2007 voma vea
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006